Защо винаги става така - влюбих се в най-неподходящия мамка му (с извинение) , но просто не издържам.Ще ви разкажа съвсем накратко - вече от точно една година съм влюбена в един съученик , с който сме толкова различни , че просто нищо няма да излезе , НО въпреки това се влюбих до ушиииииии . Тогава той си имаше гадже , но аз реших , че трябва да привлека вниманието му на всяка цена и се получи - започна да се интересува къде отивам , с кой говоря и тн , но така и не разкрих чувствата си ... Както и да е дойде лятната ваканция - момента , който не исках да идва , защото знаех , че цели 3 месеца няма да се виждаме . Честно да ви кажа не знам как преживях тези гадни и дълги месеци , накрая дори се разболях (не просто настинка , а сериозни проблеми , защото не се хранех , не спях , по цели нощи плачех) Е накрая дойде дългооооооооо чаканият 15 септември - в този ден очаквах очаквах да се случи нещо , но дори не се поздравихме ... Както и да е в продължение на седмици , дори не се поздравявахме , но после пак същата история - къде отивам , с кой говора ... аз му казвах да ме остави на мира и че ми е писнало от него (не знам , защо го правех) . Започнахме да се караме и да се заяждаме за какво ли не , а после изведнъж той започна да се държи страшно приятелски - искал да сме приятели , прегръщаше ме , пращаше ми целувки и тн , но аз се държах сякаш не искам да имам нищо общо с него (най-голямата ми грешка - може би го направих от страх , че се ебава :X:X:X:X) Откакто започна да се държи мило си втълпих някакви надежди , но няма да повярвате - ХВАНА СИ ГАДЖЕ . Точно затова едвам издържам в даскало през последните дни - ужасно ми е трудно - ходя в тоалетната да рева :X и просто не знам какво да правя - дали да се сприятеля с него или да се опитам да го забравя ? Моля ви дайте ми съвет ;( ;( ;( ;(

т.7
krem4et0