.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА

Как да я забравя ;(

Зна4и харесвам едно моми4е ве4е половин година и сега с нея мн се скарахме тя не иска да ме вижда и искам да я забравя и като не мисля за нея съм добре но като се сетя веднага ми идва едно такова 4увство сяка6 о6те я харесвам и даже оби4ам да не кажа и искам да я забравя мн И си мисля 4е немога за6тото през тази една година правех вси4ко и си мислех постоянно за нея и как 6те я впе4етля скъсах се от плуване и тренировки и постоянно си мислех за това
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    време,време и пак време...ясно е,както на нас,така и на теб,че няма да я забравиш лесно,но не е и нужно да я забравяш,просто ще попариш чувствата си.Успех и само усмивки!
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    If I played you like a toy?

Град
    Таити
    и да се насереш от тренировки след като на нея не и допадаш като човек няма как да пожелае да е с теб относно забравянето .... гледай да не мислиш за нея запълвай си времето на макс. излизай с приятели и така Успех
    There is no right or wrong, only fun or boring

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Има една приказка "Клин клин избива". Ясно е какво да направиш

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Stan4o123
    време,време и пак време...ясно е,както на нас,така и на теб,че няма да я забравиш лесно,но не е и нужно да я забравяш,просто ще попариш чувствата си.Успех и само усмивки!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Съгласна съм

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от smurfa
    http://vbox7.com/play:3429218d
    Ами пи4 непомага 4увствам се даже по зле
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от Sladurcho
    и да се насереш от тренировки след като на нея не и допадаш като човек няма как да пожелае да е с теб относно забравянето .... гледай да не мислиш за нея запълвай си времето на макс. излизай с приятели и така Успех
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

С плуване и тренировки правиш хубаво тяло и първоначално добро впечатление, че си човек, който се грижи за себе си. Нищо повече. Това не е причина тя да те харесва или не. А ти просто трябва да спреш да мислиш за нея. Няма незаменими хора.

Как да я забравиш? С друга!

Запълвай си времето.

отдели малко свободно време за ходиба излизай с приятели..изпробвай нови неща слушай музика чети някфи интересни книги ..

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    А защо трябва да я забравяш.Извини и се , опитай да оправиш нещата.Излей чувствата си пред нея , а ако нещата не станат вече можеш да се върнеш към варянта със забравянето
    Нямаш какво да губий ДЕЙСТВАЙ!!

--------------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си