.
Отговор в тема
Страница 2 от 23 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 575

Hybrid View

искам да те попитам какво ти е мнението за хининовата вода и ако може коя е най-добрата марка имаше такава тема но не видях никаде марки

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    аз искам да попитам с какво да си потдържам ноктите,за да не се чупят лесно и да се пределят,мажа ги с масло на Икаров и за сега съм доволна,и ако може нещо за избелване на нокти да ми кажеш освен лимон
    От много продължителното използване на лак за нокти,те пожълтяват.... Ако имаш възможност , остави ги малко да си "починат" и незнам защо не искаш с лимон освен че има избелващо действие,подхранва ноктите.. Също така има продукти за избелване на нокти-например на Арт Деко.А заздравител под лака-задължително!!! спри да се лакираш за една седмица и не прави нищо на ноктите, имам предвид ексфолиране и т.н. Яж/пий по една кофичка кисело мляко на ден и ще видиш как ще ти "светнат" ноктите.
    Иначе може и при козметик ако не ти сеоправят в доашни условия !!
    Аз СаМ сИ аЗ и НиКоГа Няма Да Се ПрОмЕнИ!!
    ...love you... do you love me too? ..i love you...

Цитирай Първоначално написано от DesSsi
    искам да питам има ли някам друг начин за премахване на мустачките от лентички щото винаги ми стаат някви раничкии
    Козметик ще ти ги премахне напално и не е много болезнено.Цените са различни но не повече от 2 лева.

Град
    [На Метри От Земята]
    ох аз съм пробвала както това с аспирина така и всякакви парни бани.. мазала съм се и с мед и какво ли още не, но тези пусти черни точки просто само избледняват .Имам на носа и по бузите около него..мислех да си хупя от тези лентички на нивеа за черни точки..Моля те кажи нещо ефикасно, което ги маха, а не просто ги кара да избледняват :P
    Просто аз

Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Значи имам мноого малко на брой и мънички бели пъпчици, които май се казват всъщност бели точки или милиуми. Бих ли могъл да си ги махна сам и как?
    Лечението им е трудно... Пъро кожата се изсушава след това точките се отсраняват от копететното лице

Браво за темата! Понеже кожата ми под очите е тънка,понякога очите ми изглеждат изморени.Някакви средства,с които да го премахна или поне намаля?
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

Цитирай Първоначално написано от Sintya
    Е, супер тема, браво... Аз искам да ми препоръчаш някакъв хубав продукт за миене на лицето ежедневно... кожата ми е смесена. Мерси предварително.
    Мила ще ти дам направо линк на продукта за да можеш да прочетеш вси4ко изинявай за закаснението но докато намеря точно този на Гарниер ужассс и затова ти давам линк а да можеш да прочетеш вси4ко сварзано с продукта Но е мн добар ина4е ли4но аз ползам на виши но е по скап а това е по изгодноо и по подходя6то за смесена кожа http://www.garnier-bg.com/_bg/_ww/pure/index.aspx този дето пише далбоко по4иства6т

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    sladurana_be, редно ли е да смесвам марките козметика за лице? Измивам лицето с Виши нормадерм, искам да си взема дневен крем, но на Clinique. Ще имам ли проблеми от тази комбинация?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

По лицето имам доста пъпки. Ползвам маста, крем, тампончета и пол-она на Гарниер и върху по-големит пъпки има ефект, но по-малките си остават. Как да ги махна. Иначе ще пробвам маската с ябълката и меда, че и аз имам черни точици...
    The Devil Fucks like God makes Love.

