- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Любовният хороскоп на списание Joy за 2о10 година ..
ами в интерес на истината в Glamour са написали преди мен това, което е като допълнителна книжка към списанието ...Първоначално написано от slynchoo
Joy си има най - обикновен хороскоп на последните страници ..
НО с Cosmopolitan има малка книжка и цитирам заглавието "Астро кама сутра" ..![]()
но понеже повечето са по - малки от 18 се отказвам да го пиша тук ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
нямам ги, но е още по - зле ако го пусна и го видят деца под 15 ..Първоначално написано от sunshine1
Priceless .. <3
С изключение на позите, не пише нищо чак толкова страшноПървоначално написано от Hilary_
![]()
ами в раздел Секс има доста лапета, обаче няма как да ги изгонят , там кво е оправданиетоПървоначално написано от Hilary_
защо трябва да има оправдание?Първоначално написано от sunshine1
Аз така или иначе няма да си направя труда да го преписвам и да го пускам, в който и да е раздел .. ако някой има толкова голям интерес да си го купи ..
![]()
Priceless .. <3
ТЕЛЕЦ неискам да отслабна , а да се стегнахайде дружки идвайте с мен на фитнес
![]()
![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
аз съм Везни и абсолютно всичко от този хороскоп е вярно за мен![]()
Мдаа, аз съм Стрелче и наистина все съм въодушевена от някой филм, книга и т.н. За външния вид... ще помисля по въпроса. :PПървоначално написано от psych0
Като бебче да ме гушнеш,
с ръце силни да ме обгърнеш,
с погледа си нежен да ме стоплиш
и след това, бавно да си тръгнеш...
и аз съм везни ама няма нищо вярно .. напротив даже тази година съм решила да засиля цветовете ии да са още по - нестандартни ..Първоначално написано от Ambrosia
![]()
![]()
![]()
Priceless .. <3