.
Отговор в тема
Страница 9 от 23 ПървиПърви ... 567891011121319 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 575
    Цитирай Първоначално написано от sun4e
    Здравей!
    На 16 години съм.Кожата на лицето ми е смесена и попринцип пъпки ми излизат само около дните,когато ще ми идва.Но пък цялото ми лице е в някакви белези от предишни пъпки(и от шарка,която съм карала като малка) и имам черни точки.Има ли някакъв крем,който може да ми помогне или ако трябва да ходя на козметик, какви процедури трябва да се направят,колко пъти и каква е цената долу-горе?
    Благодаря предварително!
    Значи,ти имаш горе долу като моята кожа,ще ми е по-лесно да ти помогна.Само с един крем няма да стане нищо.Трябват си сериозни грижи и отношение,все пак това е лицето ти
    Та аз ползвам бяла козметика само на орифлейм.Тя е единствената,която помага наистина на кожата ми.Ако с еинтересуваш,ще ти кажа продуктите,ако не ще ти препоръчам други.Освен това ходя всеки месец на почистване на лице,това е нещото,което изключително много помогна на възстановяването на кожата ми.Процедурата за мен лично е много приятна.Първо ти измива лицето с измивен гел,след това ти ексфолира кожата.После те пуска на пара за около 10-20 минути и след парата ти почиства кожата.След почистването ти обтрива лицето със спирт нисък процент,после ти слага антибиотично прахче,чака да се абсорбира от кожата и ти масажира лицето с една машинка,която пъска леко ток(всъщност е много приятно и се прави с цел да с енамалят зачервяванията и евентуални алергии).После ти слага антибиотична маска,която за около 20 мин трябва да попие в кожата ти и накрая крем.Всичко това струва 17 лв.
    Но да те предупредя,че в много малко козметични салони има токова лоялни,принципни и сериозни козметички,повечето гледат да претупат работата.Та намери си някоя,която да е наистина такава,поразпитай.И много важно е да се ходи всеки месец СЛЕД ЦИКЪЛ.Гарантирам ти че кожата ти ще сане като нова
    А за петънцата-цинкова паста

Цитирай Първоначално написано от PerFectGirl
    Ще може ли да ми препоръчаш някакъв крем или някакво лечение за стрии ?
    Нямала съм подобен проблем,но има добри отзиви за маслото на Икаров против стрии.Във всяка аптека го има,по-добре първо пробвай с него,едно,че е доста евтино,друго,ако ти дад наистина резултати няма да се изръсваш,защото стрии се премахват доста трудно Но...пробвай,дано помогне

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Въпроса ми може да се повтаря с на някой,но не ми се чете цялата тема.Кожата ми е много чиста по принцип,но преди 1 месец ми излезна ужасна пъпка и сега ми е останало много гадно червено петно,мажа го с всякакви мизерии,но не ми изчезва,някакъв съвет с какво да пробвам ???
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Въпроса ми може да се повтаря с на някой,но не ми се чете цялата тема.Кожата ми е много чиста по принцип,но преди 1 месец ми излезна ужасна пъпка и сега ми е останало много гадно червено петно,мажа го с всякакви мизерии,но не ми изчезва,някакъв съвет с какво да пробвам ???
    Mmm,ами пробвай с цинкова паста и ти,ако не стане пиши пак

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    ^Мерси,ще потърся утре аз се мазах с паста за зъби,но сега ще пробвам и с цинкова
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Благодаря за отговора,ако може да обясните какво представлява почистващата процедура.Понеже сега няма от кого да поръчам на орифлейм продуктите,попаднах на тези http://beautycosmetic.biz/nivea-nive...ce-p-1437.html
    подходящи ли са за мен?И последно какъв молив за очи?Ползвах няколко,но всички след 1-2 часа се размазват и гледката е ужасна.

Цитирай Първоначално написано от billytalent
    ^Мерси,ще потърся утре аз се мазах с паста за зъби,но сега ще пробвам и с цинкова
    аа паста за зъби на лицето не.Цинковата паста е съвсем различно нещо,то си е крем

Цитирай Първоначално написано от raikova
    Благодаря за отговора,ако може да обясните какво представлява почистващата процедура.Понеже сега няма от кого да поръчам на орифлейм продуктите,попаднах на тези http://beautycosmetic.biz/nivea-nive...ce-p-1437.html
    подходящи ли са за мен?И последно какъв молив за очи?Ползвах няколко,но всички след 1-2 часа се размазват и гледката е ужасна.
    Подходящи са да
    Иначе за молив,аз като привърженик на буржоа ще ти препоръчам техен молив с две думи е името,втората е contour
    Иначе за орифлейма-една приятелка е консултант и ако се интересувш,можеш да ми кажеш да поръчаш от нея

аз имам пъпчици по краката..предложи ми някакъв крем който да ги премахне
    беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...

