- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Менюто ви за днес? (vol.4)
закуска банани нарязани на малки парчета в малка купичка със киви обожавам гии !!всяка сутрин тва ям
обяд голям дюнер
следобед по време на даскало някой чипс и вафла
и на вечеря пържени картофки със сирене отгоре и месо![]()
Закуска: банан
Междинно: малък шоколад, солети, вафла Мура
Обяд: бургер, блокче шоколад
Вечеря: още незнам
Закуска: Сиренка и бисквити Favori
1-ви Oбяд:2 Филиики със сирене и кетчуп (отново) Солети с подправки и ще си довърша бисквитите =]
2-ри:Картофи на фурна и пак нещо сладко..![]()
Закуска: ябълка и кафе
Обяд: малък "Лайън" (), една ето такава франзелка http://picnica.ciao.com/de/167605858.jpg и краставица
(имах супер голям апетит нещо)
Следобедна закуска: ябълка
Вечеря: същото като обяда ама без "Лайън"Камерата ми не работи а хлебчето не може да седи дълго в хладилника
![]()
П.П.: По принцип съм на разделно хранене ама днеска е ден на прегрешения още от сутринтаУтре ще съм си пак режимна
![]()
Айрян
сега три препечени филийки със малко сирене
и за вечеря зелена салата
To infinity and beyond.
Закуска: Ябълка, 2 бисквитки, капучино
Обяд: Данет Дуо, Ябълка
Вечеря: 1 кюфте и филийка сигурно, може и салатка
от сутринта до сега само две препечени филийки с масло и кафе..
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
солети
печени чушки със сирене
ябълка
кисело мляко с малко мюсли, корнфлейкс и мед.
Усмихвайте се бе, хора ^^
Be the change that you want to see in this world ;]]
Закуска – юфка с мляко и мед, натурален LZ, пица, кроасан.
Обяд – малко солети, пак юфка и овесени ядки с кисело мляко и мед.
Сега умирам от глад и нямам търпение да изляза да си купя нещо за вечеря.![]()
+ вафла МорениПървоначално написано от shakira96
За вечеря май пак ще е сандвич...
+ пълнозърнеста филия с малко сирене и луканкаПървоначално написано от GreenMimss
3 бисквити закуска
ябълка
Усмихвайте се бе, хора ^^
Be the change that you want to see in this world ;]]
Ти колко кг стана вече. Забелязвам, че доста се тъпчеш напоследък...Първоначално написано от PinkFloydSound
Тъпче?Или просто си яде нормално?Първоначално написано от BlackKeys
![]()
![]()
Закуска: Принцеска
Обяд: Кисело мляко с овесени ядки , меденка и вафла
Вечеря: Ориз по китайски![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Ами в сравнение с начина, по който се хранеше, това си е тъпчене.Първоначално написано от Ag
Толкова, колкото си бях преди, но съм по-стегната, понеже спортувам.Първоначално написано от BlackKeys
Вечеря – пица, шоколад, чай, курабийки.
Яжте си двете яйца на ден и си мислете, че живеете пълноценно и нормално. хDDD
Това за яйцата не знам дали се отнасяше за мен или попринцип.Първоначално написано от PinkFloydSound
Иначе просто питах, много си е хубаво да ядеш каквото искаш.![]()
^ Кой го казва ?!!![]()
До преди два месеца беше точно така и точно това си мислеше..
To infinity and beyond.
Да, БЕШЕ. Важното е, че СЕГА съм се осъзнала. Да, бях доста изпаднала в манията за "здравословно" и диетично хранене. Но е факт, че вече съм вън от бездната.Първоначално написано от Infinity
А ти продължаваш да затъваш, мислейки си, че за 1,70 м (или някъде там, не ме и интересува особено) 45 килограма са идеалното тегло.Пази си диетите, гладувай, прави каквото искаш, само не ми казвай какво съм си мислела преди два месеца и какво си мисля сега...
След време ще разбереш колко съм права, ама ще е късно. Бтв, има ли въобще момчета, които те харесват с това тяло?![]()
^ Дали има , ами има да , но теб това какво те интересува?
Ок , отървала си се защо се занимаваш повече?
To infinity and beyond.
Не искам да се меся но е факт че след няколко години ще се разболееш от нещо и само се надявам да не е сериозно. Не може човек да се ТЪПЧЕ (защото това твойто не е "нормално" както ти си мислиш) и то само с нездравословни неща и после да очаква всичко да му е наред. Това че не пълнееш и спортуваш е много хубаво но не значи че си здрава или че ще запазиш здравето си за в бъдеще. Човек трябва да се съобразява с нуждите на тялото си и да се храни за да живее а не да живее за да яде! Не можеш да си представиш как натоварваш организма и най-вече стомаха и отделителната си система приемайкиПървоначално написано от PinkFloydSound
на едно ядене. Недей да спазваш диети и да се вманиячаваш както преди, но не отричай значението на един здравословен хранителен режим. Надявам се да не ми се обидиш за думитеюфка с мляко и мед, натурален LZ, пица, кроасан.![]()
В 7 изядох юфката, в 8 шоколада, в 9 пицата, а кроасанът към 11.Просто не мисля, че има смисъл да изписвам всички тези часове.
Права си донякъде, но здравословното хранене НЕ е за мен. Признавам, че се храня ужасно, че ще имам здравословни проблеми след време. Но такива проблеми, каквито си докарах със "здравословното" ядене, никоя пица или кроасан не може да ми ги докара...
А и психическото ми здраве е преди всичко...
съгласна съм - едното е гладуване, но другото е тъпчене и то нездравословно. Ще изникнат много неприятни стомашни проблеми. А спортът никога няма да те избави от целулит...