- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Чудя се за това детско
Имаше преди време едно детско в което се разказваше за едно градче на чийто хълм имаше замък обитаван от една магьосница и един магьосник и те се мъчеха да унищожат града с зли магии но винаги ги спираше едно пиле и едно котеИ имаха срок 12 часа да направят зла магия и тн
Искам име , помощ !!
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
нещо свързано с "абракадабра" беше,смисъл наименованието беше думичката,с която правеха "магиите".
обожавах го,ама не мога да се сетя.
преди време говорех за него някъде на някой,ама ко беше...![]()
обожавах го![]()
даже преди 2-3-4 години пак го даваха по някоя телевизия и го дзяпах..
Първоначално написано от Verminaard
да беее велик си
![]()
Шапкарю .....
а кое беше това детско дето имаше некакъв такъв изрод дето живееше на некакво бунище и май се казваше антрацит? ядеше от некакви кофи и беше зелен като мъпет
много искам да го гледам! даваха го по канал 1 и имаше некакви мишоци май
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Кака ви Ирина го намери![]()
http://isohunt.com/torrent_details/1...ch?tab=summary
13 гб да го е![]()
Шапкарю .....
Приключенията на ХлорофилПървоначално написано от kypo
но го има само на френски![]()
Шапкарю .....
евала. а има ли някъде откъдето да се свали, антрацит беше моя пример за подражание като малък - голям гад бешеПървоначално написано от HexGirl
![]()
търся го от години...но с доста хора стигнахме до извода че е загубена кауза..един велик филм си остана в архивите на БНТПървоначално написано от kypo
Филма се казва Les Enquetes de Chlorophylle търси ако можеш аз не намирам абс нищо ... Направо супер депресия
Шапкарю .....
Знам, че няма да дам добро обяснение, обаче смътно си го спомням едно детско, което даваха по БТВ преди доста години. Беше доста сайбър направено т.е. не беше рисувано. Главният герой, доколкото си спомням, имаше няква голяма коса и често се придвижваше на нещо като скейт, ама такъв от бъдещето, както и останалите. Сещам се, че в сюжета ставаше дума за града или света, който е застрашен от разрушаване чрез нещо като електричество. Абе едвам си спомням нещо, все едно като сънувано ми е.
Audio ergo sum
в някакъв форум намерих че се продава за 15 евро на касета http://www.priceminister.com/offer/b...ution-VHS.htmlПървоначално написано от HexGirl
Астро боиПървоначално написано от ArrowsOfDeath
не е знам
Сигурен ли си че по БТВ ?
Шапкарю .....
Само за това, че е 3D анимация съм 100% сигурен. Всичко друго ми е като сънСега видях и не е Астро бой.
Audio ergo sum
може ли да е нещо Стиимпънк ?
щото мога да ти намеря доста добър списък с такава анимация
Шапкарю .....
Мале тва май съм го гледал.. сигърно е било преди 10тина годиниПървоначално написано от HexGirl
![]()
Иначе името не се сещам как му беше.. :ь
Какъвто и списък с анимации ми дадеш ще съм доволен. Особено ако дадеш някой сайт и да го разгледам.Първоначално написано от HexGirl
Audio ergo sum
Ае човек да не е това
http://vbox7.com/play:ddc967b5![]()
Шапкарю .....
аааааариииииии уеееееееее кааажеееееетеееееее кааааааак сееееееее каааазвааааааа деееееетскооооооооотооооо оооо,деееееееееееееееееее
Не е това, но анимирането е същото. Героите, доколкото помня, бяха поне хораПървоначално написано от HexGirl
![]()
Audio ergo sum
имаше ли някви програми глупости в които влизаха и излизаха и в игриПървоначално написано от ArrowsOfDeath
А лошите бяха вируси ?
Шапкарю .....
А тва, което пусна хекс ездачи в сянка ли е какво е смътно го помня![]()
ArrowsOfDeath http://vbox7.com/play:6b7848b7
виж това като малка многооо го харесвах![]()
Май нещо такова беше.Първоначално написано от HexGirl
Audio ergo sum
той човека го даде ПрезарежданеПървоначално написано от ArrowsOfDeath
Шапкарю .....
Ся го видях, ама не е и тоГлавният герой беше някъв пич, лапе, ако не се лъжа. А в града имаше няква много висока кула, нещо подобно, което даваше живот на всичко май.
Audio ergo sum