- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- За след гимназията ..
От по предишна дискусия разбрах , че Ви интересува кандидатстването . Това е наистина едно важно решение , което трябва да решим . Къде да кандидатстваме ? Ще Ви помогна с малък списък на почти всичките вузове в България , които се намира ТУК
Тук имали хора , които ще кандидатстват и къде мислят да кандидатстват ?
Интересно ми е понеже и моето време наближава - 1 година ми остава![]()
Като бях малък трябваше да уча БЪЛГАРСКИ ЕЗИК , а сега трябва да уча АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ,а какъв ли ще бъде другия език ..
12 съм
ще кандидатсвам
софия, варна, вт
12 клас съм ще кандидатствам химично инженерство в Бургас и компютърна химия в Пловдив![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Според мен - София . По голям град , по голяма реализация .. Не знам от скоро взех да се интересувам от това .Първоначално написано от plmn
Като бях малък трябваше да уча БЪЛГАРСКИ ЕЗИК , а сега трябва да уча АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ,а какъв ли ще бъде другия език ..
11 клас съм, ще кандидатствам в София, във Варна и ( евентуално) Пловдив, но за там още се двоумя...![]()
11 клас съм
нямам представа къде, но където и да е мисля, че няма да ми стигне бала![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Az sam 10 klas![]()
, no sashto sam se oriantirala kam Varna i Sofiq
Браво на Вас ! Нищо неказахте за тоя списък полезен ли Ви е или Вие вече си знаехте на къде да отпътувате ?
П.С. : Усещам как София и Варна ще се напълни с лудациТака и трябва да бъде
![]()
Вие си ходете в София и Варна, аз отивам в Пловдив![]()
12 клас съм и ще кандидатствам в Пловдив и Велико Търново - икономика.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Икономика , бравоИ аз това мисля да следвам във Варна или в София
. Икономиката е бъдещето . Държава без икономика не може .. нали ?
![]()
някой може ли да ми даде повече информация за Пловдивски университет "Паисий Хилендарски' специалност Архитектура, че нещо не мога да се ориентирам в сайта![]()
![]()
![]()
Аз не виждам да има архитектура : http://www.uni-plovdiv.bg/site.jsp?ln=1&id=13![]()
Сигурна ли си, че е там?
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
11 Клас съм от пловдив сега уча в Национална Търговска гимназия с икономика и информатика и се чуда къде да кандидатствамПървоначално написано от LovelyGirl
опа Археология исках да кажаПървоначално написано от LovelyGirl
![]()
![]()
никой ли не знаеПървоначално написано от PurpleDream
![]()
Еми във София в УНСС и Софийския и Стара Загора в Тракийския университет.![]()
Всяка година все по малко и по малко стават студентите .. Това от една страна е добре - по лесно ще бъде за нас да влезем , но от друга - по малко дипломирани хора ще има в Б-я ..