- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бременна ли съм?
добре как очакваш да няма тъпи коментари след като си задала тъп въпрос душко![]()
mi da doida da te pregledam oO
Не,има много ама много малка вероятност да си бременна така че се успокой.А зоа болките-може да ти идва![]()
'Cause I may be bad,but I'm perfectly good at it!
кви сте гадняри целия форумпоздравете момичето ... ше си има бебе
![]()
![]()
![]()
GTA Stunting
забелязала съм те, че си по черния хуморПървоначално написано от Bixel
![]()
hating you makes me all warm inside : )
![]()
![]()
![]()
Бременна си с тризнаци
![]()
![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
оф, ама как си личи по думите ти, че определено не си била готова за чудото, наречено секс...
това хапченце, което си изпила се нарича Ескапел...и аз съм пила, наложи се, ама страшно ми навреди
Ти защо не пита това момче къде е свършил? Има и вариант течността да е от теб, трябва да говориш с него. С презерватив ли беше той?
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Аз като я гледам каква и културата, може и да попита какво е това презерватив. Или пък оня по господарите дето обясняваше, че СПИН бил от умрелите кучета, щото от там тръгвала заразата. Авторката ако е над 13-14г. ще съм много учуден. Дано таз тема да служи за пример на другите деца на по 12-13-14 мислещи си за секс вместо за игра.
Magic_Girl, какво значи да свършиш без да се усетиш? Колко трябва да си малоумен, че да не знаеш нещо толкова елементарно - кога свършваш и кога не?
А авторката преди да прави секс можеше да се поинтересува за някои неща. Това да не ви е игра с Барби и Кен, че да не знаеш, че не е само единия кеф, ами и отговорност трябва да има тук?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
По-добре се предпазвайте с презервативи,отколкото без и после да се чудите дали да пиете ескапел.Предпоръчвам ти да не пиеш това хапче,само в краен случай,защото много жени са патили от него!!!!Идва когато си иска...може и да не спре,ужас е!!Така ,че внимавайте много и четете повече за секса,защото секса не е игра,а и ОТГОВОРНОСТ!!!
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Надявям се хапчето да е подействало и дано ни и остана семенна течност от преди тва![]()
![]()
![]()
Да
Просто аз
близнаци честито
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Не си бременна, а си много много глупава.
Следващият път да се ограмотиш преди да си свалиш гащите. Ако продължава да те боли корема е от хапчето и трябва да посетиш гинеколог.
Всичко добро.