- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Хард анал?!
Падате ли си по хард анален секс ,момчета?А женските какво мислите бихте ли дали на френда ви да ви го набива по хард отзад или ви е шубе?
ох на мен ко ми дадеш повече за секс няма да мислиш :>>>>>>>>>>>>> >Първоначално написано от Alexandra93
DDDDDD
GTA Stunting
омъжи се за мен!!!Първоначално написано от Alexandra93
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
Първоначално написано от Alexandra93
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
офф айде пак подхванахте Алекс .. съчувствам й .. ;д
По темата: Сиииилно се съмнявам да не кажа, че никога не бих си дала дупето!!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Tя мисля, че не се оплаква.Първоначално написано от Hilary_
![]()
еее тука вече не знам ..Първоначално написано от BePoHuKa
![]()
Priceless .. <3
Аз, като неопитен в областта, не мога много много да говоря по темата. Но бих искал да отбележа, че отношението към част от "другарките" (нека си спомним какво е станало преди 20 год.) от форума е доста грубо и на моменти дори просташко. А после се чудим защо ни мислят за говеда. Ще помоля за малко по-човешко отношение и към девойките, и към хората, задали въпрос, защото вчера толкова подигравки изчетох, че чак жал ми стана.
А ти ще се омъжиж ли за мен ?Първоначално написано от Hilary_
По темата аналното е яко квото и да казвате![]()
Много ясно че там тряя малко по хард но не и от началото.Мойта приятелка нещо неиска там ама ... и това ще стане![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
Първоначално написано от Hilary_
май май като говориш сама не си вярваш![]()
![]()
EDIT: revelover няа да бараш чуждото![]()
![]()
Еми не обичам много хард анален секс..Предпочитам когато ми е в дупето аз да съм отгоре и да определям аз дълбочина на проникване и самите тласъци....Случвало ми си е хард ,но само на задна прашка,тогава ме прави луда.
е момичето получи предложение за брак с един поуст само - е тва ако не е "love @ first line" а ти чак и съчувствашПървоначално написано от Hilary_
![]()
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
Ех тоз анален секс... ми изобщо не съм го и пробвал. Що пък тря си вра уя в нея дупка. То... п****а не е ли за секс , а гъзо за ... дае..![]()
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
Няма проблем,дупето ти си остава за теб след тваПървоначално написано от Hilary_
![]()
Westside rollin' all day, every day
почти се бях навила, но заради отговора ти по темата няма ..Първоначално написано от revolver
![]()
![]()
Naik1 оо повярвай ми вярвам си ..Ако не си вярвах до сега нямаше да съм това, което съм .. untouched
![]()
Ама тогава ще е вече употребено, а аз не искам!!!Първоначално написано от TheX
![]()
и за да не е спам .. Чувала съм, че повечето момичета ги боли там?![]()
Priceless .. <3
Hilary_ всичко си има цена+, цената на едно нещо се определя от тва колко биха дали хората за него!
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
Квото и да ми говорят, за мен това е гнусно и не е hard, ми направо brutalАз дупето само на кенефа си го показвам
![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
не всичко .. поне не и за мен ..Първоначално написано от skuck
Priceless .. <3
Кво толко !?! Тя си знае че всеко момче от форума иска да и напрай дупката на попски ракафПървоначално написано от Hilary_
Нищо лично ![/b]
Презервативите не били много безопасни !
- Е как бе ?
- Ами един приятел го блъсна автобус докат беше с презеватив !
И ти имаш цена ,просто още никой не ти я е предложил !Първоначално написано от Hilary_