- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Кой се казва така? |vol.n|
братовчед ми и един комшия
Илия?
Кръв,черва и хруптящи вокали!
чичо ми
Теодора
Искам пак до мен да застанеш и кръвта ми пак да запалиш,две души в едно да се слеят,две сърца в едно да живеят ..
На едно момченце майка му
Алиса ?
"Идваме от нищото и в нищото ще отидем. Какво е животът? Той е светлината на светулката през нощта, диханието на бизона през зимата. Малка сянка, която се прокрадва през тревата и се изгубва със залеза."
едно момиче от съседния блок
Петко
Искам пак до мен да застанеш и кръвта ми пак да запалиш,две души в едно да се слеят,две сърца в едно да живеят ..
няколко приятелки се казват така
Христофор?
човека открил Америка хах
Елена
съученичка и три познати..
Магдалена?
Вафла..
лени от форумасъседка и позната
Зорница?
не
Калин?
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
Един дядко/чичко![]()
Мърфи ?
"Идваме от нищото и в нищото ще отидем. Какво е животът? Той е светлината на светулката през нощта, диханието на бизона през зимата. Малка сянка, която се прокрадва през тревата и се изгубва със залеза."
не
Персиян ?
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
от бившия клас и още един познат
Георги?
Гогитоо![]()
![]()
Мирослав?![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
аз :Д:Д
Венци
позната..
Илияна?
Вафла..
Учителка по музика
Памела ;дд
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
една съученичка
Преслав![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
познат.
Кристина?
Вафла..