- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- глупава темаа!
sexXgirl2007![]()
![]()
![]()
![]()
Като вика,че съм била тъпа и нз к`во си ..![]()
![]()
пахаха... Ти чу ли се какво каза?.. или по точно - Видя ли се какво написа?
Ти виждала ли си момче да се кълчи в дискотеката на няк`ви мазни чалгии ма? леле... Айде мълчи си там и вземи се скрий някъде .. Аз с хора,които са ми под нивото не споря скъпа..
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Първоначално написано от sexXgirl2007
Първоначално написано от sexXgirl2007
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Смятай .. Момичее.. Под нивото си ни бе! Не разбра ли? Завиждаш ли ,че сме по-умни? За т`та ли викаш,че е смотана и т.н. Мале,мале...Смешна си ми. Айде върви да се разправяш с друг,че ставаш досадна тук и оспами цялата тема.
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Сори за спама ама
FlashMX rullz![]()
Eeм както виждаш бързо й затворих плювалника,не се ядосвай за такиваПървоначално написано от elito0o0o0
![]()
Ай земете се спрете... осрахте на момичето темата... Чалга- малга, бали му мамата.Като му харесва- да слуша. Примерно аз слушам дет и блек метъл, приятелките ми слушат чалга, хаус и техно, част от хората, дето се събирам с тях, слушат рап, поп, рок; дет, траш, блек, дуум, грайндкор; пънк и нз си още кво си. Не оценявайте хората по тва, което слушат. Щом те си го хаесват, да си го слушат. Верно е кофти като ти се набие нещо мазно в главата, ама... Пуу... Тея спорове откога ги водите и все до никъде не стигате... Само се плюете, ругаете и псувате. Аман...
ПТ: Ми предлагам да му купиш нещо алкохолно- хем ще се зарадва, хем ще има полза от негоИли пък някой постер, ако обича коли примерно...
![]()
Мерси много на тези, които ми предложиха смислени подаръци!Помогнахте ми наистина! Тези дни явно ще ходя да напазаруваам! (sun)
p.p
Авторката е кифла! И какво от това!? Променя ли се нещо? Не мисля!Първоначално написано от britzy
А доколкото това дали имам мозък - не смятам, че можеш да извадиш такова мнение за мен от един пост, в който моля за съвет! Пък и като смяташ, че нямам мозък..защо пишеш в тая тема а? ;хх
ПП-сори за спама-еем пиша защото да ти кажа къф подарък да купиш-както и видя ти предложих..ако виждаш деПървоначално написано от nightmare91
![]()
та пиша тука че да си развеселя с ей такива като тебИе деня пхахахаха
съжалявам, че спамя, но не се сдържах ..Първоначално написано от britzy
А после аз съм нямала мозък!? Щом нямаш с какво друго да се развеселяваш, тогава прави си кефа! Спирам да се занимавам с глупости!
И пак мерси много на всички, които ми дадохте съвет! :P