Цитирай Първоначално написано от _mimi7y_
    аз имам пъпчици по краката..предложи ми някакъв крем който да ги премахне
    какви пъпчици?най-добре ги мажи със спирт

Цитирай Първоначално написано от krisito9212
    Подходящи са да
    Иначе за молив,аз като привърженик на буржоа ще ти препоръчам техен молив с две думи е името,втората е contour
    Иначе за орифлейма-една приятелка е консултант и ако се интересувш,можеш да ми кажеш да поръчаш от нея
    благодаря за отговорите,само не казахте какво представлява почистващата процедура
    п.с.намерих си консултант

амии някои саа подкожни но има и със бяло връхче
    забелязах наскоро чее и по дупето имам 1-2 които не са със бяло връхче не са и подкожни абее обикновени пъпки
    не съм добра в обесненията.Дано да си ме разбрала.
    беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...

Супер фен
    Аз предлагам да промените заглавието на темата, защото никой от тук не е козметик, а и проф. отговор можем да получим само при дерматолог, т.е. професионалист...

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Converse333
    Аз предлагам да промените заглавието на темата, защото никой от тук не е козметик, а и проф. отговор можем да получим само при дерматолог, т.е. професионалист...
    1 точен отговор от цялата тема
    If I played you like a toy?

Подходящи са да
    благодаря за отговорите,само не казахте какво представлява почистващата процедура
    п.с.намерих си консултант
    Процедурата за мен лично е много приятна.Първо ти измива лицето с измивен гел,след това ти ексфолира кожата.После те пуска на пара за около 10-20 минути и след парата ти почиства кожата.След почистването ти обтрива лицето със спирт нисък процент,после ти слага антибиотично прахче,чака да се абсорбира от кожата и ти масажира лицето с една машинка,която пъска леко ток(всъщност е много приятно и се прави с цел да с енамалят зачервяванията и евентуални алергии).После ти слага антибиотична маска,която за около 20 мин трябва да попие в кожата ти и накрая крем.Всичко това струва 17 лв.
    Но да те предупредя,че в много малко козметични салони има токова лоялни,принципни и сериозни козметички,повечето гледат да претупат работата.Та намери си някоя,която да е наистина такава,поразпитай.И много важно е да се ходи всеки месец СЛЕД ЦИКЪЛ.Гарантирам ти че кожата ти ще сане като нова Smile

Цитирай Първоначално написано от _mimi7y_
    амии някои саа подкожни но има и със бяло връхче
    забелязах наскоро чее и по дупето имам 1-2 които не са със бяло връхче не са и подкожни абее обикновени пъпки
    не съм добра в обесненията.Дано да си ме разбрала.
    ами да ти кажа сега е нормално зимно време да се получават такива.Кожата се запарва от дрехите.И на мен понякога ми излизат и аз си напоявам едно памуче със спирт и си го обтривам по кожата

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от merie
    Здрасти!
    Съжалявам, ако някой вече е питал нещо подобно, просто не успях да прочета всичките 13 страници
    Значи аз съм момиче, на 18 съм, със смесена кожа. Имах доста сериозно акне но в последно време лицето ми се поизчисти. Проблемът ми е че ми останаха червени петънца където е имало пъпка. Как мога да ги махна?
    Също искам да попитам и как бързо да се справя с някоя наскоро излязла пъпка (първо ме боли, после почервенява и е мнооого дразнеща)?
    Благодаря предварително!
    Ами някъде по-нагоре бях писала ако петънцата са по-повътхностни(защото от по-сериозно акне има такива,които остават като дупки) цинкова паста,на мен това ми помогна.А ако са дупчици-контратубекс
    А за пъпката.Първо- не я стискай.Можеш да я намажеш с тампонче,напоено със спирт(но само върху нея),чакаш да изсъхне спирта и след това обилен слой(пак само върху нея)крем здраве или бочко
    Благодаря много за съветите! : ) А къде мога да намеря Контратубекс? В аптеките? И имаш ли представа колко струва?
    "Don’t go,” he said, and his eyes, those shining gems, shut and I could feel the shallow breath of sleep from him."

Здрасти!
    Съжалявам, ако някой вече е питал нещо подобно, просто не успях да прочета всичките 13 страници
    Значи аз съм момиче, на 18 съм, със смесена кожа. Имах доста сериозно акне но в последно време лицето ми се поизчисти. Проблемът ми е че ми останаха червени петънца където е имало пъпка. Как мога да ги махна?
    Също искам да попитам и как бързо да се справя с някоя наскоро излязла пъпка (първо ме боли, после почервенява и е мнооого дразнеща)?
    Благодаря предварително!
    Ами някъде по-нагоре бях писала ако петънцата са по-повътхностни(защото от по-сериозно акне има такива,които остават като дупки) цинкова паста,на мен това ми помогна.А ако са дупчици-контратубекс
    А за пъпката.Първо- не я стискай.Можеш да я намажеш с тампонче,напоено със спирт(но само върху нея),чакаш да изсъхне спирта и след това обилен слой(пак само върху нея)крем здраве или бочко
    Благодаря много за съветите! : ) А къде мога да намеря Контратубекс? В аптеките? И имаш ли представа колко струва?
    в аптеките,да.аз одвана съм го взимала и мисля,че беше около 15-20 лв

