Цитирай Първоначално написано от roshkomir
Здравейте пише ви едно момче със странна история... Не се смейте и моля ви не се подигравайте, тъй като навсякъде има хора които са правили грешки в живота си. Та да карам по същество Наскоро с приятелката си го направихме за първи път (секса де) и тъй като го бяхме обсъждали доста време и се бях ровил в интернет и изчетох доста статий по въпроса.. в повечето от тях се казваше че това да има приемане на роли от партньорите не е нищо странно а даже напротив - разнообразява и прави нещата по задоволяващи. Приятелката ми имаше странно желание относто роля от моя страна която е без значение в историята ми. Със малко недоумение я изпълних а когато тя ме попита дали искам нещо я помолих за това което в интернета видях като масажиране на простата, което карало мъжа да свърши придружено с дори повече удоволствие.. и тя се съгласи доста лесно. Когато го правехме ми беше странно и хубаво но не можех да се оттърва от това чувство че е нередно дали защото ни беше за първи път или защото наистина има нещо което е с хомосексуален смисъл.. не знам и съм доста объркан в момента. Надявам се някой от вас да ми каже : Когато приятелката ти ... така да кажа проникне в дупето ти с цел да ти достави удоволствие и на теб ти хареса, счита ли се за хомосексуално желание от твоя страна. Защото ми хареса но ми е някак неправилно да я моля да го прави. Моля ви да бъдете честни и откровенни с мен какъвто и да е реалния отговор на въпроса ми. благодаря
Каквото и да правиш с момиче ,не се счита за хомосексуално.И това ,което на теб ти харесва ,го харесват много други мъже .Хомосексуално щеше да е ако те чука мъж .