.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Повече от фен Аватара на Red_Hair
    добре как очакваш да няма тъпи коментари след като си задала тъп въпрос душко

Супер фен
    Град
    увас ;p

hh

mi da doida da te pregledam oO

Не,има много ама много малка вероятност да си бременна така че се успокой.А зоа болките-може да ти идва
    'Cause I may be bad,but I'm perfectly good at it!

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    кви сте гадняри целия форум поздравете момичето ... ше си има бебе
    GTA Stunting

Цитирай Първоначално написано от Bixel
    кви сте гадняри целия форум поздравете момичето ... ше си има бебе
    забелязала съм те, че си по черния хумор
    hating you makes me all warm inside : )

Бременна си с тризнаци
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    оф, ама как си личи по думите ти, че определено не си била готова за чудото, наречено секс...
    това хапченце, което си изпила се нарича Ескапел...и аз съм пила, наложи се, ама страшно ми навреди
    Ти защо не пита това момче къде е свършил? Има и вариант течността да е от теб, трябва да говориш с него. С презерватив ли беше той?
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Мега фен Аватара на draid
    Аз като я гледам каква и културата, може и да попита какво е това презерватив. Или пък оня по господарите дето обясняваше, че СПИН бил от умрелите кучета, щото от там тръгвала заразата. Авторката ако е над 13-14г. ще съм много учуден. Дано таз тема да служи за пример на другите деца на по 12-13-14 мислещи си за секс вместо за игра.

Magic_Girl, какво значи да свършиш без да се усетиш? Колко трябва да си малоумен, че да не знаеш нещо толкова елементарно - кога свършваш и кога не?
    А авторката преди да прави секс можеше да се поинтересува за някои неща. Това да не ви е игра с Барби и Кен, че да не знаеш, че не е само единия кеф, ами и отговорност трябва да има тук?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

По-добре се предпазвайте с презервативи,отколкото без и после да се чудите дали да пиете ескапел.Предпоръчвам ти да не пиеш това хапче,само в краен случай,защото много жени са патили от него!!!!Идва когато си иска...може и да не спре,ужас е!!Така ,че внимавайте много и четете повече за секса,защото секса не е игра,а и ОТГОВОРНОСТ!!!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Надявям се хапчето да е подействало и дано ни и остана семенна течност от преди тва

Град
    [На Метри От Земята]
    Да
    Просто аз

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    близнаци честито
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на machoka
    Не си бременна, а си много много глупава.

Следващият път да се ограмотиш преди да си свалиш гащите. Ако продължава да те боли корема е от хапчето и трябва да посетиш гинеколог.

Всичко добро.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си