- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Домашни маски :) ... Всичко за нашето лице, коса и тяло
Маска за стягане,изглаждане и почистване на кожата:
1 с.л. хума и 1 с.л. кис.мляко . Разбърквате трябва да се получи гъста кашичка. Нанасяте и изчаквате да изсъхне след това нанасяте още един пласт от маската и чакате 20/30 мин. изплаквате с хладка вода. Няма да ви казвам как ми опъва кожата , не мога изобщо да се усмихна![]()
Супер ми действа на лицето, даже тази маска я правя и на майка ми .
![]()
Маските за лице на Garnier са много добри![]()
А иначе аз ползвам едни по - обикновени на Mincer.Те са различни видове,но аз предпочитам с авокадно и кайсия.Подхранващо-възстановяваща маска за изморена, суха, загубила блясъка си кожа.
Y soy, una chica enamorada de tus caricias ♪
heitazi maska za "Маска за мазна кожа, предразположена към пъпки" mi haresa , zashtoto e 100 puti po-lesna ot drugite , no efektivna li e sreshtu siha i iztoshtena koja ?
![]()
Ти сериозно питаш дали маска, предназначена за МАЗНА кожа, е ефективна при СУХА?!
Ама наистина?
За суха кожа бях чела маска от авокадо и мед. Но не си правя домашни, не мога да потвърдя.
Адски съм доволна от ефекта от маската на Балеа с мляко и мед. Много нежна и мека ми прави кожата. Нанасям я вечерта, чакам 10 минути, избърсвам (не се отмива с вода!) и спя така, за да може всякакви остатъци да попият. На сутринта кожата ми е песен просто.
''Маски за лице, приготвени в домашни условия.'' - ще ви извади очите.
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow