.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 55

Кой с каква музика е отрасъл и изпълнител !?

Здравейте понеже съм 92 набор
    няма да мога да забравя НЛО
    камоли Слави Годжи и др
    Руслан Мънов и др
    дайте мнението ви
    Milica Unikalen
    koito iska da pi6e ls

Аз съм 93 набор и слушах и Слави, и чалга (не беше едно време като сегашната), но определено любимите ми песни бяха Aqua - Barbie Girl и Backstreet boys - Everybody

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Backstreet Boys, Christina Aguilera, Britney Spears ( и двете в началото на кариерата си) .. Не се сещам много изпълнители, но съм израснала с МТВ. Тати беше фен

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Голям фен Аватара на shutUp
    с чалга изпълнители - Ивана, Глория, Камелия..
    тоо за тва сега не мога да ги гледам/слушам

'94-ти набор
    Израснах с чалга.
    Баща ми постоянно гледаше Планета, и аз покрай него......иъл. ;д

мм..добър вкус имаха (и имат, де ) нашите..
    AC/DC, Kiss, Rainbow, Foreigner, Manowar..
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    мм... '92.. Cypress Hill, Coolio, House Of Pain, The Prodigy... ранните Ъпсурт (доста по-добре от сега), HoKayT, Dope Reach Squad, Stick Insect...
    и тия си ме кефят и сега

Гумени Глави беше първата зарибявка .... после Sniper records ... после пораснах ... ;]

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Израстнала съм с твърда музика и сега си слушам това
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    моШно чалга.
    Сега определено не слушам това.
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Супер фен Аватара на gabi_94
    еми израстнала съм с Глория, Камелия, Кати, Силвия, Кали, Малина, Нелина....чалга, но не такава като сегашната...Добавям и Руслан Мъинов, Слави и Ку Ку бенд...и не само чалга, поп, например - Ирина Флорин(много харесвах една нейна песен - цвят лилав), Дони и Нети(като малка много често пеех Луната спи), Антибиотик и Мишо Шамара...

Общо взето песните за които се сещам в момента са: Цвят лилав, Луната спи, Луда по тебе..Огън момиче - Камелия, Едно ферари с цвят червен - Слави, Горе на черешата...Тъпа овца - Руслан....абе много са песните, ама общо взето са на тея певци...

Иначе сега понякога пак си слушам Слави и Руслан, а когато се събера с некои приятели слушаме и стара чалга, но тези тъпи измислени нови фолкпевици като Андреа ме дразнят мноооого
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Набор 93.Израстнах с чалга и Шамара и компания.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Град
    New York
    Ами аз съм израстнала с песните на Слави и "Ку-ку бенд". Също така и с Кати, Ивана, Камелия, Анелия, Кали .. Много им се кефех тогава Май повечето са израстнали с чалга
    I hate it when Brad Pitt calls me when I'm in bed with Johnny Depp...

Poor Brad! But it's over! I'm with Johnny! ♥

-----

Johnny Depp

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    95 ... В момента раста с метъл иии рок...

Супер фен Аватара на Di
    ЧАЛГА КАКТО ВИНАГИ
    не се изказвай неподготвен,прасе

93 набор, ретро и хип хоп покрай майка ми

Голям фен Аватара на blader
    Град
    Нова Загора
    '92...
    баща ми от малък ми надуваше главата с траш,дет и спийдметъл...
    не знам как ви сеструв малко(3-4-5-гдишно момченце което си пада страшно много по анимационни филмчета и то осовно на 'Дисни'(щотаниметата ги открих чак на 6...)...)да се буди всяка сутрин и от ъседната стая да се чува(така че да озвучава цялата къща...) Anthrax,Slayer,Sepultura,Metallica или bituary...
    и аз никога н съм му харесвал музиката...ама един ден през '98-ма(никога няма да го забравя...)пускайки случайно MTV попаднах на един клип който тотално промени представата ми за музиката...и за метъла основно(щото дотогава не го харесвах...просто бях принуден да го слушам..а и баща ми ми създаде впечатление че метъла е музика в коят обикновено пияни или надрусани идиоти викат и се мъчат да скъсат стрните на китарите и да си потрошат барабаните...)...
    говоря за Freak on a leash на КоЯn...простооооо...клипа беше невероятен според тогавашните стндарти а и песента,мелодията,рифовете ,ефектите...и най-вече глас на Джоната...ааааххх...и до де дншен ми е любимата песен...и именно тя мезапали по алтернативния метъл и най-вече нюметъла(които и до днес заедно с индъстриъл метъла са ми любими стилове...)...
    после случайно видях клипа на Points of Authority на Linkin Park и просто това беше тоталната зарибявка...оттогава просто см влюбен в тая музика(и малко съжалявам че нюметъла кт стил умря...въпреки че някои групи още съществуват...макар и да се прквалифицираха...е поне КоЯn си бачкат...при това все още са уникални спрямо другите и май са единствените които потдържат стил или спомена за него жив...както и Limp Bizkit...)
    'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett

'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...

echii <3

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Българска естрада - Мими Иванова, Мая Нешкова, дует Ритон, Лилито... Майка ми е фенка...
    Също и с много гръцка музика и македонски песни.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Основно AC/DC, Scrpions, Rainbow, Bon Jovi, Bryan Adams, ZZ Top, Queen, Kiss, ABBA, Deep Purple, да не забравяме и The Beatles, Dire Straits за тези се сещам сега
    Your life's an open book,
    don't close it before it's done!

емии с Simple plan [/b]

ми... до шестгодишна възраст се зарибявах с чалгица, ама като станах на 6... се случи нещо. Видях CD на Джудас Прийст, който баща ми беше слушал предната нощ (цяла нощ... той често прави такива работи ) и страшно много ме изкефи обложката... викам си "тва ше е яко". Пуснах го и още от първата песен реших, че метъла е моята музика... оттогава досега (сега съм на 16) си слушам блус, рок, класическа и техни производни (най- много метъл!!!!!!)
    ..pray for the cleansing..

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Ем като 89-ти набор с баща бунтар съм отрасъл с

Deep Purple
    Щурците
    Foreigner
    Scorpions

и други
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Б.Т.Р. - покрай татко после чалга , защото открих планетата на тв-то

Мега фен Аватара на xoxi
    В по-ранните си години нямам представа какво съм слушала, после имах кратък чалгарски период, после една приятелка непрекъснато си тананикаше песни на Аврил и аз се зарибих по нея. След това от нея преминах към твърдата музика. И с нея си останах.
    И спря да се върти за миг земята..

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Аз съм слушам всякаква музика в абсолютния смисъл на думата. Хронологично съм израстнал с:
    1. 90-те: Контрол: , Дони и Момчил, Offspring
    2. 2000-та нататък: хип-хоп (и ъндурграунд, и комерс) + Нео-метъл, Rammstein и Apocalyptica (любима група: Cypress Hill
    3. 2004-та нататък: класически метъл (любима група - Judas Priest), до постепенно втвърдяване и слушане на всякакъв метъл.
    4. 2006-та нататък: добавяне на класическа музика, джаз и прогресив рок (любима група: Opeth), както и абсолютно всичко останало, за което се сетите.
    5. До преди 4-5 месеца слушах абсолютно всичко, за което се сетите, без поп-фолк и чалга, но, както е лесно за досещане, София ме дръпна културно надолу и вече слушам и това.

Общо взето това...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си