- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- какво ви е нужно за да сте скейтъри или друг стил .. :]
Кфо мислите за кифлите щото до колкото разбрах вече и тея дето са кифли са и някакъв стилкифладжийски стил
![]()
pxaxz...[h] bee happy .. :]
скейтАрите са shhit, както казваме тука![]()
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
Ииии споделете вие какъв стил сте ако изобщо имате такъвИ кой стил най ви харесва
![]()
омг вие тотално сте се повредили малоумни ли сте кфи сте кфо ми е повреденото че ви питаам кфо мислите за кифлите които си мислят че да си кифла е стил ... простоооме шокирахте треа си умствено повреден за да питаш въпроси
![]()
Просто нещата,които питаш са крайно смешни.Нали знаеш по дрехите посрещат,по ума изпращат,и да всички тука са спрели нищо,че са на много по-преклонна възраст от теб.Първоначално написано от SunnySmile15
охх ма вие сте мн тапи хора Въросите ми не са малоумни а вие сте малоумни че неможете да отговорите и тогава почвате да се заяждате толко ли е трудно да се отговори на въпроса ми![]()
А и сайта не случайно се казва teen problem щото тука е за тинейджъри а не за хора на преклонна възраст а някои от тях и психопати![]()
Ти па са научи да пишеш,че ми става зле.Няма да се заяждам,че с теб и спор не може да стане.Като гледам докъде ти стига речника,в 1 изречение 1323 повторения...
Тръгнала скейтърка да става...Неам думи.А и се пише НЕ МОЖЕТЕ.
Тука се обсъждат тинейджърски проблеми а не простотиите които непрестанно ръсите и не спирате с тях ако ше пишете моля нека е по темата !![]()
По-добре така,отколкото некви като теб,които не знаят от къде идват и къде отиват.Неориентирани амебченца малки.Поне с по-големите може да се получи свястна дискусия...Първоначално написано от SunnySmile15
После аз съм била ...... еми извинявайте вижте се на какъв език да ви го кажа ИМА ТЕМА коментирайте нея НЕ МЕНЕ елементарно еама явноо ....
ето това исках от вас да коментирате какво харесвате повече и какво не харесвате![]()
Взимаш кецове за 150лв от инсомниа,блуза на волком/глоб/т.н за 80 лв.
панталон с дъно до земята около 180-200 лв.
Дъска задължително,да не забравиш,гледай да е колкото се може по-скъпа.
Отиваш там,където се събират момченцата сядаш,подритваш дъската и все такива сложни движения.И след 1,2 часа се омиташ.Гаранирам ти,че ще бъдеш забелязана от всички.Ако си симпатична може и да забиеш някой батко.
а относно кифлите не съм кифла пак имате разни пророчески ..... никога не сте ме виждали но знаете какъв стил съм браво за опита ама не оцелихте но се пакк проверене дали баба Ванга не ви е роднина![]()
оди пикай па легай и са не връщайПървоначално написано от SunnySmile15
УСВЕТ!
целта ми савсем не са батковците.Но все пак мерси някой да каже един свестен комент по темата ..Ще послушам савета ти ако реша да стана скейтърка .. :d
Не,тва нито от ирония не разбира,нито от нищо леле.В допълнение с днескашната гей грешка,която видях направо ме зарадвахте![]()
![]()
... колко жалко за него добре че не ми е роднинаПървоначално написано от Verminaard
![]()
Не,не,не сериозно ли си толкова оригинална?А чувството ти за хумор направо минава всички възможни граници![]()
я ми обесни за lose,че не чаткамПървоначално написано от ClockworkOrange
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Само си виж заглавието на темата. "какво ви е нужно за да сте скейтъри или друг стил". Сама си казваш, че не знаеш каква искаш да си, просто искаш да ти кажат каква да бъдеш и как да станеш такава. А после разпряваш, че не се била кифла.
требе да си тъп за да носиш подобни парцали и кецове. те тва е нужно!
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
междо другото сичките си е**** м****** и повече в тоя форум нема да влезна щото вие не разбирате че трябва да се коментира темата а не хората в неяявно съм се заблудила че тука в тоя сайт има хора които знаят за какво е.И правете малка разлика междо кифла и Scene Style какъвто съм аз
не мисля че този стил има общо с куфлите ама ... се пак вие сте големите ...
![]()