- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- размисли и страсти след тежки празници
Ставам рано сутрин след мъртва нощ, май пак сам са напил, да го ева . въвеждам 4 нули на прецакания телефон щот са е изключил. Телефона не е нищо особенно но има колоритната функция да се изключва сам понеже на две големи секи стаа мобилен оператор.И така продалжава прецакания ми ден , мътни спомени връхлитат не така бистрото ми съзнание, звъннвам някой друг телефон , на някой въздържател. Които от моя страна наричам черни котий запаметяват всяка компроментираща пиянска изява но не и съществените работи , като коя ме ухапа по дупето. Но нека не се овличаме а да продължим .... след кратка инспекция на телефони, ключове документи, осъзнавам че не съм се напил толкоз много всичко е на лице даже и съм напред което малко ме притеснява, Подяволите какво прави пътен знак Б1 до леглото ми. След кратък разговор с мои доверени хора осъзнавам че в отминалата нощ ме нелегнало онова чувство че държавата ме е ощетила, понеже аз сам кофти пич не цепя басма на никой аз съм решил да и го върна като свия някой знак ...... Така продължавам напред вече сме уредили въпроса с държавата идва пробелам със съвеста .. ПАК СЪМ ДЕПРЕСИРАН. Не ми става ясно само едно как американците след забраната на алкохола незнам си коя година ги хваща голяма депресия , ми то по принцип и аз ще се депресирам ама мойта депресия идва с махмурлука . Депресия обсебва целия ми мозак сиг щот ме боли главата ама тов е друга изтория........ сега си мисля какво следва сигорно друга тежка вечер след която може да се събудя в психо диспансера, и така на мене ми мирише на бакелит , сигорно сам препаткал нещо, ама не се и очудвам то след такваз нощ кой няма да препатка , само бай васил ама той пий по 4 кила ракия колкото и да се мъчим да продължим неговото дело се едни 250 грама не ни достигат.....СЪДБА....отивам да пуша еи сега с връщам. Върнах се ама трябва да навестя фермата ми , да нахраня говедата да обера чушките.... ама тя е във файсбука бе деца. И така речено сторено реколтата е обрана и да продължим напред че нещо се отплеснах .... и да пак ми е лошо !! Що ми е лошо ??? щот са напих! Блиц въпроси блиц отговори айде туй от мен до следващотот напиване
Не е от алкохола пич...аз не пия и пак си изпадам в подобни състояния...
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Мн объркано![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Ох, нищо не разбрах. Депресиран си и си мислиш, че е от алкохола?
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
спокс и аз немога да разбера![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Нищо не се разбира някакви телефони глупости гризане на задницинищо не разбирам
![]()
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
само едно не разбрах.. какъв е тоя знак Б1?
иначе много ме радваш, честно ..
![]()
Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!
Първоначално написано от DeteNaDiavola
Б1 „Пропусни движещите се по пътя с предимство!"
Пак и темата няма какво да я разбирате четете и се радвайте![]()
ако темата не е ебавка си намери хоби или започни да спортуваш![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
Ааа не , т'ва кърти .Само дет' не разбрах кфо общо има с любовта или може би се отнася за обичта ти към спирта
... ;]
'cause now I know
It's not so far
To where I go
The hardest part
Is inside me
I need
To just be.... (*)
още те държи
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
neznam kym koe tochno e no si e liubovПървоначално написано от ManiaSpiritY
![]()
всички сме така по празници..![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Тежко е.Имаш абсолютната ни подкрепа по този въпрос.![]()