.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    sexXgirl2007

Като вика,че съм била тъпа и нз к`во си .. пахаха... Ти чу ли се какво каза?.. или по точно - Видя ли се какво написа?
    Ти виждала ли си момче да се кълчи в дискотеката на няк`ви мазни чалгии ма? леле... Айде мълчи си там и вземи се скрий някъде .. Аз с хора,които са ми под нивото не споря скъпа..
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от sexXgirl2007
    даа..познавам ги такива като теб и на улицата неможете да кажете нищо щото умирате от страх и не сте нищо ама тука в форума завиждате и се дразните с всеки които не е задръстен като вас ти дори непознаваш момоичето и вече я изкара кифла усещаш колко си задръстенаааа а и проста нали
    ти си злобна и със сигурност ужасна като повечето които завиждат...за тва квото и да пиша няма да стана по тъпа ограничена като теб. дори наможа да отговориш на тва което писах щото нямаш отговор
    Смятай .. Момичее.. Под нивото си ни бе! Не разбра ли? Завиждаш ли ,че сме по-умни? За т`та ли викаш,че е смотана и т.н. Мале,мале...Смешна си ми. Айде върви да се разправяш с друг,че ставаш досадна тук и оспами цялата тема.
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Град
    По балкана някъде..
    sexXgirl2007

ACϟDC

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Сори за спама ама
    FlashMX rullz
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Град
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    даа..познавам ги такива като теб и на улицата неможете да кажете нищо щото умирате от страх и не сте нищо ама тука в форума завиждате и се дразните с всеки които не е задръстен като вас ти дори непознаваш момоичето и вече я изкара кифла усещаш колко си задръстенаааа а и проста нали
    ти си злобна и със сигурност ужасна като повечето които завиждат...за тва квото и да пиша няма да стана по тъпа ограничена като теб. дори наможа да отговориш на тва което писах щото нямаш отговор
    Смятай .. Момичее.. Под нивото си ни бе! Не разбра ли? Завиждаш ли ,че сме по-умни? За т`та ли викаш,че е смотана и т.н. Мале,мале...Смешна си ми. Айде върви да се разправяш с друг,че ставаш досадна тук и оспами цялата тема.
    Eeм както виждаш бързо й затворих плювалника,не се ядосвай за такива

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Ай земете се спрете... осрахте на момичето темата... Чалга- малга, бали му мамата.Като му харесва- да слуша. Примерно аз слушам дет и блек метъл, приятелките ми слушат чалга, хаус и техно, част от хората, дето се събирам с тях, слушат рап, поп, рок; дет, траш, блек, дуум, грайндкор; пънк и нз си още кво си. Не оценявайте хората по тва, което слушат. Щом те си го хаесват, да си го слушат. Верно е кофти като ти се набие нещо мазно в главата, ама... Пуу... Тея спорове откога ги водите и все до никъде не стигате... Само се плюете, ругаете и псувате. Аман...

ПТ: Ми предлагам да му купиш нещо алкохолно- хем ще се зарадва, хем ще има полза от него Или пък някой постер, ако обича коли примерно...

Мерси много на тези, които ми предложиха смислени подаръци! Помогнахте ми наистина! Тези дни явно ще ходя да напазаруваам! (sun)

p.p
    Цитирай Първоначално написано от britzy
    Ее все още има умни хора-мерси че ме подкрепи
    а колкото до авторката това е некоя кифла казвам ви ,която не може да помисли сама защото нема такова нещо като мозък,с който да извърши действието мислене
    и все пак моя подарък си ми харесва
    Авторката е кифла! И какво от това!? Променя ли се нещо? Не мисля!
    А доколкото това дали имам мозък - не смятам, че можеш да извадиш такова мнение за мен от един пост, в който моля за съвет! Пък и като смяташ, че нямам мозък..защо пишеш в тая тема а? ;хх

Град
    Цитирай Първоначално написано от nightmare91

А доколкото това дали имам мозък - не смятам, че можеш да извадиш такова мнение за мен от един пост, в който моля за съвет! Пък и като смяташ, че нямам мозък..защо пишеш в тая тема а? ;хх
    ПП-сори за спама-еем пиша защото да ти кажа къф подарък да купиш-както и видя ти предложих..ако виждаш де
    та пиша тука че да си развеселя с ей такива като тебИе деня пхахахаха

Цитирай Първоначално написано от britzy
    Цитирай Първоначално написано от nightmare91

ПП-сори за спама-еем пиша защото да ти кажа къф подарък да купиш-както и видя ти предложих..ако виждаш де
    та пиша тука че да си развеселя с ей такива като тебИе деня пхахахаха
    съжалявам, че спамя, но не се сдържах ..

А после аз съм нямала мозък!? Щом нямаш с какво друго да се развеселяваш, тогава прави си кефа! Спирам да се занимавам с глупости!

И пак мерси много на всички, които ми дадохте съвет! :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си