- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кой с каква музика е отрасъл и изпълнител !?
Здравейте понеже съм 92 набор
няма да мога да забравя НЛО
камоли Слави Годжи и др
Руслан Мънов и др
дайте мнението ви![]()
Milica Unikalen
koito iska da pi6e ls
Аз съм 93 набор и слушах и Слави, и чалга (не беше едно време като сегашната), но определено любимите ми песни бяха Aqua - Barbie Girlи Backstreet boys - Everybody
![]()
с чалгаизпълнители - Ивана, Глория, Камелия..
тоо за тва сега не мога да ги гледам/слушам![]()
'94-ти набор
Израснах с чалга.
Баща ми постоянно гледаше Планета, и аз покрай него......иъл. ;д
мм..добър вкус имаха (и имат, де) нашите..
AC/DC, Kiss, Rainbow, Foreigner, Manowar..
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
мм... '92.. Cypress Hill, Coolio, House Of Pain, The Prodigy... ранните Ъпсурт (доста по-добре от сега), HoKayT, Dope Reach Squad, Stick Insect...
и тия си ме кефят и сега
Гумени Глави беше първата зарибявка .... после Sniper records ... после пораснах ... ;]
Израстнала съм с твърда музика и сега си слушам това
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
моШно чалга.![]()
Сега определено не слушам това.
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
еми израстнала съм с Глория, Камелия, Кати, Силвия, Кали, Малина, Нелина....чалга, но не такава като сегашната...Добавям и Руслан Мъинов, Слави и Ку Ку бенд...и не само чалга, поп, например - Ирина Флорин(много харесвах една нейна песен - цвят лилав), Дони и Нети(като малка много често пеех Луната спи), Антибиотик и Мишо Шамара...
Общо взето песните за които се сещам в момента са: Цвят лилав, Луната спи, Луда по тебе..Огън момиче - Камелия, Едно ферари с цвят червен - Слави, Горе на черешата...Тъпа овца - Руслан....абе много са песните, ама общо взето са на тея певци...
Иначе сега понякога пак си слушам Слави и Руслан, а когато се събера с некои приятели слушаме и стара чалга, но тези тъпи измислени нови фолкпевици като Андреа ме дразнят мноооого![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Набор 93.Израстнах с чалга и Шамара и компания.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Ами аз съм израстнала с песните на Слави и "Ку-ку бенд". Също така и с Кати, Ивана, Камелия, Анелия, Кали .. Много им се кефех тогаваМай повечето са израстнали с чалга
![]()
I hate it when Brad Pitt calls me when I'm in bed with Johnny Depp...
Poor Brad! But it's over! I'm with Johnny! ♥
-----
Johnny Depp
95... В момента раста с метъл иии рок...
![]()
'92...
баща ми от малък ми надуваше главата с траш,дет и спийдметъл...
не знам как ви сеструв малко(3-4-5-гдишно момченце което си пада страшно много по анимационни филмчета и то осовно на 'Дисни'(щотаниметата ги открих чак на 6...)...)да се буди всяка сутрин и от ъседната стая да се чува(така че да озвучава цялата къща...) Anthrax,Slayer,Sepultura,Metallica или bituary...
и аз никога н съм му харесвал музиката...ама един ден през '98-ма(никога няма да го забравя...)пускайки случайно MTV попаднах на един клип който тотално промени представата ми за музиката...и за метъла основно(щото дотогава не го харесвах...просто бях принуден да го слушам..а и баща ми ми създаде впечатление че метъла е музика в коят обикновено пияни или надрусани идиоти викат и се мъчат да скъсат стрните на китарите и да си потрошат барабаните...)...
говоря за Freak on a leash на КоЯn...простооооо...клипа беше невероятен според тогавашните стндарти а и песента,мелодията,рифовете ,ефектите...и най-вече глас на Джоната...ааааххх...и до де дншен ми е любимата песен...и именно тя мезапали по алтернативния метъл и най-вече нюметъла(които и до днес заедно с индъстриъл метъла са ми любими стилове...)...
после случайно видях клипа на Points of Authority на Linkin Park и просто това беше тоталната зарибявка...оттогава просто см влюбен в тая музика(и малко съжалявам че нюметъла кт стил умря...въпреки че някои групи още съществуват...макар и да се прквалифицираха...е поне КоЯn си бачкат...при това все още са уникални спрямо другите и май са единствените които потдържат стил или спомена за него жив...както и Limp Bizkit...)
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
Българска естрада - Мими Иванова, Мая Нешкова, дует Ритон, Лилито... Майка ми е фенка...
Също и с много гръцка музика и македонски песни.![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Основно AC/DC, Scrpions, Rainbow, Bon Jovi, Bryan Adams, ZZ Top, Queen, Kiss, ABBA, Deep Purple, да не забравяме и The Beatles, Dire Straits за тези се сещам сега![]()
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
ми... до шестгодишна възраст се зарибявах с чалгица, ама като станах на 6... се случи нещо. Видях CD на Джудас Прийст, който баща ми беше слушал предната нощ (цяла нощ... той често прави такива работи) и страшно много ме изкефи обложката... викам си "тва ше е яко". Пуснах го и още от първата песен реших, че метъла е моята музика... оттогава досега (сега съм на 16) си слушам блус, рок, класическа и техни производни (най- много метъл!!!!!!)
![]()
..pray for the cleansing..
Ем като 89-ти набор с баща бунтар съм отрасъл с
Deep Purple
Щурците
Foreigner
Scorpions
и други
Б.Т.Р. - покрай таткопосле чалга
, защото открих планетата на тв-то
![]()
В по-ранните си години нямам представа какво съм слушала, после имах кратък чалгарски период, после една приятелка непрекъснато си тананикаше песни на Аврил и аз се зарибих по нея. След това от нея преминах към твърдата музика. И с нея си останах.
И спря да се върти за миг земята..
Аз съм слушам всякаква музика в абсолютния смисъл на думата. Хронологично съм израстнал с:
1. 90-те: Контрол: , Дони и Момчил, Offspring
2. 2000-та нататък: хип-хоп (и ъндурграунд, и комерс) + Нео-метъл, Rammstein и Apocalyptica (любима група: Cypress Hill
3. 2004-та нататък: класически метъл (любима група - Judas Priest), до постепенно втвърдяване и слушане на всякакъв метъл.
4. 2006-та нататък: добавяне на класическа музика, джаз и прогресив рок (любима група: Opeth), както и абсолютно всичко останало, за което се сетите.
5. До преди 4-5 месеца слушах абсолютно всичко, за което се сетите, без поп-фолк и чалга, но, както е лесно за досещане, София ме дръпна културно надолу и вече слушам и това.
Общо взето това...