Криси, ровейки се в нета попаднах на едно мнение в друг форум за черните кръгове, с които каза, че имаш проблем...
    надявам се да ти помогне:

Сега ползвам това кремче за тъмни кръгове под очите.
    Реших да го пробвам, защото съдържа Халоксил, пептид за който четох, че е най-ефективен при тъмни кръгове. Кремчето хидратира добре, ползвам го от края на декември и все още не съм забелязала обезцветяване на самите кръгове. В брошура на марката пише, че действието на Eyecircle ще се забележи след 8 седмици. Тъмните ми кръгове са леки и много се надявам да подейства.

Цитирай Първоначално написано от Celence
    Криси, ровейки се в нета попаднах на едно мнение в друг форум за черните кръгове, с които каза, че имаш проблем...
    надявам се да ти помогне:

Сега ползвам това кремче за тъмни кръгове под очите.
    Реших да го пробвам, защото съдържа Халоксил, пептид за който четох, че е най-ефективен при тъмни кръгове. Кремчето хидратира добре, ползвам го от края на декември и все още не съм забелязала обезцветяване на самите кръгове. В брошура на марката пише, че действието на Eyecircle ще се забележи след 8 седмици. Тъмните ми кръгове са леки и много се надявам да подейства.
    благодаря много,ще се поразровя в нета да видя за него

Здравей, кой по какъв начин бих могла да си уголемя устните. Не искам да е силикон. И ако може да ми кажеш горе-долу какви са цените. Мерси много

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от sun4e
    Здравей!
    На 16 години съм.Кожата на лицето ми е смесена и попринцип пъпки ми излизат само около дните,когато ще ми идва.Но пък цялото ми лице е в някакви белези от предишни пъпки(и от шарка,която съм карала като малка) и имам черни точки.Има ли някакъв крем,който може да ми помогне или ако трябва да ходя на козметик, какви процедури трябва да се направят,колко пъти и каква е цената долу-горе?
    Благодаря предварително!
    Значи,ти имаш горе долу като моята кожа,ще ми е по-лесно да ти помогна.Само с един крем няма да стане нищо.Трябват си сериозни грижи и отношение,все пак това е лицето ти
    Та аз ползвам бяла козметика само на орифлейм.Тя е единствената,която помага наистина на кожата ми.Ако с еинтересуваш,ще ти кажа продуктите,ако не ще ти препоръчам други.Освен това ходя всеки месец на почистване на лице,това е нещото,което изключително много помогна на възстановяването на кожата ми.Процедурата за мен лично е много приятна.Първо ти измива лицето с измивен гел,след това ти ексфолира кожата.После те пуска на пара за около 10-20 минути и след парата ти почиства кожата.След почистването ти обтрива лицето със спирт нисък процент,после ти слага антибиотично прахче,чака да се абсорбира от кожата и ти масажира лицето с една машинка,която пъска леко ток(всъщност е много приятно и се прави с цел да с енамалят зачервяванията и евентуални алергии).После ти слага антибиотична маска,която за около 20 мин трябва да попие в кожата ти и накрая крем.Всичко това струва 17 лв.
    Но да те предупредя,че в много малко козметични салони има токова лоялни,принципни и сериозни козметички,повечето гледат да претупат работата.Та намери си някоя,която да е наистина такава,поразпитай.И много важно е да се ходи всеки месец СЛЕД ЦИКЪЛ.Гарантирам ти че кожата ти ще сане като нова
    А за петънцата-цинкова паста
    Ооо Благодаря ти страшно много!!! Ами да, ако можеш ми кажи продуктите на Орифлейм,които ползваш?
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Пак съм аз... Оня ден си взех стимуланта на икаров и хининова вода. Седях със стимуланта около час и 10 мин. и после го измих. След тва си пръснах малко хининова вода (в аптеката ми казаха , че било по - добре да ги комбинирам)... обаче косата ми , след като я изсуших беше доста мазна. Измих я пак, ама нищо не стана. Чудя се от кво стана... дали от стимуланта, дали от водата или от тва, че ги използвах заедно...

Браво за темата ,значи аз съм на 14 в ПУБЕРТЕТА съм,и сигурно се досещаш че въпроса ми е свързан с акне. Значи като ми излезе една опка,веднага я стискам,тъй обаче имам чувствовото че като я стисна след няколко часа излиза друга,пробвала съм най-различни продукти като този и този на Pure 3в1 ,но няма ефект като цяло , та да те попитам ,ако можеш да ми предложиш някаква процедура да си направя в домашни условия,или пък някакъв крем или гел (и междодругото кое помага повече крем,гел-ът или спирта) е дано отговориш , ако можеш ми пиши Л.С. ако не пиши в темата.

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Цитирай Първоначално написано от EternalEyes
    FuCkInBuBbLeGuM, с шампоан ли изми стимуланта?
    Да

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си