.
Отговор в тема
Страница 7 от 23 ПървиПърви ... 3456789101117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 575
    Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Може ли да ми препоръчате нещо, което да стимулира растежа на косата, щотото ми писна се такава къса да я гледам... мерси предварително

Повече от фен
    ходих на козметик да ми маха милиумите :[[[[ не ми махна всички , малко некадърна козметичка, били малки и трудно се пробивали/стискали, малка част ми махна но ся на някои ми е зачервено и като ранички седат, помощ не мога утре да отидя на училище така, с кво да намажа,кво да направя :[

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
    Може ли да ми препоръчате нещо, което да стимулира растежа на косата, щотото ми писна се такава къса да я гледам... мерси предварително
    хининова вода в аптеките се продава .. (не е повече от 2 лева ако не се лъжа .. ) ..

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    Цитирай Първоначално написано от vow
    ходих на козметик да ми маха милиумите :[[[[ не ми махна всички , малко некадърна козметичка, били малки и трудно се пробивали/стискали, малка част ми махна но ся на някои ми е зачервено и като ранички седат, помощ не мога утре да отидя на училище така, с кво да намажа,кво да направя :[
    пробвай с крем Здраве
    Humans need fantasy to be human.

Ако имаш маска за коса си вземи тривитаминол от ветеринарната аптека(около 5 лв е) и си сложи няколко супени лъжици в маската.Слагай 2 пъти в седмицата като масажираш скалпа и след това оставиш около 20-30 мин да действа.А можеш да си направиш и домашна маска.Аз съм си правила такава:тривитаминол,стимул ант на Икаров,яйца,оцет,алкохол.Гл едай тривит и стмуланта да са горе долу еднакви количества 1-2 супени лъжици,около 1, 2 яйца,а оцета и алкохола също равни количества.Всичко зависи от дължината и гъстотата на косата ти.

Тц,тц като ходите на козметик много внимавайте на какъв попадате,професионалиста си личи и некадърните си личат.Но всъщност ако са все още малки милиумите не трябва да се махат,да.А какви процедури ти прави точно?Иначе за раничките си сложи някакво успокояващо кремче или лосионче,ако имаш нещо,което съдържа алое,ако не пробвай и крем здраве да.

Цитирай Първоначално написано от krisito9212
    Ако имаш маска за коса си вземи тривитаминол от ветеринарната аптека(около 5 лв е) и си сложи няколко супени лъжици в маската.Слагай 2 пъти в седмицата като масажираш скалпа и след това оставиш около 20-30 мин да действа.А можеш да си направиш и домашна маска.Аз съм си правила такава:тривитаминол,стимул ант на Икаров,яйца,оцет,алкохол.Гл едай тривит и стмуланта да са горе долу еднакви количества 1-2 супени лъжици,около 1, 2 яйца,а оцета и алкохола също равни количества.Всичко зависи от дължината и гъстотата на косата ти.
    заинтригува ме имам няколко въпроса .. има ли ефект? .. а и какъв алкохол да бъде или няма значение?! ии преди или след миенето на косата с шампоан? колко време седиш с това нещо? после оставя ли някаква миризма?

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Мерси много

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    заинтригува ме имам няколко въпроса .. има ли ефект? .. а и какъв алкохол да бъде или няма значение?! ии преди или след миенето на косата с шампоан? колко време седиш с това нещо? после оставя ли някаква миризма?
    Има ефект,да аз откакто го ползвам косата ми много порасна и стана много по-здрава и бляскава.Какъв алкохол,няма значение,може и водка ,може и ракия,алкохола се използва за да се загрее.Иначе се слага преди миенето,за да можеш после да си я отмиеш,на суха коса,масажираш и ако имаш такава найлонова шапка за баня си сложи,ако не кърпа,но колкото повече се затопли,толкова по-добре.Държи се доста време,аз лично по 2 часа стоя така.После оставя лека миризма на тривитаминола,но само ако се подуши косата отблизо,но ако си търкаш косата хубаво с шампоан,сигурно няма да остане

Има ефект,да аз откакто го ползвам косата ми много порасна и стана много по-здрава и бляскава.Какъв алкохол,няма значение,може и водка ,може и ракия,алкохола се използва за да се загрее.Иначе се слага преди миенето,за да можеш после да си я отмиеш,на суха коса,масажираш и ако имаш такава найлонова шапка за баня си сложи,ако не кърпа,но колкото повече се затопли,толкова по-добре.Държи се доста време,аз лично по 2 часа стоя така.После оставя лека миризма на тривитаминола,но само ако се подуши косата отблизо,но ако си търкаш косата хубаво с шампоан,сигурно няма да остане
    мерси много .. ще опитам!

Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Значи имам мноого малко на брой и мънички бели пъпчици, които май се казват всъщност бели точки или милиуми. Бих ли могъл да си ги махна сам и как?
    До скоро имах точни 3 малко по-надолу под очите и използвах: Garnier Pure Active Roll-on. Намазах ги 3 пъти и вече нямам и следа от тях

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от shyshinka
    Значи имам мноого малко на брой и мънички бели пъпчици, които май се казват всъщност бели точки или милиуми. Бих ли могъл да си ги махна сам и как?
    До скоро имах точни 3 малко по-надолу под очите и използвах: Garnier Pure Active Roll-on. Намазах ги 3 пъти и вече нямам и следа от тях
    не са били милиуми,щото срещу тях нищо не помага, но нека krisito9212 да разясни може ли да минат от това чудо Garnier Pure Active Roll-on хм?

