- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- какво ви е нужно за да сте скейтъри или друг стил .. :]
не исках да ви псувам ама не съм виновна че не сте свесни хорица и неможете от 300000 години да сванете идеата на сайта която не е да оплувате по малките в него както направихте с мен.Вместо да пишете по темата [ каквато и да е тя ] вие почнахте да с езаяждате и да ме обиждате е сажелявам не тарпя подобно отношение.![]()
pxaxz...[h] bee happy .. :]
кухнята
ножа
вените
тирбушона
тапата
оцета в салатата
микрофана в лапата
два пирона в главата
Чалга форевър!
Чалга стайл юбер алес!
Която не се облича като Андрея не я бива!
Grumpy old madman
Тo Scene е тоооолкова по-различно от кифла, нищо общо немат![]()
трябва да ти е по душЪ, (най добре е да караш скейт)
и да не отстъпваш по нищо на момчетата.
само с обличане на т-ширт Vans и с ново DC не ставаш скейтър.
ако само се облечеш за 1000 лв и започнеш да се мотаеш там,
ще ти лепнат етикета "позьорка", и ще бъдеш едно от
скейтърските момиченца.
предимно трябва да имаш такъв начин на мислене
за да си паснеш добре в средата.
не говоря за теб, защото не те познавам,
но по-принцип това е нужно.
а иначе за това, колко пари ти трябват -
не е от най-голямо значение.
тези, които са добри и са мотивирани в карането,
ги признават и уважават и без да са облечени
като по списание.
тц, немат задни джобовеПървоначално написано от Verminaard
късат си ги нарочно, 'се едно е съдран от многократно падане, за по-голяма автентичност![]()
затва бухат всичко в брезентова мешка
(говорим само за стила, де, не за тру скейтъри)![]()
I'll take your brain to another dimension
"тру скейтъри"![]()
![]()
това си е етикета за поза
ами аз съм точно от тези които карат скейт и не са този стил така че като на всички вас не ви харесва слила не си го изкарвайте на мене щото не съм скейтърка просто карам скейт и съм много по добра в карането отколкото някои които са се облекли в скейтърскии дрехи ...и се правят че са скейтарки а всъщност само когато си сложат единия крак на скейта прават тройно превартане назад ..
е не съм позьорка ..
![]()
ааа неее не не....в началото си мислех,че те не са напълно прави и ддз може би не си толкоа зле,ама след тфа нееее.....нпрао ме разби,чесно,значи хем не си скейтарка хем караш скейт...пфф леле...тфа ако го кажеш на някой скейтар дет хем кара,хем е скейтар(което btw е мн рядко явление) ше го побъркаш от смях...не не тфа е велико..Първоначално написано от Zaharinka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
евала на ткиа кат тебе....retard..
I only wanna believe in fuckin’ anything....
Еми имах един случай в който отидох на НДК облечна в Scene дрешки и карах скейт и едни скейтърки които неможеха да карат скейт но естествено бяха по размакнати и от на дедо ми човалите почнаха да ми се подиграват че не съм била никаква скейтърка щом не съм стила и аз за тфа ви казвам че по стил не съм скейтърка ами Scene просто си карам скейт и тфа е.Защото за повечето ако ще да си най-добрия в ккарането не си ли стила не си скейтър![]()
![]()
баси гадните скейтъри.
То каза ли им:
"Стига хейти - оди скейти" А?
Grumpy old madman
аз карам скии коли, но офроад че нямам кинти за книжка, а не ми се занимава с курсове
![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Амии не мисля, че трябва да се подчиняваш на някакъв си стил....Не е нужно да си купуваш кецове за 200 лв и суичър за 100...Какво ти пука кво мислят останалите, ако можеш да караш скейт добре и ако си имаш някаква групичка от приятели какво ти пука някой одобрява ли начина по който се обличаш....Аз адски много се дразня на стиловете, щото ми писна някой да ме определя като някакъв стил...Общо взето ми харесват дрехи от най-различни стилове, както си харесах едни лилави кецове така си харесах и едни боти на токчета....Така че защо изобщо трябва да има някакви стилове, не може ли човек да носи различни неща ебасиии...и некой като те е видял с нещо спортно и смъкнато и после като те види на токчета с пола и вече казва, че си позиор и т.н. Носи си каквото искаш, не се стреми да носиш точно определени дрехи....
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
... Напълно съм сагласна с тебе и попринцип съм на същото мнение обаче ... както виждаш нещата са много омотани и едни викат че ако не си стила си позьор а други казват че само ако можеш да караш скейт а не си стила пак си позьорПървоначално написано от gabi_94
![]()