- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво харесват момичетата
въпрос към дамската алдитория какво трябва да има едно момче за да го харесате как трябва да се даржи какав трябва да му е характера външния вид еи такива работи
ако ми доиде музата да напиша нещо ще го направя
В българският език има буква ''ъ'' няма да е зле да я използваш!
Пише се ''аУдитория'' думата идва от ''ауди''на Латински език значи слушам,от там и значението на думата.
И определено не харесват неграмотни момчета,а ти ходи на даскало не по гаджета!
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
14гПървоначално написано от SpeakSoftlyLove
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
тЪпаци всеки пЪт като пусна тема и ми говорите за правопис не сам малоумен идиоти тЪпи
Що пишеш несвързано?Първоначално написано от godji3
пп
показваш простащина
разбрах че се гавриш
Не се гавря.Първоначално написано от godji3
тогава аз ше се гавря
ХАХАХАХАХ НЕГРАМОТНИИИИИИИИИИИИИИИИ ИИИК ХАХАХАХАХАХ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
GTA Stunting
И въпреки натъртването на Ъ-то... пак допусна правописна грешкаПървоначално написано от godji3
![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Не сАм момиче, но едва ли момичетата харесват момчета, който за най - малката забележка се репчат и почват да убиждат... ИначИ успех с мацкИтИ....![]()
![]()
![]()
It's too late...
Не е лесно да си проЗ![]()
Иначе за това,че момичетата не харесват прУстаци кото тоя не сте прави..
Всички знем,че момичетата на неговата възраст харесват "Момчета",които са прости и тъпи на галош.....така наречените "гАзарчетъъътъ",които пушат кото развалени печки(това за тях е геройство),Напиват се като прасета и се друсат(това също е геройство) и още много мога да изброявам.....
Sad but true[/u]
За мене ли каза нещо??Първоначално написано от JimmyGestapo
харесвам земни момчета,с чувство за хумор.някой с който да имаме общи теми за разговор и с който да ни е приятно да си прекарваме времето заедно...![]()
винаги зависи от човека![]()
П.П. Влез в някой час по български език : )
+1Първоначално написано от lenito_sf
Талант е да говориш много и да не казваш нищо...
са да говорим по темата. не е нужно да се мазниш на мацките , а да се отнасяш добре стях , да не ги обиждаш и да проявяваш явен интерес към тях. това ще ти осигури всичко необходимо в началото. после всичко е лесно. УСПЕХ
пп по-добре не пиши на момиче по скайп или sms не се гавря, това е просто съвет
(:
мерси за съвета наи после 1 свясно мнение
първово не пуша
второ не пия
трето това не е час по българси език мн ми пука за шибаната азбука и тъпия правопис ако искам някви зубари и зубарки да ми казват как да пиша правилно ще уча в училище за зувари
Недей да ходиш в училище. Стой си прост. Сега е модерно. Всички мацки ще ти се лепят.
немоа да не ходя даржавата ме задължава
ako isakm i na latinica 6te pi6a kaf vi e problema pusnal sam 1 tema vie mi govorite na savsem razli4na idioti
Я, попиши на латиница.
Предизвиквам те навсякъде да пишеш на латиница
Проблемът ни е, че не сте се научили да пишете, а сте тръгнали по любов.
На теб какъв ти е проблема? Искаш да е*еш някоя или искаш да си хванеш сериозна приятелка? Кажи и ще ти кажа какво трябва да направиш![]()