.
Отговор в тема
Страница 8 от 23 ПървиПърви ... 45678910111218 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 575
    Цитирай Първоначално написано от Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от ameli
    виждам, че са те питали много .... цели 11 страници

искам да те питам ... значи имам сенки под очите и ми казаха, че това не е от недоспиване, настинки и т.н. можеш ли да ми препоръчаш нещо за тях (моля без фдт и пудри и т.н.)

също и нещо против черни точки, че ми омръзна да ги стискам

благодаря предварително
    Кой ти е казал? Едва ли е бил професионалист... Тъмни кръгове под очите могат да се причинят и от физическа преумора, прекомерен стрес + болести.
    Да и тъмните кръгове се получават най-вече от това или са наследствени-генни.Както бях писала по-нагоре аз също имам този проблем,използвала съм мноого продукти,но не се премахват(моите са наследствени).Теб те съветвам да се наспиваш хубаво и периодично да си слагаш пакетчета с чай от лайка за около 10-15 минути.Аз ги прикривам успешно с коректора на буржоа,става все едно нямам сенки и стой напълно естествено,пробвай.
    А за черните точки по-горе съм писла парна баня или козметик,аз препоръчвам козметик

Цитирай Първоначално написано от sunshine955
    Цитирай Първоначално написано от krisito9212
    Страхотна тема .. Браво
    и аз имам един проблем - имам сенки под очите,нещо да ми препорачаш защото ми писнаха вечее
    Ох,да ти кажа и аз имам този проблем и досега нищо не ми е помогнало.Можеш да слагаш торбички с чай от лайка на очите си за около 10-15 минути и да се наспиваш хубаво.Но и това няма да ги премахне напълно,още повече ако ти е в гена.Можеш да си ги прикриваш с коректор,коректора на Буржоа е хубав аз такъв ползвам и ми ги прикрива напълно,все едно нямам и стои естествено
    мерси а може ли снимка ? и колоко струва?
    от козметиката си го зимаш нали ..
    http://images.google.bg/imgres?imgurl=http://www.bourjois.co.uk/var/storage/images/catalog/our_products/complexion/concealer/brush_concealer/6771-6-fre-FR/brush_concealer_bj_sousgamme_produit.jpg&imgrefurl =http://www.bourjois.co.uk/catalog/make_up/complexion/concealer&usg=__Ao0OZhD72CA2s_LP7yRWyJPbFzw=&h=147 &w=147&sz=2&hl=bg&start=13&um=1&tbnid=GfvtdknYNreK 4M:&tbnh=95&tbnw=95&prev=/images%3Fq%3DBourjois%2BDun%2BCoup%2BDe%2BPinceau% 2BConcealer%26hl%3Dbg%26sa%3DN%26um%3D1 това е,около 16 лв е

Цитирай Първоначално написано от elisa_fenka
    Цитирай Първоначално написано от elisa_fenka
    Може ли някой да ми препоръча крем за мнооого суха кожа Нямам нито пъпки нито черни точки но имам лунички, лицето ми е много светло и кожата е свлонна към зачервявания ако има някакво значение де.
    Мерси предварително!
    ПС: Цената няма значение важното е да успее да върне блясъка на кожата ми.
    Нали знаеш,че за да има ефект от крема трябва да използваш и гел и тоник,иначе все едно 40% от крема и ефекта му върху кожата отиват на вятъра.Аз и на теб ще препоръчам Виши,Клиник,Орифлейм или нивеа.Избери си марка и ще ти препоръчам продукти.
    Vichy ako moje

Sujalqvam che pisha na latinica no mi vzeha kompa, a na tela nqmam BG
    Серията виши NEOVADIOL

Цитирай Първоначално написано от MaLchYyY
    Цитирай Първоначално написано от antoaneta613
    Момиче съм имам един въпрос. Чух че има крем на вийт-депилатор за интимните части и искам да те попитам какво е мнението ти за него и ако може да ми препоръчаш някакъв по безболезнен начин за премахване на космите на интимните части! Ще ти бъда благодарна
    ти си отговорила с кола маска, но дай и друг метод зашото не издържам на болката
    ами няма друг това са по-достъпните епилатор,кола,бръснач крем депилатор.Друг вече е лазерната епилация,но процедурите са доста скъпи

Цитирай Първоначално написано от StAniTu
    много хубава тема браво значи въпроса ми е следния имам оставащи петънца от пъпчици по лицето как да ги премахна пробвах всичко и не се махат препоръчай ми нещо което наистина действа и е ефикасно мерси предварително
    цинкова паста,ако са по повърхностни петънцата.

