- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Козметик съм.Питайте ме за да получите проф. отговор
Може ли да ми препоръчате нещо, което да стимулира растежа на косата, щотото ми писна се такава къса да я гледам... мерси предварително
ходих на козметик да ми маха милиумите :[[[[ не ми махна всички , малко некадърна козметичка, били малки и трудно се пробивали/стискали, малка част ми махна но ся на някои ми е зачервено и като ранички седат, помощне мога утре да отидя на училище така, с кво да намажа,кво да направя :[
хининова вода в аптеките се продава .. (не е повече от 2 лева ако не се лъжа ..Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
) ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
пробвай с крем ЗдравеПървоначално написано от vow
Humans need fantasy to be human.
Ако имаш маска за коса си вземи тривитаминол от ветеринарната аптека(около 5 лв е) и си сложи няколко супени лъжици в маската.Слагай 2 пъти в седмицата като масажираш скалпа и след това оставиш около 20-30 мин да действа.А можеш да си направиш и домашна маска.Аз съм си правила такава:тривитаминол,стимул ант на Икаров,яйца,оцет,алкохол.Гл едай тривит и стмуланта да са горе долу еднакви количества 1-2 супени лъжици,около 1, 2 яйца,а оцета и алкохола също равни количества.Всичко зависи от дължината и гъстотата на косата ти.Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
Тц,тц като ходите на козметик много внимавайте на какъв попадате,професионалиста си личи и некадърните си личат.Но всъщност ако са все още малки милиумите не трябва да се махат,да.А какви процедури ти прави точно?Иначе за раничките си сложи някакво успокояващо кремче или лосионче,ако имаш нещо,което съдържа алое,ако не пробвай и крем здраве да.Първоначално написано от vow
заинтригува ме имам няколко въпроса .. има ли ефект?Първоначално написано от krisito9212
.. а и какъв алкохол да бъде или няма значение?!
ии преди или след миенето на косата с шампоан? колко време седиш с това нещо? после оставя ли някаква миризма?
![]()
Priceless .. <3
Има ефект,да аз откакто го ползвам косата ми много порасна и стана много по-здрава и бляскава.Какъв алкохол,няма значение,може и водка ,може и ракия,алкохола се използва за да се загрее.Иначе се слага преди миенето,за да можеш после да си я отмиеш,на суха коса,масажираш и ако имаш такава найлонова шапка за баня си сложи,ако не кърпа,но колкото повече се затопли,толкова по-добре.Държи се доста време,аз лично по 2 часа стоя така.После оставя лека миризма на тривитаминола,но само ако се подуши косата отблизо,но ако си търкаш косата хубаво с шампоан,сигурно няма да останеПървоначално написано от Hilary_
![]()
мерси много .. ще опитам!Първоначално написано от krisito9212
![]()
Priceless .. <3
До скоро имах точни 3 малко по-надолу под очите и използвах: Garnier Pure Active Roll-on. Намазах ги 3 пъти и вече нямам и следа от тяхПървоначално написано от KumchoValcho
![]()
не са били милиуми,щото срещу тях нищо не помага, но нека krisito9212 да разясни може ли да минат от това чудо Garnier Pure Active Roll-on хм?Първоначално написано от shyshinka
виждам, че са те питали много .... цели 11 страници
искам да те питам ... значи имам сенки под очите и ми казаха, че това не е от недоспиване, настинки и т.н. можеш ли да ми препоръчаш нещо за тях (моля без фдт и пудри и т.н.)
също и нещо против черни точки, че ми омръзна да ги стискам![]()
благодаря предварително![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Кой ти е казал? Едва ли е бил професионалист... Тъмни кръгове под очите могат да се причинят и от физическа преумора, прекомерен стрес + болести.Първоначално написано от ameli
мерсиПървоначално написано от krisito9212
а може ли снимка ? и колоко струва?
от козметиката си го зимаш нали ..
Мисля, че кожата ми била прекалено прозрачна ли и аз не знамПървоначално написано от Luscious_Heart
Ама понякога изчезва
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Vichy ako mojeПървоначално написано от krisito9212
![]()
Sujalqvam che pisha na latinica no mi vzeha kompa, a na tela nqmam BG![]()
КоректорПървоначално написано от sunshine955
![]()
Аз СаМ сИ аЗ и НиКоГа Няма Да Се ПрОмЕнИ!!
...love you... do you love me too? ..i love you...
Хининова вода всяка вечерПървоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
![]()
Крем здеаве или бочкоПървоначално написано от vow
Искам да питам относно маската
1 ябълка и 2 л. мед..
Получи ми се малко течна смес..очаквах да е гъста заради меда...
как трябва да е?дали съм сложила малко мед?![]()
ти си отговорила с кола маска, но дай и друг метод зашото не издържам на болкатаПървоначално написано от antoaneta613
![]()
Блясъкът на твоя поглед светъл, затъмнява слънцето в небето...аз не бих сменила любовта ти, с никое богатство на земята! Остани при мен! Остани – пустиня зла е света без любов.. Твои са от днес нататък и сърцето и душата...
много хубава тема браво значи въпроса ми е следния имам оставащи петънца от пъпчици по лицето как да ги премахна пробвах всичко и не се махат препоръчай ми нещо което наистина действа и е ефикасно мерси предварително
Значи има малка разлика между бели точки и милиуми.Милиум не можа да се премахне без пробиване.Има и редки случай,в които сам си минава и пада,но са редки(наскоро имаше един такъв при мен).За милиуми-само козметикПървоначално написано от vow
![]()
Код:Имам нормална кожа,склонена повече към суха,искам да си махна гадни пъпки-без бял връх,някой са червени,но повечето са "кожни".Имам черни точки по носа-как да ги отстраня?Под очите имам "сенки"-седи като че съм труп,защото кожата ми е адски бяла-как да не се виждат?