Здравей и от мен Модел съм в пловдивска модна агенция, но някой път съм неприятно изненадан от различни видове пъпчици ... някой са червени и малки , други са с връхче, трети пък болят при стискане ... предложи ми нещо в домашна обстановка, което да спре появата им ... също ако може нещо, с което кожата на лицето ми да потъмнее, защото мисля, че един тен ще ми отива ... кожата ми е по-скоро нормална, но някой път клони към мазна .. мерси предварително

Цитирай Първоначално написано от BubbleGirll
    Здравей искам да попитам значи изстаних си веждите но сега не се харесвам а космчетата растът много бавно може ли да ми препоръчаш нещо чувала съм за тривитаминола но ме е страх от странични ефекти
    Според мен не рискувай с тривитаминола по добре ги под4ертажаъ с молив за вежди а ако няаш докато си купи6 с милиж за о4и.Изглеждат много по дебели гасти и платни супер стажат

Цитирай Първоначално написано от TwEEtyNkA
    искам да те попитам какво ти е мнението за хининовата вода и ако може коя е най-добрата марка имаше такава тема но не видях никаде марки
    много хубав продукт! За марка аз препорачвам Kasy около 1.00 - 1.30 но с по малак грамаж 120мл. но стига за много време

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от sladurana_be
    Значи имам мноого малко на брой и мънички бели пъпчици, които май се казват всъщност бели точки или милиуми. Бих ли могъл да си ги махна сам и как?
    Лечението им е трудно... Пъро кожата се изсушава след това точките се отсраняват от копететното лице
    А ако отида при козметик би ли могъл да ми ги махне?

Цитирай Първоначално написано от rachel_billson
    Браво за темата! Понеже кожата ми под очите е тънка,понякога очите ми изглеждат изморени.Някакви средства,с които да го премахна или поне намаля?
    Разрежи картоф и го сложи варху очите и сменяй картофите!!! Иначе ако не помогне Коректорр

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    sladurana_be, редно ли е да смесвам марките козметика за лице? Измивам лицето с Виши нормадерм, искам да си взема дневен крем, но на Clinique. Ще имам ли проблеми от тази комбинация?
    Не няма никакав проблемм

Цитирай Първоначално написано от casey
    По лицето имам доста пъпки. Ползвам маста, крем, тампончета и пол-она на Гарниер и върху по-големит пъпки има ефект, но по-малките си остават. Как да ги махна. Иначе ще пробвам маската с ябълката и меда, че и аз имам черни точици...
    Нормално е да имаш папки предполагам че си в побертета (цикъл а-у) това е нормално да имаш все някоя пъпкаа ! Иначе маската с ябълката и меда не за черн точки а за кмазна и с папки но и ти имаш тъй че...пробвай много е хубава

Цитирай Първоначално написано от realboy
    Здравей и от мен Модел съм в пловдивска модна агенция, но някой път съм неприятно изненадан от различни видове пъпчици ... някой са червени и малки , други са с връхче, трети пък болят при стискане ... предложи ми нещо в домашна обстановка, което да спре появата им ... също ако може нещо, с което кожата на лицето ми да потъмнее, защото мисля, че един тен ще ми отива ... кожата ми е по-скоро нормална, но някой път клони към мазна .. мерси предварително
    Ми в пубертета си и е нормано..по4иствай си лицето с измижащ гел и нанасяй крем за нормална кожа Пъпките с бяло връхче се изтискват а другите не се пипат за6тото ако ги изтисква6т без да имат бяло врахче остават петна

А ако отида при козметик би ли могъл да ми ги махне?
    Да но не всички изпалняват процедурата,но ти питай може и друго да ти направят

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от antoaneta613
    Момиче съм имам един въпрос. Чух че има крем на вийт-депилатор за интимните части и искам да те попитам какво е мнението ти за него и ако може да ми препоръчаш някакъв по безболезнен начин за премахване на космите на интимните части! Ще ти бъда благодарна
    Пален боклук е !! вийт са боклуци ! Извинявай че те отчайвам но има и доволни от вийт , аз лично предпочитам Strep.Иначе най доброто решение е кола маска !!!
    Аз ще си направя кола маска на интимните части ВКЪЩИ - коя да ползвам, топла или студена?
    На Жанкар Сара (такава май беше) добра ли е?
    И ми препоръчай крем за след това, да се успокои кожата.
    Мерси предварително

