Цитирай Първоначално написано от sladurana_be
Цитирай Първоначално написано от heiress
Цитирай Първоначално написано от sladurana_be
Цитирай Първоначално написано от heiress
Аз съм малко скептично настроена към професионализма ти, защото съм на принципа око да види, ръка да пипне, но все пак мисля и аз да ти поискам съвет.
Значи.. при мен положението е много странно. Почиствам си по принцип всяка вечер лицето с Дегримиращо почистващо мляко 3 в 1 на Виши, а след това слагам Хидратиращ крем за проблемна кожа отново на Виши. Сутрин преди да поставя грим си мажа лицето с Хидратиращ крем с нон- стоп матиращ ефект SPF15 на Виши или с хидратиращ крем на Аvene, но от време на време ми излизат едни ситни пъпчици по лицето и/ или черни точки.. след около 3-4 дни се скриват и след около седмица пак излизат.. и това е постоянно.. странното е, че не мога да си го обясня. Не съм сменяла козметиката, а мисля, че ако е от нея не би трябвало да се скриват.. та ми беше интересно ти какво ще ми кажеш по въпроса.. като цяло кожата ми е дехидратирана, но се опитвам да поправя това.. иначе нямам проблеми с омазняване или суха кожа.
А сутринта като се събудиш почистваш ли си лицето ?
Дам, забравих да кажа. Имам някакъв сапун за лице. Почиствам си лицето с него. Май е на Арома.. но не съм сигурна.. Български е.
Мислех че това е причината че не си миеш лицето сутрин но...уви.Незнам не мога да ти помогна Както ти самата каза око да види ръка да пипне.Посаветвай се с козметичката ти в салона.
Аз мога да ти помогна
Проблема със сигурност е в сапуна.Лицето не се мие със сапун,още по-малко агресивен сапун като Арома,че то дори и бебешките исушават кожата.От тук идва и дехидратацията на кожата ти и пъпчиците,които най-вероятно са алергия.Спри сапуна и го замени с измиващ гел.Виждам,че ползваш хубава козметика,най-добре пак да е на Виши,но трябва да закупиш такъв,който да е за твоя тип кожа.Като каква определеш кожата си-мазна,суха,нормална или смесена(при смесената се получава омазняване в т-зоната-челото,носа,брадичката)?