.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Повече от фен Аватара на suantito

размисли и страсти след тежки празници

Ставам рано сутрин след мъртва нощ, май пак сам са напил, да го ева . въвеждам 4 нули на прецакания телефон щот са е изключил. Телефона не е нищо особенно но има колоритната функция да се изключва сам понеже на две големи секи стаа мобилен оператор.И така продалжава прецакания ми ден , мътни спомени връхлитат не така бистрото ми съзнание, звъннвам някой друг телефон , на някой въздържател. Които от моя страна наричам черни котий запаметяват всяка компроментираща пиянска изява но не и съществените работи , като коя ме ухапа по дупето. Но нека не се овличаме а да продължим .... след кратка инспекция на телефони, ключове документи, осъзнавам че не съм се напил толкоз много всичко е на лице даже и съм напред което малко ме притеснява, Подяволите какво прави пътен знак Б1 до леглото ми. След кратък разговор с мои доверени хора осъзнавам че в отминалата нощ ме нелегнало онова чувство че държавата ме е ощетила, понеже аз сам кофти пич не цепя басма на никой аз съм решил да и го върна като свия някой знак ...... Така продължавам напред вече сме уредили въпроса с държавата идва пробелам със съвеста .. ПАК СЪМ ДЕПРЕСИРАН. Не ми става ясно само едно как американците след забраната на алкохола незнам си коя година ги хваща голяма депресия , ми то по принцип и аз ще се депресирам ама мойта депресия идва с махмурлука . Депресия обсебва целия ми мозак сиг щот ме боли главата ама тов е друга изтория........ сега си мисля какво следва сигорно друга тежка вечер след която може да се събудя в психо диспансера, и така на мене ми мирише на бакелит , сигорно сам препаткал нещо, ама не се и очудвам то след такваз нощ кой няма да препатка , само бай васил ама той пий по 4 кила ракия колкото и да се мъчим да продължим неговото дело се едни 250 грама не ни достигат.....СЪДБА....отивам да пуша еи сега с връщам. Върнах се ама трябва да навестя фермата ми , да нахраня говедата да обера чушките.... ама тя е във файсбука бе деца. И така речено сторено реколтата е обрана и да продължим напред че нещо се отплеснах .... и да пак ми е лошо !! Що ми е лошо ??? щот са напих! Блиц въпроси блиц отговори айде туй от мен до следващотот напиване

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    Не е от алкохола пич...аз не пия и пак си изпадам в подобни състояния...
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Мн объркано
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Ох, нищо не разбрах. Депресиран си и си мислиш, че е от алкохола?

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

спокс и аз немога да разбера

Impuls.bg

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Plovdiv
    Нищо не се разбира някакви телефони глупости гризане на задници нищо не разбирам
    kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre

само едно не разбрах.. какъв е тоя знак Б1? иначе много ме радваш, честно ..
    Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!

Цитирай Първоначално написано от DeteNaDiavola
    само едно не разбрах.. какъв е тоя знак Б1? иначе много ме радваш, честно ..

Б1 „Пропусни движещите се по пътя с предимство!"

Пак и темата няма какво да я разбирате четете и се радвайте

Impuls.bg

ако темата не е ебавка си намери хоби или започни да спортуваш
    Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P

Град
    София
    Ааа не , т'ва кърти . Само дет' не разбрах кфо общо има с любовта или може би се отнася за обичта ти към спирта ... ;]
    'cause now I know
    It's not so far
    To where I go
    The hardest part
    Is inside me
    I need
    To just be.... (*)

Град
    бълХаристан
    още те държи
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

Цитирай Първоначално написано от ManiaSpiritY
    Ааа не , т'ва кърти . Само дет' не разбрах кфо общо има с любовта или може би се отнася за обичта ти към спирта ... ;]
    neznam kym koe tochno e no si e liubov

Impuls.bg

Мега фен
    всички сме така по празници..
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    somewhere over the rainbow
    Тежко е.Имаш абсолютната ни подкрепа по този въпрос.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си