- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Кой се казва така? |vol.n|
Не познавам
Лазар?
Вафла..
Една приятелка на майка ми .
Андрияна?
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Не познавам.
Никол?
"Най-голямото невежество е да отблъснеш нещо, което изобщо не познаваш.” – Хорас Браун
Една шматка![]()
Александър ?
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Да доста. Пламен?
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
един от дското![]()
Силвия?
неее
Димитър ?
Един бивш съученик..![]()
красимира...
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Един съученик, и двама приятели.
Роза?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Не познавам
Магдалена ?
Бъдещето се стича в миналото през тънкото гърло на настоящето, така че, ако не искате да останете само минало, живейте в настоящето така, че да ви запомнят и в бъдеще...!
една кифлЪ от стария клас
Димитрина?
Кръв,черва и хруптящи вокали!