.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Kaто се замислих преди малко.. от няколко дни почти не пикая а пия супер много течности.. Мисля да отида на лекър

Мега фен Аватара на draid
    Пикаенето не е единствения начин за изразходване на течностите. Ако имаш температура, обикновенно се потиш и така също губиш големи количества вода. Не мисля че ти има нещо повече от чисто втълпяване. Между другото на колко години си ?

Не се притеснявай,напълно нормално е в началото.И аз имах подобен проблем но го реших с едни хапчета.Пиши на лично ако искаш да ти дам подробности.Успех

Град
    бълХаристан
    бате нема шес -пет. или ти става или свършваш бързо. требе си практика просто.
    и аз съм свършвал бързо, и на мен не ми е ставал. ама сега след години ги правим луди - стига да не съм пиян или дане са грозни като наскоро, е не много наскоро ама ае, за да не ти стане уя как си требва
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

Като ви чета мненията са чудя аз ли съм единствения коч тука, който може да го дигне и свърши 3 пъти в рамките на 15-20 минути

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    Ето ти един съвет да държиш повече...
    Няколко часа преди секса си биеш една злобарка, така гаранция ще издържиш повече. Можеш да ползваш презервативи Durex Performa (светло сините), с тях издържаш доста повече Има и още един начин (който лично аз не го обичам) - като усетиш че ще свършваш - натисни половин сантиметър от главичката отдолу на пениса за няколко секунди. Ще ти спадне за кратко, но с това можеш да прибавиш по минута-две
    А това че си болен е от голямо значение - просто организма ти е слаб и има по-важни задачи от това.

Това си е до човек. Едни свършват много бавно, други бързо. Момичетата предпочитат бавните, но има начини да я забавиш. Използвай ума си. Всичко е там. Мозъка ти направлява усещанията. Представи си нещо неутрално, което по никакъв начин не те възбужда. При немалко хора знам, че действа.

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    то хубаво да мастурбира малко преди секса, ама така има опасност на момента да не му стане...
    не знам какво да ти кажа, с времето ще се оправи това...
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Така става,може би поради нередовния полов живот...Не разбрах дали сте го правили или за първи път ще става,но май нямаш много опит...Когато започнете редовно да го правите ще видиш как винаги ще си възбуден и няма да ти пада,след това ще има и втори и трети път

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Стана ли работата, не разбрах ?!?

Като цяло или имаш сериозен проблем, или просто се превъзбуждаш което пак си е проблем, мисли си за некви невъзбуждащи неща, например за Лили Иванова, тва може да помогне
    I Blow Ya Fuckin' TOP OFF !
    So U Stay TOPLESS !
    I Live Topless, My Girl Topless...

Цитирай Първоначално написано от Dimana99
    Ако свършиш, ще се погушкате малко и като си готов ще го направите
    +

Повече от фен Аватара на Samoten89
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от IRule
    Стана ли работата, не разбрах ?!?

Като цяло или имаш сериозен проблем, или просто се превъзбуждаш което пак си е проблем, мисли си за некви невъзбуждащи неща, например за Лили Иванова, тва може да помогне
    Леле Лили Иванова каза ами направо за Бойко Борисов може да мисли или Яне Янев . Поне като е мъж ще е по-ефективно мисля. Абе да си мисли за трупове или нещо такова само да не се превърне в некрофил :P .
    Търсещ половинка .

Re: Притеснен ли съм или какво..

Цитирай Първоначално написано от IvanPenev
    Аз съм момче на 17 години.. Когато приятелката ми хване члена буквано свършвам за секунди.. предстои скоро да го направим за първи път (и на 2мата..) и съм много притеснен ако само като ми го хване така става какво ще е.. Много съм се наплашил тука вече си мисля за някакви хапчета за удължаване на ерекцията
    Чух някой казват, че е хубаво да се мастурбира преди сексуалния акт, други казват, че пък може да не ти стане..
    Ще ти дам няколко съвета :
    1- Направи си чекия преди това
    2- Защо просто първия път не свършиш бързо ,а 2-рия ще свършиш много по бавно
    3- Ако ти е толкова притеснено изпии 1,2 бири (ще се отпуснеш и ще свършиш много по-бавно)
    4- Ако ти идва вече и времето ,което е минало е малко ,спри се започни да я милваш стимулирай я отдоло с език или с пръст ...
    И като за край - Просто бъди експериментален и не се шашкай Питай я какво и харесва и т.н.
    Da da

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си