Мега фен Аватара на ameli
    виждам, че са те питали много .... цели 11 страници

искам да те питам ... значи имам сенки под очите и ми казаха, че това не е от недоспиване, настинки и т.н. можеш ли да ми препоръчаш нещо за тях (моля без фдт и пудри и т.н.)

също и нещо против черни точки, че ми омръзна да ги стискам

благодаря предварително
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от ameli

искам да те питам ... значи имам сенки под очите и ми казаха, че това не е от недоспиване, настинки и т.н. можеш ли да ми препоръчаш нещо за тях (моля без фдт и пудри и т.н.)

благодаря предварително
    Кой ти е казал? Едва ли е бил професионалист... Тъмни кръгове под очите могат да се причинят и от физическа преумора, прекомерен стрес + болести.

Супер фен Аватара на sunshine955
    Цитирай Първоначално написано от sunshine955
    Страхотна тема .. Браво
    и аз имам един проблем - имам сенки под очите,нещо да ми препорачаш защото ми писнаха вечее
    Ох,да ти кажа и аз имам този проблем и досега нищо не ми е помогнало.Можеш да слагаш торбички с чай от лайка на очите си за около 10-15 минути и да се наспиваш хубаво.Но и това няма да ги премахне напълно,още повече ако ти е в гена.Можеш да си ги прикриваш с коректор,коректора на Буржоа е хубав аз такъв ползвам и ми ги прикрива напълно,все едно нямам и стои естествено
    мерси а може ли снимка ? и колоко струва?
    от козметиката си го зимаш нали ..

Мега фен Аватара на ameli
    Цитирай Първоначално написано от Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от ameli

благодаря предварително
    Кой ти е казал? Едва ли е бил професионалист... Тъмни кръгове под очите могат да се причинят и от физическа преумора, прекомерен стрес + болести.
    Мисля, че кожата ми била прекалено прозрачна ли и аз не знам Ама понякога изчезва
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Цитирай Първоначално написано от elisa_fenka
    Може ли някой да ми препоръча крем за мнооого суха кожа Нямам нито пъпки нито черни точки но имам лунички, лицето ми е много светло и кожата е свлонна към зачервявания ако има някакво значение де.
    Мерси предварително!
    ПС: Цената няма значение важното е да успее да върне блясъка на кожата ми.
    Нали знаеш,че за да има ефект от крема трябва да използваш и гел и тоник,иначе все едно 40% от крема и ефекта му върху кожата отиват на вятъра.Аз и на теб ще препоръчам Виши,Клиник,Орифлейм или нивеа.Избери си марка и ще ти препоръчам продукти.
    Vichy ako moje

Sujalqvam che pisha na latinica no mi vzeha kompa, a na tela nqmam BG

Страхотна тема .. Браво
    и аз имам един проблем - имам сенки под очите,нещо да ми препорачаш защото ми писнаха вечее
    Коректор
    Аз СаМ сИ аЗ и НиКоГа Няма Да Се ПрОмЕнИ!!
    ...love you... do you love me too? ..i love you...

Хининова вода всяка вечер

Крем здеаве или бочко

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Искам да питам относно маската
    1 ябълка и 2 л. мед..
    Получи ми се малко течна смес..очаквах да е гъста заради меда...
    как трябва да е?дали съм сложила малко мед?

Цитирай Първоначално написано от antoaneta613
    Момиче съм имам един въпрос. Чух че има крем на вийт-депилатор за интимните части и искам да те попитам какво е мнението ти за него и ако може да ми препоръчаш някакъв по безболезнен начин за премахване на космите на интимните части! Ще ти бъда благодарна
    ти си отговорила с кола маска, но дай и друг метод зашото не издържам на болката
    Блясъкът на твоя поглед светъл, затъмнява слънцето в небето...аз не бих сменила любовта ти, с никое богатство на земята! Остани при мен! Остани – пустиня зла е света без любов.. Твои са от днес нататък и сърцето и душата...

много хубава тема браво значи въпроса ми е следния имам оставащи петънца от пъпчици по лицето как да ги премахна пробвах всичко и не се махат препоръчай ми нещо което наистина действа и е ефикасно мерси предварително

Цитирай Първоначално написано от shyshinka
    не са били милиуми,щото срещу тях нищо не помага, но нека krisito9212 да разясни може ли да минат от това чудо Garnier Pure Active Roll-on хм?
    Значи има малка разлика между бели точки и милиуми.Милиум не можа да се премахне без пробиване.Има и редки случай,в които сам си минава и пада,но са редки(наскоро имаше един такъв при мен).За милиуми-само козметик

Супер фен
    Код:
    Имам нормална кожа,склонена повече към суха,искам да си махна гадни пъпки-без бял връх,някой са червени,но повечето са "кожни".Имам черни точки по носа-как да ги отстраня?Под очите имам "сенки"-седи като че съм труп,защото кожата ми е адски бяла-как да не се виждат?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си