.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Цитирай Първоначално написано от Jus7DreamBoy
    Цитирай Първоначално написано от Pwnmaster
    Хехе
    По-добре не пускай, верно.
    Абе, де да знам-пускай ако искаш, моя е в гаранция
    ЕЕЕ stiga dee moje li takova otno6enie?!?! Vupreki 4e naistina e sme6no pokajete malko kultura i ne se bazikaite s momi4eto!

A az q suvetvam da ne mu obru6ta vnimanie i da produlji napred vupreki 4e e tupo da pita6 seki sre6nat kak da mu otmusti6 vseki si ima mnenie! Postupil e mnogo gadno tova ne zna4i 4e i ti trqbva da pada6 na negovoto nivo!! Are drujte se na nivo we hora! Vseki si ima vkus ama nevzimam ni4iq strana za6toto otkude da znam dali i ti si se durjala taka s nego.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Shashma
    Цитирай Първоначално написано от Jus7DreamBoy
    Цитирай Първоначално написано от Pwnmaster
    Хехе
    По-добре не пускай, верно.
    Абе, де да знам-пускай ако искаш, моя е в гаранция
    ЕЕЕ stiga dee moje li takova otno6enie?!?! Vupreki 4e naistina e sme6no pokajete malko kultura i ne se bazikaite s momi4eto!

A az q suvetvam da ne mu obru6ta vnimanie i da produlji napred vupreki 4e e tupo da pita6 seki sre6nat kak da mu otmusti6 vseki si ima mnenie! Postupil e mnogo gadno tova ne zna4i 4e i ti trqbva da pada6 na negovoto nivo!! Are drujte se na nivo we hora! Vseki si ima vkus ama nevzimam ni4iq strana za6toto otkude da znam dali i ti si se durjala taka s nego.
    Уби хумора.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    честито
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

йееееее дайте да се смеем на чуждото нещастие!! Голямо геройство е!

Не му отмъщавай, порасни и бъди над тези животински инстинкти ..
    игнорирай го и си намери друг ще се подразни повече, като види че не ти пука за него (x

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    дооооста груба постъпка...
    а той защо е тръгнал с тебе, като си грозна, ебаси лайняра, защото едва ли си станала по-грозна през ваканцията отколкото си била преди това..
    <N>

Цитирай Първоначално написано от danibebi
    Момчетата са гадни същества А по темата: Еми не ми идва нищо на ум какво да направиш..помисли..
    абе, животно, ти на колко си е?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си