- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Подарък за РД-то на приятеля ми :(
оф да дайте някфи идеи .. приятеля ми скоро има рожден ден и се чудя кфо да му купя ..за нова година му подарих парфюм..а сега за рдто му се чудя кфо да му взема ... заедно сме от скоро така че тея снимки в рамки тениски и др измислици нестават... той не обича сувенири нито плюшени играчки .. дори ще се зарадва повече на кутия хапове и комплект АДИДАС отколкото на някфо мече или такива раоти..снимката срамката смятам да я оставя за по нататък .. офффф ми за свети валентин ко да му купя.. малеее то да имаш гадже било адски забъркано да му е** майката
![]()
моля ви дайте някви свежи предложения че съм я закъсала
П.С-КРИЗАТА Е ГОЛЯМА.. РАЗПОЛАГАМ С 10 15 ЛВ !
![]()
напълно се отчаях вече ;дддд![]()
If I played you like a toy?
Интересите му ?
Иначе щом си купила парфюм - втори път не става![]()
Ами тогава някоя дрешка /която искал да си купи/ или нещо свързано със интересите му
Или пък го питаш какно иска![]()
![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
ем той е запален по колите.. смис обича вс свързано сколитеПървоначално написано от aloveyou
мислих ключодържател нещо а-у ама той няма кола и ако му купя ше тряя брат му да го земе клучодържателя..ии файда никфа
![]()
иначе ..дрехите ... ше ми излезнат златни майнатой само адидас найк и пума носи ..сметни
![]()
много пуши.. наргиле немоа му зема щото си има .. запалка .. някфа яка ама .. нз тука се чудя![]()
Значи е марково момчеПървоначално написано от buuu
![]()
![]()
Ами да,запалката е добра идея, ем не знам какво да ти кажа = изчерпах се
- най-добре ще е да излезеш и да обиколиш магазините
![]()
А някакви гривни носи ли..Или някакъв часовник да 15/ но ако носи такива работи /
ами не носи часовници ...гривни носи но сребарни. ама аз за тея 15 лв мога да купя някфа супер тънка такава.. а като се има предвид че има ланец дебел колкото пръста ми .. ще е малко... ъъъПървоначално написано от aloveyou
![]()
до 15 ли саПървоначално написано от heiress
![]()
Ама ти ме изчерпи напълноПървоначално написано от buuu
![]()
Еми освен да излезеш и да се разходиш по магазините = за друго не знам..Но ако случайно се сетя за нещо ще пиша
![]()
Подари му себе си в секси бельо![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Аз обожавам парфюмите на David Beckam и Paco Rabanne![]()
Видях, че си му подарила, но аз исках да споделя, може на някой друг да му е полезна идея за подарък.
Иначе щом обича да пуши комплект със запалка и нещо друго е добър вариант. На НГ едно момче ми даде една луксозна запалка, че нямах и на мен ми беше много готино чувството да си запаля цигарата с нея. Избери я да е в негов стил, тузарска, тежкарска... и да може да се презарежда (повечето могат).
Ключодържатл не се слага само на ключовете от колата. Може да си го носи н ключовете от къщата/апартамента, някъде другаде. Не е задължително да има кола. и аз нямам кола, но имам страхотен ключодържател, който ми е на ключовете от апартамента.
Дори да не вземаш цял комплект, а само запалката за тия пари.. гледай да е в негов стил, да си сигурна, че ще му хареса нищо, че ще е малко! Гледай качеството, а не цената![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
съжалявам,че ти ползвам темата,ама ми е спешно и на мен![]()
Трябва ми ключодържател на Мазда.Никъде няма точно на Мазда,а много ми се иска да взема на мъжо да му се радваАко някой е виждал някъде,да казва,някара на света ще отида
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
С тия 15 лв к'во очакваш да му вземеш?!
В краен случай искай на майка си още и му купи фланелка от Адидас-а
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
мчи 15 лева малко ли са, много се изучихте бе кукони! 5-10 лева е достаъчно, по темата земи му нещо с тея пари ама от сърце, нещо евтино но и "скъпо" ако ме раззбираш![]()
^да погледнем реално на нещата-в момента 15 лева наситина са малко,просто защото в магазините нещата излишно се оскъпяваткупувала съм запалки за мъжо и се намират и евтини-по 10-15 лева,но става въпрос за една,не комплект запалка+нещо
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
da e ясноПървоначално написано от vow
![]()
някоя блуза зависи от кой град си аз на моя да Коледа му кипих он Ню Йоркъра една блузка беше 14 лв намалина от 19 тениска де и едни боксерки червени с пози от кама сутра пак от там мн сладки така ,че има изборпък др незнам на такава цена
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Айде, айде, аз веднъж разполагах с някакви си 10 лева и пак купих як подарък на бившия си.
Съветвам те да му купиш черна/кафява кожена връв за врата + някаква сребърна висулка. Супер яко е... Особено ако има влечение към музика/китари. Има толкова голям избор – китари, перца и т.н.
Абе дори една кожена връвчица е 10 лв.. като не говорим за онези, които ти пускат по врата и стават твърди след няколко носенета...
Среброто също е скъпо. За един бал с 300 зора успяхме да купим един синджир и едни обеци с 60 лв.
Най - добрия вариант е книга или диск с любимата му група.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
ся кфо да напрая че не разполагам с повече пари? родителите ми не са големи паралиииииии тъй че тряя се ограничаам малко.. пък и се нещо може да се измисли... надявам се![]()
връв нестава-има сребърен ланец
кондоми-рано е се още ... ходим от месец .. не съм достатъчно подготвена
книги-слабо той дори няма учебници за даскало
диск с любимата му група-ем пак нестаа и 2мата слушаме мощно Хаус
блуза- носи само адидас и пума ,обувките му са на найк![]()
бахти то неможе му се угоди на тоя моя мечо
![]()
накрая нищо няма да му зема![]()
може би по нататъкПървоначално написано от Dimana99
![]()
Момчетата харесват техника!Ако няма можеш да му купиш флашка,мисля,че някъде бях гледала до толкова пари.Или един хубав пръстен можеш също да му вземеш да тези пари!Според мен би било чудесно!Ако носи пръстени разбира се!
или синджирче ,също е добре!Ще има нещо,което не само ще му стои добре,ами и ще е от теб и ще му напомня на теб!
Успех,дано хареса каквото и да му купиш,и ти дано да се чувстваш уверена ,че си купила правилното нещо!
пич аз дори му казах да дойде с мен да обикаляме по магазините .. ама и той незнае ко иска бахти усещам как ше си остане без подаръкПървоначално написано от H8_mE
![]()