- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Момичета срещу момчета вол.5
74
My heart's a stereo it beats for you so listen close
S.W.A.G
fresheer than a muthafucka' . .
Francisco Lachowski's wife .. <3
78
S.W.A.G
80![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
86
88
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
86
И видях, и ето блед кон, и името на яздещия на него беше Смърт, и адът вървеше подире му...
Първоначално написано от vesinka899
90![]()
![]()
![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
92
Колкото и да се взираме в миналото - то няма да се върнe.. Колкото и сълзи да пролеем за изгубените моменти - те няма да се повторят ! Остава да ни топли само спомена и надеждата някой ден отново да бъдем щастливи..!
92
Колкото и да се взираме в миналото - то няма да се върнe.. Колкото и сълзи да пролеем за изгубените моменти - те няма да се повторят ! Остава да ни топли само спомена и надеждата някой ден отново да бъдем щастливи..!
96 какъв е резултата до сега ?
"Never do to others what you would not like them to do to you." by Confucius
http://vbox7.com/play:8e46669f
Първоначално написано от fakesmile
S.W.A.G
100![]()
Бъдещето се стича в миналото през тънкото гърло на настоящето, така че, ако не искате да останете само минало, живейте в настоящето така, че да ви запомнят и в бъдеще...!