.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 69
    Кфо мислите за кифлите щото до колкото разбрах вече и тея дето са кифли са и някакъв стил кифладжийски стил
    pxaxz...[h] bee happy .. :]

скейтАрите са shhit, както казваме тука
    Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.

Ииии споделете вие какъв стил сте ако изобщо имате такъв И кой стил най ви харесва

омг вие тотално сте се повредили малоумни ли сте кфи сте кфо ми е повреденото че ви питаам кфо мислите за кифлите които си мислят че да си кифла е стил ... простооо ме шокирахте треа си умствено повреден за да питаш въпроси

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Цитирай Първоначално написано от SunnySmile15
    омг вие тотално сте се повредили малоумни ли сте кфи сте кфо ми е повреденото че ви питаам кфо мислите за кифлите които си мислят че да си кифла е стил ... простооо ме шокирахте треа си умствено повреден за да питаш въпроси
    Просто нещата,които питаш са крайно смешни.Нали знаеш по дрехите посрещат,по ума изпращат,и да всички тука са спрели нищо,че са на много по-преклонна възраст от теб.

охх ма вие сте мн тапи хора Въросите ми не са малоумни а вие сте малоумни че неможете да отговорите и тогава почвате да се заяждате толко ли е трудно да се отговори на въпроса ми

А и сайта не случайно се казва teen problem щото тука е за тинейджъри а не за хора на преклонна възраст а някои от тях и психопати

Ти па са научи да пишеш,че ми става зле.Няма да се заяждам,че с теб и спор не може да стане.Като гледам докъде ти стига речника,в 1 изречение 1323 повторения...
    Тръгнала скейтърка да става...Неам думи.А и се пише НЕ МОЖЕТЕ.

Тука се обсъждат тинейджърски проблеми а не простотиите които непрестанно ръсите и не спирате с тях ако ше пишете моля нека е по темата !

А и сайта не случайно се казва teen problem щото тука е за тинейджъри а не за хора на преклонна възраст а някои от тях и психопати
    По-добре така,отколкото некви като теб,които не знаят от къде идват и къде отиват.Неориентирани амебченца малки.Поне с по-големите може да се получи свястна дискусия...

После аз съм била ...... еми извинявайте вижте се на какъв език да ви го кажа ИМА ТЕМА коментирайте нея НЕ МЕНЕ елементарно е ама явноо ....

ето това исках от вас да коментирате какво харесвате повече и какво не харесвате

Взимаш кецове за 150лв от инсомниа,блуза на волком/глоб/т.н за 80 лв.
    панталон с дъно до земята около 180-200 лв.
    Дъска задължително,да не забравиш,гледай да е колкото се може по-скъпа.
    Отиваш там,където се събират момченцата сядаш,подритваш дъската и все такива сложни движения.И след 1,2 часа се омиташ.Гаранирам ти,че ще бъдеш забелязана от всички.Ако си симпатична може и да забиеш някой батко.

а относно кифлите не съм кифла пак имате разни пророчески ..... никога не сте ме виждали но знаете какъв стил съм браво за опита ама не оцелихте но се пакк проверене дали баба Ванга не ви е роднина

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    а относно кифлите не съм кифла пак имате разни пророчески ..... никога не сте ме виждали но знаете какъв стил съм браво за опита ама не оцелихте но се пакк проверене дали баба Ванга не ви е роднина
    оди пикай па легай и са не връщай
    УСВЕТ!

целта ми савсем не са батковците.Но все пак мерси някой да каже един свестен комент по темата .. Ще послушам савета ти ако реша да стана скейтърка .. :d

Не,тва нито от ирония не разбира,нито от нищо леле.В допълнение с днескашната гей грешка,която видях направо ме зарадвахте

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Grumpy old madman

Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Ако този,който е измислил пунктуацията ти беше роднина...в момента щеше да се върти в гроба и да сънува вампири...
    ... колко жалко за него добре че не ми е роднина

Не,не,не сериозно ли си толкова оригинална?А чувството ти за хумор направо минава всички възможни граници

Град
    морската столица
    Цитирай Първоначално написано от ClockworkOrange
    Цитирай Първоначално написано от term0t0
    заеби скейт модата,сега е модерно да си 50 килограма,карирани шапки,шорти,тениски,якета и бели кецове

White shoes never loses
    тва мина преди 2 год.

закАснел си явно...

и е LOSE в мн. число...
    я ми обесни за lose,че не чаткам

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

Само си виж заглавието на темата. "какво ви е нужно за да сте скейтъри или друг стил". Сама си казваш, че не знаеш каква искаш да си, просто искаш да ти кажат каква да бъдеш и как да станеш такава. А после разпряваш, че не се била кифла.

Град
    бълХаристан
    требе да си тъп за да носиш подобни парцали и кецове. те тва е нужно!
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

Супер фен Аватара на cookie_master
    ебати позьорката
    МОМИЧЕ!

междо другото сичките си е**** м****** и повече в тоя форум нема да влезна щото вие не разбирате че трябва да се коментира темата а не хората в нея явно съм се заблудила че тука в тоя сайт има хора които знаят за какво е.И правете малка разлика междо кифла и Scene Style какъвто съм аз не мисля че този стил има общо с куфлите ама ... се пак вие сте големите ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си