много хубава тема браво значи въпроса ми е следния имам оставащи петънца от пъпчици по лицето как да ги премахна пробвах всичко и не се махат препоръчай ми нещо което наистина действа и е ефикасно мерси предварително
    мерси за отговара само не разбрах от къде да си я купя тази цинкова паста по аптеките продават ли

Здравейте,лицето ми е с дребни пъпчици,имам и черни точки,разширени пори.Искам да го изчистя и кожата ми да придобие свеж вид.Какви продукти мога да използвам и налага ли се да ида на козметик,ако да какви процедури ще ми препоръчате.Благодаря

мерси за отговара само не разбрах от къде да си я купя тази цинкова паста по аптеките продават ли
    продават,разбира се Около 1-2 лв е

Цитирай Първоначално написано от raikova
    Здравейте,лицето ми е с дребни пъпчици,имам и черни точки,разширени пори.Искам да го изчистя и кожата ми да придобие свеж вид.Какви продукти мога да използвам и налага ли се да ида на козметик,ако да какви процедури ще ми препоръчате.Благодаря
    Като начало имаш мазна кожа.Първо ще ти задам един въпрос?Как се грижиш за лицето ти,с какви продъкти и процедури?
    Мога да ти препоръчам различни козметики,но зависи от възможностите ти дали ще са по-скъпи или по-евтини :П)
    За козметика,трябва да знаеш,че отидеш ли веднъж,след това трябва да си редовна,защото първо от един път няма да ти изчисти всичко и второ там където веднъж те е изчистила,ще избие наново,защотто за да се премахне една черна точка например,трябват няколко етапа,не става от веднъж

Супер фен Аватара на sunshine955
    Страхотна тема .. Браво
    и аз имам един проблем - имам сенки под очите,нещо да ми препорачаш защото ми писнаха вечее
    Ох,да ти кажа и аз имам този проблем и досега нищо не ми е помогнало.Можеш да слагаш торбички с чай от лайка на очите си за около 10-15 минути и да се наспиваш хубаво.Но и това няма да ги премахне напълно,още повече ако ти е в гена.Можеш да си ги прикриваш с коректор,коректора на Буржоа е хубав аз такъв ползвам и ми ги прикрива напълно,все едно нямам и стои естествено
    http://images.google.bg/imgres?imgurl=http://www.bourjois.co.uk/var/storage/images/catalog/our_products/complexion/concealer/brush_concealer/6771-6-fre-FR/brush_concealer_bj_sousgamme_produit.jpg&imgrefurl =http://www.bourjois.co.uk/catalog/make_up/complexion/concealer&usg=__Ao0OZhD72CA2s_LP7yRWyJPbFzw=&h=147 &w=147&sz=2&hl=bg&start=13&um=1&tbnid=GfvtdknYNreK 4M:&tbnh=95&tbnw=95&prev=/images%3Fq%3DBourjois%2BDun%2BCoup%2BDe%2BPinceau% 2BConcealer%26hl%3Dbg%26sa%3DN%26um%3D1 това е,около 16 лв е
    Благодаря

Като начало имаш мазна кожа.Първо ще ти задам един въпрос?Как се грижиш за лицето ти,с какви продъкти и процедури?
    Мога да ти препоръчам различни козметики,но зависи от възможностите ти дали ще са по-скъпи или по-евтини :П)
    За козметика,трябва да знаеш,че отидеш ли веднъж,след това трябва да си редовна,защото първо от един път няма да ти изчисти всичко и второ там където веднъж те е изчистила,ще избие наново,защотто за да се премахне една черна точка например,трябват няколко етапа,не става от веднъж
    като за начало да кажа,че преди 8месеца родих и до момента нямах време да се мажа с нищо през тези месеци,кожата ми нистина е мазна и ужасна.Кажете и двата варианта на евтина и скъпа козметика,какво трябва да се купи,кога и как да го ползвам и трябва ли да ида на козметик?Ще съм редовна,тъй като съм решена да почистя цялото си лице.Единственото,което ползвам сега от 1 седмица е маска с хума /хума и кис.мляко/ това е.

