- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да я забравя ;(
Зна4и харесвам едно моми4е ве4е половин година и сега с нея мн се скарахме тя не иска да ме вижда и искам да я забравя и като не мисля за нея съм добре но като се сетя веднага ми идва едно такова 4увство сяка6 о6те я харесвам и даже оби4ам да не кажа и искам да я забравя мнИ си мисля 4е немога за6тото през тази една година правех вси4ко и си мислех постоянно за нея и как 6те я впе4етля скъсах се от плуване и тренировки и постоянно си мислех за това
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
време,време и пак време...ясно е,както на нас,така и на теб,че няма да я забравиш лесно,но не е и нужно да я забравяш,просто ще попариш чувствата си.Успех и само усмивки!![]()
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
и да се насереш от тренировки след като на нея не и допадаш като човек няма как да пожелае да е с теботносно забравянето .... гледай да не мислиш за нея запълвай си времето на макс. излизай с приятели и така
Успех
There is no right or wrong, only fun or boring
Има една приказка "Клин клин избива". Ясно е какво да направиш![]()
Съгласна съмПървоначално написано от Stan4o123
![]()
Ами пи4 непомага 4увствам се даже по злеПървоначално написано от smurfa
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Първоначално написано от Sladurcho
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
С плуване и тренировки правиш хубаво тяло и първоначално добро впечатление, че си човек, който се грижи за себе си. Нищо повече. Това не е причина тя да те харесва или не. А ти просто трябва да спреш да мислиш за нея. Няма незаменими хора.
отдели малко свободно време за ходиба излизай с приятели..изпробвай нови неща слушай музика чети някфи интересни книги ..![]()
А защо трябва да я забравяш.Извини и се , опитай да оправиш нещата.Излей чувствата си пред нея , а ако нещата не станат вече можеш да се върнеш към варянта със забравянето![]()
Нямаш какво да губий ДЕЙСТВАЙ!!![]()
--------------------------------------------------------