- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Подарък за РД-то на приятеля ми :(
И кво като носи само Адидас? Ще облече и друго.
Отиваш в Кенвело или Теранова или квото имате там (сега дори има намаления) и му взимаш една фланелка. Щом е от теб ще я носи, подбери я според вкуса му.
Но не минавай съвсем без нищо .. ако съвсем не измислиш нищо поне му купи торта, за да му покажеш, че дори да нямаш възможността да му купиш подарък, то поне си помислила за рожденния му ден.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
незнамПървоначално написано от Romance
![]()
If I played you like a toy?
ми моя съвет е да си намериш друг "мечо" на който ще намериш по-лесно подарък защото няма да носи само маркови дрехи ;Д
шегувам се![]()
Първоначално написано от H8_mE
aaa хах![]()
Първоначално написано от Ambrosia
и аз така си помислих споки![]()
РЕШИХ ДА МУ ВЗЕМА ЕДНИ СУПЕР СЛАДУРСКИТЕ БОКСЕРКИ като ги взема ще ги снимам![]()
един съвет(някъде го бях чела) :
бельо и чорапи подаряват бабите по Коледа.ако ще взимаш боксерки-нека да са весели и закачливи-на сърчица,елхички,слончета..![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Тези с хобот на слон са супер или глава на петел![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
нещо за ядене
кво обича най-много?мен ако ми подариш шоколад за 15 лева за рождения ден ще те обичам вечно![]()
и 15 лева не са толкова малко
а аз запалка съм взимала в комплект със някво ключодържателче,което е ъъъ...шишенце за бензин да си я зарежда.Беше 20тина лева,предполагам няма да ти е толкова трудно да ги докараш 20,а има и по-евтини
и балони
аз за рождения ден на моя купих два пакета балони по 100(бяхо по 1 левче пакета и имаше мн малко спукани)и му ги занесох навързани заедно
Първоначално написано от Madness
ама ти ли наду балоните![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
eм да де има едни пишеше- малко ми е топло тука вътре -помогни ми и някфо невинно човечи :ДПървоначално написано от tonie__
айде искам да ги снимаш еййПървоначално написано от buuu
![]()
![]()
![]()