- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Подигравали са ви , че не слагате грим ?
Все още не, ама и да бяха нямаше да ми пука![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
и аз съм съгласнаПървоначално написано от lisi4ety
![]()
омг,мила..ти добре ли си?!
Аз не се гримирам..смисъл гримирам се,но супер рядко!
никой не го засяга дали се гримирам , освен на ебаните кифли.. ^^
я стига..недей се влияй,ако искаш се гримирай! xD
не![]()
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Не са се подигравали точно на мен..... ако ми се подиграят тегля им една и готоо.. кво ще се занимавам(ходя си с грим де... но казвам ако не ходех кво щях да направя)
Не![]()
.То и няма кой де.5 момичета сме и никоя от нас не се гримира.
мхм...аз си се гримирам почти всеки ден, но естествено си е лек грим...естествен. най-добрата ми приятелка ходи без никъв грим, гланц да се сети да сложи веднъж на 2-3 дни и спирала. нито аз се влияя от нея, нито тя от мене.Първоначално написано от play23
ми не, аз на даскало ходя без грим, а и съм с доста буен характер и някой като ми се отвори ставам....люта![]()
![]()
бъзикам се
Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..
Не е истина колко повърхностни хора има,никой не ми се е подигравал-повечето ми приятелки не се гримирват и понякога ако аз съм,а те не се чувствам ужасно и мазно пред тях![]()
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
В моя клас повечето момичета са такива, повърхностни (не казвам, че тези, които ходят с грим с такива, все пак и аз сам слагам понякога). Не са ми се подигравали, но имам една приятелка (може би малко се отклонявам от темата), която има много хубава и здрава коса. Има една съученичка (тя е ''най'' от ''най-страхотните'', но се мисли за СТРАХОТНА), че тя все й повтаря изправяй я, къдри я, боядисай я тази коса. Това е много глупаво, защото все пак си е право на личен избор какво ще правиш с косата си. Това че нейната е изгоряла от толкова много боядисване, не значи че и на другите трябва да са такива. Въпрос на избор е как ще ходиш на училище - ако искаш ходи нахлепана до ушите, ако искаш ходи само със спиралка и гланц, а пък ако искаш - въобще не носи грим. А пък на тези, които ти се подиграват - да го.....
![]()
Не,би било адски тъпо...всеки си се харесва по даден начин ...Първоначално написано от silwinka
Не.. Обаче последно време какво ме прихраща незнам но почти спрях да се гримирам.. Без нищо се харесвам повече.![]()
Не...преди не слагах никакъв грим...никакви подигравки..само хубави работи. После слагах само спирала и молив пак нищо. Сега добавих малко очна линия и ... като отида без грим им се струва, че съм подпухнала, въпреки, че не се гримирам всеки денНо чак подигравки....тва е тъпо и лапешко.
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
не !съучениците ти са мега тъпи
![]()
не...
въобще не им се връзвай на тея безмозъчни индивиди
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Пф, не разбира се. Дори повечето момичета не се гримираме за училище. А и в моето обкръжение (не само в класа) не им прави впечатление кой е с грим и кой е без грим. Естественото е най-красиво.![]()
не винаги..Първоначално написано от Converse333
и ми се струва цифра жалко да наричате всички 'кифли' и все 'тъпите кифли' да са виновни![]()
иначе,да,тъпо е да те ебават за тва,че не носиш грим.
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
не![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Аз също рядко се гримирам и ми се е случвало да ме питат защо не го правя,но никой не ми се е подигравал.А и както каза някой по-горе-естественото е най хубаво![]()
Доброто приятелство е като доброто вино-колкото по-старо,толкова по-добре.