Цитирай Първоначално написано от maniakalen
Добър вечер на всички имам една молба който не може да ми помогне по добре да не спами само в темата за да се караме Та може би за повечето от вас въпросът е супер тъп.. но аз никога не съм се интересувал как точно се прави годеж . Та ходим с мойта приятелка вече 9-месеца и съм решил че тя е жената на живота ми а до колкото разбирам и аз съм мъжът за нея и искам точно на Свети Валентин да и предложа да се сгодим но не знам точно какво да направя ако може ми дайте идея как точно да го направя за да стане по добре .Тя носи сребро няма нищо златно има една гривна ланче и 3 пръстена така че мисля да и купя някакъв красив сребърен пръстен и някаква червена малка кутийка за него но дайте идеи от тук на там какво друго да и купя и т.н Ще съм благодарен на всеки един съвет от всички само моля без спам и обиди лека вечер и мерси предварително на всички .
Явно си решил, но въпреки това ще се изхабя да го напиша. НЕДЕЙ СЕ ЖЕНИ още. Предполагам си около 19-22, особено щом пишеш в този форум. Рано е, бързо ще си омръзнете, сега се живее... Е*и, клати, учи, работи, устрой се и след няколко години мисли за женене.

Иначе за предлагане на годеж... не съм навътре, даже изобщо, но доколкото знам предлагаш и да се ожените, пък питай по-възрастните ти роднини как точно се прави тая магария.