- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Подигравали са ви , че не слагате грим ?
Въпроса е ясен.
Подигравали са ви , че не слагате грим ?
От началото на годината всички ми се подиграваха, че не слагам грим .. защото всички от класа си слагат и си мислят, че са нещо повече от другите, когато грима им тежи повече от тях. За щастие това премина
.
Та вие имали ли сте такива моменти?
НЕ![]()
![]()
![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
не,естествено!имаш адскии тъпи съученици![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
знамПървоначално написано от tonie__
ама от кифли какво очакваш ..
мм не (пък и аз се гримирам така или иначе .. ;д ) .. доста умствено изостанали трябва да са тия твои съученици ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Като чета всички такива теми,които се навъдиха в последно време направо имам чувството,че имам най-идеалния клас.Къде учите бе хора..как може да имате такива повърхностни съученици,направо потресссс.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
не.. почти винаги съм гримирана
Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )
някои хара са по-хубави без грим ..Първоначално написано от tonie__
не е нужно да имаш 2 тома грим за да изглеждаш хубаво![]()
TheOnee ти на колко години си ? (просто любопитство)
Не
Все пак никой няма право да ми се бърка какво да правя и какво не..![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Не, а дори и да бяха не ме е*е!![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
абсолютно съгласна съмПървоначално написано от tonie__
![]()
НЕ!Никой не може да ти се бъркав това какво ще си слагаш на лицето и т.н.!
The Devil Fucks like God makes Love.
даа,и моя клас явно е цветеПървоначално написано от NeverTheSame
![]()
Не точно подигравки,но подмятания имаше,и в момента има,и то от уж най-близките ми от класа...Харесвам се с грим,но за всеки ден нямам търпение и време за такъв и затова слагам само гланц.Честно казано изглеждам доста по-голяма дори и само със спирала и затова гледам за училище да нямам.Те обаче не могат да разберат това,че за мен училището не е дискотека и че не ми е удобно да ходя там така намацана.Преди много пъти всички момичета от класа ме питаха,сега вече повечето слава богу ме разбраха!
Elegance is the art of refusal - Coco Chanel
Не, но много ме харесват с грим, хах.
А явно съучениците ти не те обичат много, щом ти говорят така. Когато някой не обича другиго, винаги гледа за какво да се заяде, дори и да е нещо малко и тъпо. :Р Помисли си дали това е заради теб самата, или пък те просто са тъпи.
да са ме подигравали чак не но винаги са ме карали да слагам ФДТ и за какво когато нямам проблемна кожа
![]()
Не ми са се подигравали,понякога аз давам леки забележки,ако нещо не е,както трябва или на някое момиче просто е пропуснала нещо в грима.Оправям й го и така.
Хахах не разбира се. Преди слагах повече грим, а сега почти никакъв и още никой нищо не ми е казал![]()
Абсолютно същото и при мен!Първоначално написано от JCoutureJunkie
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!