- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Козметик съм.Питайте ме за да получите проф. отговор
Значи,ти имаш горе долу като моята кожа,ще ми е по-лесно да ти помогна.Само с един крем няма да стане нищо.Трябват си сериозни грижи и отношение,все пак това е лицето тиПървоначално написано от sun4e
Та аз ползвам бяла козметика само на орифлейм.Тя е единствената,която помага наистина на кожата ми.Ако с еинтересуваш,ще ти кажа продуктите,ако не ще ти препоръчам други.Освен това ходя всеки месец на почистване на лице,това е нещото,което изключително много помогна на възстановяването на кожата ми.Процедурата за мен лично е много приятна.Първо ти измива лицето с измивен гел,след това ти ексфолира кожата.После те пуска на пара за около 10-20 минути и след парата ти почиства кожата.След почистването ти обтрива лицето със спирт нисък процент,после ти слага антибиотично прахче,чака да се абсорбира от кожата и ти масажира лицето с една машинка,която пъска леко ток(всъщност е много приятно и се прави с цел да с енамалят зачервяванията и евентуални алергии).После ти слага антибиотична маска,която за около 20 мин трябва да попие в кожата ти и накрая крем.Всичко това струва 17 лв.
Но да те предупредя,че в много малко козметични салони има токова лоялни,принципни и сериозни козметички,повечето гледат да претупат работата.Та намери си някоя,която да е наистина такава,поразпитай.И много важно е да се ходи всеки месец СЛЕД ЦИКЪЛ.Гарантирам ти че кожата ти ще сане като нова
А за петънцата-цинкова паста
Нямала съм подобен проблем,но има добри отзиви за маслото на Икаров против стрии.Във всяка аптека го има,по-добре първо пробвай с него,едно,че е доста евтино,друго,ако ти дад наистина резултати няма да се изръсваш,защото стрии се премахват доста трудноПървоначално написано от PerFectGirl
Но...пробвай,дано помогне
![]()
Въпроса ми може да се повтаря с на някой,но не ми се чете цялата тема.Кожата ми е много чиста по принцип,но преди 1 месец ми излезна ужасна пъпка и сега ми е останало много гадно червено петно,мажа го с всякакви мизерии,но не ми изчезва,някакъв съвет с какво да пробвам???
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Mmm,ами пробвай с цинкова паста и ти,ако не стане пиши пакПървоначално написано от billytalent
![]()
^Мерси,ще потърся утре аз се мазах с паста за зъби,но сега ще пробвам и с цинкова![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Благодаря за отговора,ако може да обясните какво представлява почистващата процедура.Понеже сега няма от кого да поръчам на орифлейм продуктите,попаднах на тези http://beautycosmetic.biz/nivea-nive...ce-p-1437.html
подходящи ли са за мен?И последно какъв молив за очи?Ползвах няколко,но всички след 1-2 часа се размазват и гледката е ужасна.
аа паста за зъби на лицето не.Цинковата паста е съвсем различно нещо,то си е кремПървоначално написано от billytalent
![]()
Подходящи са даПървоначално написано от raikova
Иначе за молив,аз като привърженик на буржоа ще ти препоръчам техен молив с две думи е името,втората е contour
Иначе за орифлейма-една приятелка е консултант и ако се интересувш,можеш да ми кажеш да поръчаш от нея![]()
аз имам пъпчици по краката..предложи ми някакъв крем който да ги премахне![]()
беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...
какви пъпчици?най-добре ги мажи със спиртПървоначално написано от _mimi7y_
![]()
благодаря за отговорите,само не казахте какво представлява почистващата процедураПървоначално написано от krisito9212
п.с.намерих си консултант
амии някои саа подкожни но има и със бяло връхче![]()
забелязах наскоро чее и по дупето имам 1-2 които не са със бяло връхче не са и подкожни абее обикновени пъпки
не съм добра в обесненията.Дано да си ме разбрала.![]()
беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...
Аз предлагам да промените заглавието на темата, защото никой от тук не е козметик, а и проф. отговор можем да получим само при дерматолог, т.е. професионалист...![]()
1 точен отговор от цялата темаПървоначално написано от Converse333
![]()
If I played you like a toy?
Процедурата за мен лично е много приятна.Първо ти измива лицето с измивен гел,след това ти ексфолира кожата.После те пуска на пара за около 10-20 минути и след парата ти почиства кожата.След почистването ти обтрива лицето със спирт нисък процент,после ти слага антибиотично прахче,чака да се абсорбира от кожата и ти масажира лицето с една машинка,която пъска леко ток(всъщност е много приятно и се прави с цел да с енамалят зачервяванията и евентуални алергии).После ти слага антибиотична маска,която за около 20 мин трябва да попие в кожата ти и накрая крем.Всичко това струва 17 лв.Първоначално написано от raikova
Но да те предупредя,че в много малко козметични салони има токова лоялни,принципни и сериозни козметички,повечето гледат да претупат работата.Та намери си някоя,която да е наистина такава,поразпитай.И много важно е да се ходи всеки месец СЛЕД ЦИКЪЛ.Гарантирам ти че кожата ти ще сане като нова Smile
ами да ти кажа сега е нормално зимно време да се получават такива.Кожата се запарва от дрехите.И на мен понякога ми излизат и аз си напоявам едно памуче със спирт и си го обтривам по кожатаПървоначално написано от _mimi7y_
![]()
Благодаря много за съветите! : ) А къде мога да намеря Контратубекс? В аптеките? И имаш ли представа колко струва?Първоначално написано от krisito9212
"Don’t go,” he said, and his eyes, those shining gems, shut and I could feel the shallow breath of sleep from him."
в аптеките,да.аз одвана съм го взимала и мисля,че беше около 15-20 лвПървоначално написано от merie
![]()
Криси, ровейки се в нета попаднах на едно мнение в друг форум за черните кръгове, с които каза, че имаш проблем...
надявам се да ти помогне:
Сега ползвам това кремче за тъмни кръгове под очите.
Реших да го пробвам, защото съдържа Халоксил, пептид за който четох, че е най-ефективен при тъмни кръгове. Кремчето хидратира добре, ползвам го от края на декември и все още не съм забелязала обезцветяване на самите кръгове. В брошура на марката пише, че действието на Eyecircle ще се забележи след 8 седмици. Тъмните ми кръгове са леки и много се надявам да подейства.
благодаря много,ще се поразровя в нета да видя за негоПървоначално написано от Celence
![]()
![]()
![]()
![]()
Здравей, кой по какъв начин бих могла да си уголемя устните. Не искам да е силикон. И ако може да ми кажеш горе-долу какви са цените. Мерси много
Ооо Благодаря ти страшно много!!!Първоначално написано от krisito9212
Ами да, ако можеш ми кажи продуктите на Орифлейм,които ползваш?
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
Пак съм аз... Оня ден си взех стимуланта на икаров и хининова вода. Седях със стимуланта около час и 10 мин. и после го измих. След тва си пръснах малко хининова вода (в аптеката ми казаха , че било по - добре да ги комбинирам)... обаче косата ми , след като я изсуших беше доста мазна. Измих я пак, ама нищо не стана. Чудя се от кво стана... дали от стимуланта, дали от водата или от тва, че ги използвах заедно...![]()
Браво за темата,значи аз съм на 14 в ПУБЕРТЕТА съм,и сигурно се досещаш че въпроса ми е свързан с акне. Значи като ми излезе една опка,веднага я стискам,тъй обаче имам чувствовото че като я стисна след няколко часа излиза друга,пробвала съм най-различни продукти като този
и този на Pure 3в1 ,но няма ефект като цяло
, та да те попитам ,ако можеш да ми предложиш някаква процедура да си направя в домашни условия,или пък някакъв крем или гел (и междодругото кое помага повече крем,гел-ът или спирта) е дано отговориш , ако можеш ми пиши Л.С. ако не пиши в темата.
![]()
![]()
ДаПървоначално написано от EternalEyes
![]()