- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- феноменът Здрач
нека всеки който знае нещо интересно за жсичко около здрач да пише тук![]()
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
Къв феномен бе.
Познавам жив пример, че тоя филм е подходящ само за пикли с мозъчни увреждания, влезли много яко във ФИЛМА...
айдеее.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
у лево!
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
ебаааах го тооо здрач начи...... то хубаво да се зарибиш по нещо ама тва ващо вече е прострастяване...... ужас
Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!
Аз имам чувството, че Аватар върви по следите му.
аз пък дори не съм го гледала
определено мисля да си го спестя![]()
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
Dr. Strangelove е най-великият филм на всички времена, па макар и правен преди половин век.![]()
Все е Кубрик.![]()
Много ебан филм.
аз като гледах филма единственото което харесах беше новия начин по който бяха представени вампирите. затова реших да прочета книги да видя дали са по-хубави. и да книгите наистина ми харесаха (доколкото може един любовен роман да ми се хареса). но за филма нищо хубаво не мога да кажа, нито за здрач нито за новолуние.
и не филма не е боза! как може тази хубава напитка да бъде сравнявана с ТОВА подобие на филм
Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!
На мен филмът ми хареса (първият). Нямам намерение да си купувам книгите. Щях да гледам втория, но все нямам време.
Винаги съм смятала, че за всяка книга си има хора (нещо като за всеки влак си има пътници). Това не е книга за мен, но осъзнавам, че може да се нарече феномен, защото оказа огромно влияние на читателите и зрителите по света. Сигурна съм, че ще има и литературен ефект. Напоследък забелязвам по книжарниците доста книги за вампири. Значи има нещо...![]()
Страхът от промяна се дължи на вече постигната сигурност.