- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Първи учебен ден за 2010 година
...е, как мина?![]()
Обичам те!19.09.08
..because days come and go
But my feelings for you are forever!
===========
- Изработка на website , за повече информация - ЛС
Тепърва ще минава - предполагам зле ,след като сме свикнали на почивката . Не че и тя беше много , де ...![]()
'cause now I know
It's not so far
To where I go
The hardest part
Is inside me
I need
To just be.... (*)
Баси въпроса го направихте.. Как да мине? Предполагам ,че ще мине както всички останали скучни,пълни с учене дни...
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Първоначално написано от sunshinepp
=]
Първоначално написано от st3f1too
![]()
Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
Спри да слугуваш и спри да се надуваш
Филията не е само с cash-има и мноо болка
За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
Горе главата хора...
Втора смяна съм![]()
Ще бъде забавно, контролно по география, по математика ще ни крещи цял час за добре дошли, утре имаме есе по английски, за сряда едно контролно по математика, четвъртък по физика а за петъка само 1 проект по информатика дето цял ден ще имам да го пиша, изобщо яко е мойто даскало![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Ми като всеки понеделник...Аз днес дефакто имам само 3 часа в другите 4 може и да не вляза ...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
както всеки..![]()
Вафла..
Мии нормално ... както всеки път, само дето си честитихме и учителите ни разпитваха как сме прекарали!![]()
Живей за мига!
Е аз 1вите 3 часа спах.. след това имах при класната 2 математика и 1 физическо + последен Час на класа (които този път не мина в решаване на задачи..да не повярва човек)
..така че днес беше по-добре от др път![]()
Обичам те!19.09.08
..because days come and go
But my feelings for you are forever!
===========
- Изработка на website , за повече информация - ЛС
Мноого бавно ми мина денят.. Незнам що.![]()
![]()
Правихме контролно по английски също ..
Ами... бях спала само час и бях супер неадекватна. Първата ми оценка за тази година беше 6, надявам се да продължи така. Много смях, е така. Абе, не мога да се оплача.
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Горе-долу беше добре.Като ме вдигна на дъската по математика имах чувството,че ще припаднаПо-едно време мн ми се доспа..а и започнахме по-късно
![]()
Еми супер. Не сме учили много , в смисъл имахме си редовни часове,но нито на учителите се преподаваше,нито на нас . А бе общо взето добре минаа
![]()
![]()
![]()
![]()
Неприлично Щастлива .. : )
Отвратително... През цялото време ме болеше стомаха, понеже съм в цикъл... Страхотен първи ден, няма що...
Супер мина днес. Общо взето като всеки друг ден - шеги, закачки, учителите не изпитваха по нищо, не сме правили тестове, и програмата днес е лесна.. хубав ден за ученика![]()
Еми то още не е минал, защото аз съм чак на 11 януари на училище (живея в Испания).![]()
Тъпо и гадно.Получих си класната по математика,на която имам 2.![]()
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Колко познатo...Първоначално написано от DieselBlood
защото и на мен ми я върнаха иии имам 2
![]()