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Как се маха спукан капиляр ?
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Страхотна тема .. Браво
    Благодаря
    моля

като за начало да кажа,че преди 8месеца родих и до момента нямах време да се мажа с нищо през тези месеци,кожата ми нистина е мазна и ужасна.Кажете и двата варианта на евтина и скъпа козметика,какво трябва да се купи,кога и как да го ползвам и трябва ли да ида на козметик?Ще съм редовна,тъй като съм решена да почистя цялото си лице.Единственото,което ползвам сега от 1 седмица е маска с хума /хума и кис.мляко/ това е.
    Ако разпологаш с повече средства Виши или Клиник.При грижата за лицето се следват 3 стъпки 1.измиване с гел,2.тонизиране,3.хидратира не с крем.пропускането на някой продукт намаява вличнието на останалите с около 30-40%.
    Клиник има изработена готова 3-степна грижа за мазна кожа - http://www.clinique.com/product/CATE...ets/index.tmpl
    На Виши
    1.гела http://www.framar.bg/%D0%B2%D0%B8%D1...d30016668.html
    2.тоника http://www.framar.bg/%D0%B2%D0%B8%D1...d30000925.html
    3.крема http://www.framar.bg/%D0%B2%D0%B8%D1...d30015446.html
    Хубаво е кожата да се ексфолира 2 пъти в седмицата,за да се премахнат мъртвите клетки,затова - http://www.framar.bg/%D0%B2%D0%B8%D1...d30000927.html
    А за локално нанасяне върху пъпки това http://www.framar.bg/%D0%B2%D0%B8%D1...d30001101.html или това http://www.framar.bg/%D0%B2%D0%B8%D1...d30000926.html
    Но разбира се ексфолиант можеш да си вземеш и на друга марка.А за пъпки локално можеш да използваш крем здраве и малко спирт нанесен с тампонче,но спирт само ако пъпката е мн голяма и в никакъв случай не ги стискай,остават белези.
    А ако Виши и Клиник са ти много скъпи Нивеа http://www2.nivea.bg/preview/preview...5_frameset.php или Орифлейм.Аз лично съм ползвала всички изброени без Нивеа и най-доволна съм от орифлейм и от 2 години вече използвам тяхната козметика.
    Значи хубаво е,че си решила да за почнеш да ходиш на козметик,но важното е да попаднеш настина във вещи ръце.Поразпитай приятелки и познати коя е най-добрата козметичка във вашия град и отивай при нея.Едно от най-важните неща,които трябва да знаеш е,че се ходи на почистване винаги след цикъл.И така ти се събира да ходиш всеки месец

Цитирай Първоначално написано от NqkfaNikakva21
    Как се маха спукан капиляр ?
    Ох,честно да ти кажа е доста трудно,има разни гелчета и кремчета,но с тях не става,резултатът е минимален.Има процедъри,при които ти инжектираха сега не мога да се сетя точно името,но както и да е,та...само те дават резултат

Виши и Клиник ще ми дойдат скъпи,на нивеа от тази серия ли nivea.bg/products/extended/12257
    а на орифлейм предполагам пак серията за мазна кожа или коя по-точно си ползвала,искам да питам също калко долу горе струва козметика за почиства всеки месец и евентуално дали ще е трайно почистването,ако ходя всеки месец,дали ще има ефект или да пробвам сега с тези продукти?Да продължавам ли с хумата,ползавам след нея и розова вода.И още нещо какъв фдт да ползвам,този афинитон добър ли е?
    Благодаря

Град
    Пловдив
    Здрасти!
    Съжалявам, ако някой вече е питал нещо подобно, просто не успях да прочета всичките 13 страници
    Значи аз съм момиче, на 18 съм, със смесена кожа. Имах доста сериозно акне но в последно време лицето ми се поизчисти. Проблемът ми е че ми останаха червени петънца където е имало пъпка. Как мога да ги махна?
    Също искам да попитам и как бързо да се справя с някоя наскоро излязла пъпка (първо ме боли, после почервенява и е мнооого дразнеща)?
    Благодаря предварително!
    "Don’t go,” he said, and his eyes, those shining gems, shut and I could feel the shallow breath of sleep from him."

Голям фен
    Здравей!
    На 16 години съм.Кожата на лицето ми е смесена и попринцип пъпки ми излизат само около дните,когато ще ми идва.Но пък цялото ми лице е в някакви белези от предишни пъпки(и от шарка,която съм карала като малка) и имам черни точки.Има ли някакъв крем,който може да ми помогне или ако трябва да ходя на козметик, какви процедури трябва да се направят,колко пъти и каква е цената долу-горе?
    Благодаря предварително!
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    ся последно в тая тема КОЙ Е ИСТИНСКИЯ КОЗМЕТИК и кой дава Проф ОТГОВОР АХАХАхаха или сички си го наслагвате ?!!?!?!
    If I played you like a toy?

