- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- проблем с мом4етата
Искам да попитам нещо аз имам малко по-особен характер с хората и по специално с мом4етата характера ми е малко такъв 4е имам склонността да се дра4а и мом4етата ( особено от моя клас) не ме харесват особено много как да им се харесам 4е да ме уважават малко пове4е а не да ме мразят аз имам 4уството 4е ме мразят и не ме искат как да се променя характера ли трябва да си променя ако има мом4ета да казват какво харесват и какво не в моми4етата
благодаря предварително
искам малко пове4е да ме харесват
Това което не ме убива ме прави по - силна !
Първо не разбирам какво значи " драча"![]()
Второ , няма как да се харесаш на всички.Намери момчета с които да имаш близки интереси (нещо , което да ви свързва)
За да те уважават, трябва да имаш самочувствие , но не прекалено .
Бтв , ти гадже ли си търсиш или приятели момчета ?
Memento mei, memini tui!
ами не се заяждаи и дразни с тях...ми мом4етата харесват моми4ета (като приятелки де ) с които могат да си говорят свободно,на по4ти всякви теми,което е забавно има 4уство за хумор![]()
Ми дра4а озна4ава да се дразниш с тяхПървоначално написано от s3nsual
не просто искам да имам приятели мом4ета които да ме уважават
Щом се дразниш с тях приятели ще станете когато цъфнат налъмите.
Еми тогава не се дразни с тях..Ако продължаваш да се държиш "грубо" с тях,ще продължат да те "мразят"..Не ти трябва кой знае какво = просто да не се заяждаш с тях..Също така и самочувствие,но в нормални граници
![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
На колко си?
Просто си понижи малко самочувствието.Знай че никое нормално момче няма да остави едно момиче да го командва
Еми ако държиш на тях се промени,но според мене намери си приятели,които ще те харесват,такава каквато си![]()
Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!
Аз съм на 13 подробности не давам (ако има някои които да ме познава за това )
Ами ако досега са ме мразили и са ме познавали една няма ли да е странно ако изведнъж взема да се държа разли4но и да няма обратен ефект да стане още по зле
Сложи си малко грим, оправи прическата и всички ще те харесат .. кифли>алл![]()
Не знаех 4е мом4етата си падат по кифлиПървоначално написано от HanopkaH
ако си мом4е ти такива ли харесваш
аз искам гадже, пък всички момчета ме възприемат като сестрасмисъл могат да разчитат на мене, помагам им, ама никой не ме харесва като нещо повече от добра приятелка
![]()
а ти си намали малко самочуствието, че така като те гледам не ми допадаш (нищо лично)и бъди по-мила, учтива и недей се заяжда (опитай поне за 1 ден и ако не ти хареса, карай по старо му)
за всеки влак си има пътници![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Какво не ти хареса да се опитам да го променя не си мислете 4е ще ме обидите искам мнение искрено защо не ти допадамПървоначално написано от ameli
Още въпроси?Първоначално написано от sanyflower7
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
elito0o0o0 престани във всяка тема да праиш безсмислени коментари
Гледай си работата. Ако ти не намираш смисъл или пък това,което искам да кажа с моите МНЕНИЯ си е твой проблем.Първоначално написано от sanyflower7
![]()
Добре но тази тема я направих не за тъпи зака4ки а за мнения които да ми помогнатПървоначално написано от elito0o0o0
Аз спирам до тук,за да не стана жертва на БАНанПървоначално написано от sanyflower7
Това ще е последния ми пост по този тъп спор...
![]()
аз съм го написала в горния постПървоначално написано от sanyflower7
elito0o0o0 го подчерта с червено и ако пак не си разбрала ... съжалявам
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Ще се постараяПървоначално написано от ameli
Доста глупава тема.. кат си проста няя как да те харесфат
![]()
1936
като не ти харесват особено защо държиш те да те харесат?Първоначално написано от sanyflower7
да не ти пука и не им обръщай внимание
намери си момчета от даскалото(от други класове) които и на теб ще ти харесват и самите те ще те харесват
от възраста е
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Просто помисли, преди да направиш нещо, като усетиш, че почваш да се ядосваш, помисли малко, успокой се и тогава отговори![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (: