- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Кой се казва така? |vol.n|
баща ми
Ванеса ?
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
познавам![]()
Алекс ?
Имам двама познати - и момче, и момиче.![]()
Петър?
"Най-голямото невежество е да отблъснеш нещо, което изобщо не познаваш.” – Хорас Браун
познати
Александра?
Едно бебе, което ми се пада някаква братовчедка, но не го познавам, защото са в Канада![]()
Мартин?
един глупак от др клас.![]()
![]()
Тереза ?
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
едно адски досадно човече![]()
Габриела?
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
не ..
Илиян ?
само певецът Илият![]()
Виктория ??
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
една : )
Степан ?![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
не познавам![]()
Кристина?
Вафла..
Само познати с това име![]()
Кристофър?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
момчето от Мечо Пух, не се ли казваше така..?![]()
Николета?
Вафла..
мечо пух ли![]()
адашката![]()
Сиана?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
не, не.. онова момче дето е приятел с тях , нали се казваше Кристофър![]()
Не познавам.
Десислава?
Вафла..
много знам аз кристофър ли бил![]()
не познавам
цветан?
приятел на баща ми
Пламен ?
Няколко човека от бившото даскало.
Калина ?
една от далечните ми братовчедки![]()
Свилен?
Братовчедка на братовчедка ми![]()
Давид?