Не познавам. Здравко
Да. Идея си нямаш този човек колко е уникален... Беше ми учител по математика. Мануела?
Първоначално написано от Indistinct Беше ми учител по математика. Представих си колко е уникален... -Не... *Боян ?
Един простак... Жоро ?
Първоначално написано от solo_ Представих си колко е уникален... Няма друг такъв, сигурна съм.. Познавам. Радостина?
Бившата квартирантка Ивелина
Първоначално написано от Indistinct Познавам. Тъпкача, нали ? Ох... Разкажи, разкажи !!!
Първоначално написано от smilegirl12 Бившата квартирантка Ивелина Една боркиня. Симона ?
Еднаа от бившия ми клас Мартин
Един учител. Пъпешчо ?
Първоначално написано от solo_ Тъпкача, нали ? Ох... Разкажи, разкажи !!! Не казах ли нещо преди? Не познавам. Виктор?
Рибката която умря Кольо
Първоначално написано от Indistinct Не казах ли нещо преди? ?
Първоначално написано от smilegirl12 Кольо Най-добрата ми приятелка.
Първоначално написано от solo_ ? За това "тъпкача"
Първоначално написано от Indistinct За това "тъпкача" Нищо не си казвало...
Първоначално написано от solo_ Нищо не си казвало... Не си толкова стар, че да забравяш бързо.
Първоначално написано от solo_ Най-добрата ми приятелка. и аз имам такава, мислех, че е единствена и неповторима
Първоначално написано от Indistinct Не казах ли нещо преди? Не познавам. Виктор? Бившия Божидар
Първоначално написано от divergent и аз имам такава, мислех, че е единствена и неповторима Може ли да те попитам нещо ?
Първоначално написано от smilegirl12 Бившия Божидар Един сваляч от форума. Хасан ?
Не познавам. Анелия
една лигла Татяна
не познавам Теодора
Беше добра съученичка. Вероника?
Правила