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от buuu
    ся последно в тая тема КОЙ Е ИСТИНСКИЯ КОЗМЕТИК и кой дава Проф ОТГОВОР АХАХАхаха или сички си го наслагвате ?!!?!?!
    ако беше малко попрочела щеше да разбереш

Супер фен Аватара на galu6a
    Цитирай Първоначално написано от sun4e
    Здравей!
    На 16 години съм.Кожата на лицето ми е смесена и попринцип пъпки ми излизат само около дните,когато ще ми идва.Но пък цялото ми лице е в някакви белези от предишни пъпки(и от шарка,която съм карала като малка) и имам черни точки.Има ли някакъв крем,който може да ми помогне или ако трябва да ходя на козметик, какви процедури трябва да се направят,колко пъти и каква е цената долу-горе?
    Благодаря предварително!

И аз съм така ще чакам за отговор
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Супер фен Аватара на galu6a
    Цитирай Първоначално написано от sun4e
    Здравей!
    Благодаря предварително!

И аз съм така ще чакам за отговор само че да чукна на дърво нямам белези
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Ще може ли да ми препоръчаш някакъв крем или някакво лечение за стрии ?

Виши и Клиник ще ми дойдат скъпи,на нивеа от тази серия ли nivea.bg/products/extended/12257
    а на орифлейм предполагам пак серията за мазна кожа или коя по-точно си ползвала,искам да питам също калко долу горе струва козметика за почиства всеки месец и евентуално дали ще е трайно почистването,ако ходя всеки месец,дали ще има ефект или да пробвам сега с тези продукти?Да продължавам ли с хумата,ползавам след нея и розова вода.И още нещо какъв фдт да ползвам,този афинитон добър ли е?
    Благодаря
    На нивеа тази серия,да.
    А на орифлейм аз ползвам серията за чувствителна и смесена кожа тъй като моята е такава,иначе за теб е http://prikachi.com/files/1270174d.jpg и мисля,че ще ти е идеално.Имай в предвид,че във всеки каталог има амаления и промоции на продуктите
    Значи цените са различни,леля ми взима 17 лв,но тя е даже смея да кажа най-добрата козметичка в града.Други взимат по 20,30 и така.Така,че качеството не зависи от цената.Ако се интересуваш ще ти кажа какво горе долу представлява една процедура Иначе да,трайно ще е,ще забележиш резултата още след първото,второто ходене,зависи в какво състояние е кожата ти.И също и да ходиш и да не ходиш на козметик,продуктите трябва да си ги ползваш.
    За хумата,не мога да ти кажа,аз лично не съм привърженик на бабини рецепти,но ако ти действа добре а кожата,ползвай си я,но да знаеш,че това е просто маска за лице,а маските се ползват 1-2 пъти в седмицата,а тези почистващи продукти ежедневно
    Иначе за фдт.Пак според възможностите ти,мнооого е добър този на буржоа новия с четката,страшен е,покрива всичко,изглежда естествено,прави кожата мека,мисля че беше около 20 и няколко лева.Същата работа е и Ив Рошер.Той е 18 или 20.
    Афинитон не съм ползвала,но има добри отзиви за него,обаче мисля,че за 5-10 лв в повече можеш да си вземеш нещо наистина в пъти по-качествено

Цитирай Първоначално написано от merie
    Здрасти!
    Съжалявам, ако някой вече е питал нещо подобно, просто не успях да прочета всичките 13 страници
    Значи аз съм момиче, на 18 съм, със смесена кожа. Имах доста сериозно акне но в последно време лицето ми се поизчисти. Проблемът ми е че ми останаха червени петънца където е имало пъпка. Как мога да ги махна?
    Също искам да попитам и как бързо да се справя с някоя наскоро излязла пъпка (първо ме боли, после почервенява и е мнооого дразнеща)?
    Благодаря предварително!
    Ами някъде по-нагоре бях писала ако петънцата са по-повътхностни(защото от по-сериозно акне има такива,които остават като дупки) цинкова паста,на мен това ми помогна.А ако са дупчици-контратубекс
    А за пъпката.Първо- не я стискай.Можеш да я намажеш с тампонче,напоено със спирт(но само върху нея),чакаш да изсъхне спирта и след това обилен слой(пак само върху нея)крем здраве или бочко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си