.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Град
    Okinawa
    И кво като носи само Адидас? Ще облече и друго.
    Отиваш в Кенвело или Теранова или квото имате там (сега дори има намаления) и му взимаш една фланелка. Щом е от теб ще я носи, подбери я според вкуса му.
    Но не минавай съвсем без нищо .. ако съвсем не измислиш нищо поне му купи торта, за да му покажеш, че дори да нямаш възможността да му купиш подарък, то поне си помислила за рожденния му ден.
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Romance
    И кво като носи само Адидас? Ще облече и друго.
    Отиваш в Кенвело или Теранова или квото имате там (сега дори има намаления) и му взимаш една фланелка. Щом е от теб ще я носи, подбери я според вкуса му.
    Но не минавай съвсем без нищо .. ако съвсем не измислиш нищо поне му купи торта, за да му покажеш, че дори да нямаш възможността да му купиш подарък, то поне си помислила за рожденния му ден.
    незнам
    If I played you like a toy?

Повече от фен Аватара на Ambrosia
    ми моя съвет е да си намериш друг "мечо" на който ще намериш по-лесно подарък защото няма да носи само маркови дрехи ;Д

шегувам се

Цитирай Първоначално написано от buuu
    Цитирай Първоначално написано от H8_mE
    Момчетата харесват техника!Ако няма можеш да му купиш флашка,мисля,че някъде бях гледала до толкова пари.Или един хубав пръстен можеш също да му вземеш да тези пари!Според мен би било чудесно! Ако носи пръстени разбира се! или синджирче ,също е добре!Ще има нещо,което не само ще му стои добре,ами и ще е от теб и ще му напомня на теб! Успех,дано хареса каквото и да му купиш,и ти дано да се чувстваш уверена ,че си купила правилното нещо!
    пич аз дори му казах да дойде с мен да обикаляме по магазините .. ама и той незнае ко иска бахти усещам как ше си остане без подарък
    Еее все нещо ще се намери!Предполагам,че ще го оцени,дори да е нещо,което не му харесва чак толкова много!А,и не съм пич! Момиче съм!

Град
    Бургас
    Момчетата харесват техника!Ако няма можеш да му купиш флашка,мисля,че някъде бях гледала до толкова пари.Или един хубав пръстен можеш също да му вземеш да тези пари!Според мен би било чудесно! Ако носи пръстени разбира се! или синджирче ,също е добре!Ще има нещо,което не само ще му стои добре,ами и ще е от теб и ще му напомня на теб! Успех,дано хареса каквото и да му купиш,и ти дано да се чувстваш уверена ,че си купила правилното нещо!
    пич аз дори му казах да дойде с мен да обикаляме по магазините .. ама и той незнае ко иска бахти усещам как ше си остане без подарък
    Еее все нещо ще се намери!Предполагам,че ще го оцени,дори да е нещо,което не му харесва чак толкова много!А,и не съм пич! Момиче съм!

aaa хах

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Ambrosia
    ми моя съвет е да си намериш друг "мечо" на който ще намериш по-лесно подарък защото няма да носи само маркови дрехи ;Д

шегувам се

и аз така си помислих споки

Град
    Бургас
    РЕШИХ ДА МУ ВЗЕМА ЕДНИ СУПЕР СЛАДУРСКИТЕ БОКСЕРКИ като ги взема ще ги снимам

Град
    Пловдив
    един съвет(някъде го бях чела) :

бельо и чорапи подаряват бабите по Коледа.ако ще взимаш боксерки-нека да са весели и закачливи-на сърчица,елхички,слончета..
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Тези с хобот на слон са супер или глава на петел
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

нещо за ядене
    кво обича най-много?мен ако ми подариш шоколад за 15 лева за рождения ден ще те обичам вечно

и 15 лева не са толкова малко
    а аз запалка съм взимала в комплект със някво ключодържателче,което е ъъъ...шишенце за бензин да си я зарежда.Беше 20тина лева,предполагам няма да ти е толкова трудно да ги докараш 20,а има и по-евтини

и балони
    аз за рождения ден на моя купих два пакета балони по 100(бяхо по 1 левче пакета и имаше мн малко спукани)и му ги занесох навързани заедно

Супер фен Аватара на galu6a
    Цитирай Първоначално написано от Madness
    нещо за ядене
    кво обича най-много?мен ако ми подариш шоколад за 15 лева за рождения ден ще те обичам вечно

и 15 лева не са толкова малко
    а аз запалка съм взимала в комплект със някво ключодържателче,което е ъъъ...шишенце за бензин да си я зарежда.Беше 20тина лева,предполагам няма да ти е толкова трудно да ги докараш 20,а има и по-евтини

и балони
    аз за рождения ден на моя купих два пакета балони по 100(бяхо по 1 левче пакета и имаше мн малко спукани)и му ги занесох навързани заедно

ама ти ли наду балоните
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от tonie__

бельо и чорапи подаряват бабите по Коледа.ако ще взимаш боксерки-нека да са весели и закачливи-на сърчица,елхички,слончета..
    eм да де има едни пишеше- малко ми е топло тука вътре -помогни ми и някфо невинно човечи :Д

Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3
    Цитирай Първоначално написано от tonie__

eм да де има едни пишеше- малко ми е топло тука вътре -помогни ми и някфо невинно човечи :Д
    айде искам да ги снимаш ейй

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си