Аз съм малко скептично настроена към професионализма ти, защото съм на принципа око да види, ръка да пипне, но все пак мисля и аз да ти поискам съвет.
    Значи.. при мен положението е много странно. Почиствам си по принцип всяка вечер лицето с Дегримиращо почистващо мляко 3 в 1 на Виши, а след това слагам Хидратиращ крем за проблемна кожа отново на Виши. Сутрин преди да поставя грим си мажа лицето с Хидратиращ крем с нон- стоп матиращ ефект SPF15 на Виши или с хидратиращ крем на Аvene, но от време на време ми излизат едни ситни пъпчици по лицето и/ или черни точки.. след около 3-4 дни се скриват и след около седмица пак излизат.. и това е постоянно.. странното е, че не мога да си го обясня. Не съм сменяла козметиката, а мисля, че ако е от нея не би трябвало да се скриват.. та ми беше интересно ти какво ще ми кажеш по въпроса.. като цяло кожата ми е дехидратирана, но се опитвам да поправя това.. иначе нямам проблеми с омазняване или суха кожа.

Цитирай Първоначално написано от Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от antoaneta613
    Момиче съм имам един въпрос. Чух че има крем на вийт-депилатор за интимните части и искам да те попитам какво е мнението ти за него и ако може да ми препоръчаш някакъв по безболезнен начин за премахване на космите на интимните части! Ще ти бъда благодарна
    Пален боклук е !! вийт са боклуци ! Извинявай че те отчайвам но има и доволни от вийт , аз лично предпочитам Strep.Иначе най доброто решение е кола маска !!!
    Аз ще си направя кола маска на интимните части ВКЪЩИ - коя да ползвам, топла или студена?
    И ми препоръчай крем за след това, да се успокои кожата.
    Мерси предварително
    Аз доколкото знам Невена най- много успокоява. Поне моята козметичка казва, че е най- добре крем с невен.

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    аз имам проблем с петната остават ми от пъпките преди ги стисках но сега не моля те препоръчай ми нещо което да отстрани петната
    Humans need fantasy to be human.

Цитирай Първоначално написано от heiress
    Аз съм малко скептично настроена към професионализма ти, защото съм на принципа око да види, ръка да пипне, но все пак мисля и аз да ти поискам съвет.
    Значи.. при мен положението е много странно. Почиствам си по принцип всяка вечер лицето с Дегримиращо почистващо мляко 3 в 1 на Виши, а след това слагам Хидратиращ крем за проблемна кожа отново на Виши. Сутрин преди да поставя грим си мажа лицето с Хидратиращ крем с нон- стоп матиращ ефект SPF15 на Виши или с хидратиращ крем на Аvene, но от време на време ми излизат едни ситни пъпчици по лицето и/ или черни точки.. след около 3-4 дни се скриват и след около седмица пак излизат.. и това е постоянно.. странното е, че не мога да си го обясня. Не съм сменяла козметиката, а мисля, че ако е от нея не би трябвало да се скриват.. та ми беше интересно ти какво ще ми кажеш по въпроса.. като цяло кожата ми е дехидратирана, но се опитвам да поправя това.. иначе нямам проблеми с омазняване или суха кожа.
    А сутринта като се събудиш почистваш ли си лицето ?

Ми в пубертета си и е нормано..по4иствай си лицето с измижащ гел и нанасяй крем за нормална кожа Пъпките с бяло връхче се изтискват а другите не се пипат за6тото ако ги изтисква6т без да имат бяло врахче остават петна
    На 18 години съм ... може да се каже, че вече излизам от този пубертет ... а нещо за изравняване на тена на кожата и избягване на петната и неравенствата в домашна обстановка ??

На 18 години съм ... може да се каже, че вече излизам от този пубертет ... а нещо за изравняване на тена на кожата и избягване на петната и неравенствата в домашна обстановка ??
    Маска от настъргана 1/4 ябалка с 1 -2 лъжици мед,избистря тена още след парвото използване 30 мин. и измивай с хладка вода

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си