.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от 87439876534
    Абе вижте ся...верно че не е нейна работа тва ама..тва я дразни .... и аз бих се подразнила... но не бих казала...защото не е моя работа.Явно ако тя избяга те ще кажат..и ако после излъже пак ще кажат....а за тях никой нищо не казва мн тъпо така .. ако ще казваш...не го прави пред класа но..и ти някога ще изпаднеш в такава ситуация и те ще те кажат...тей че остави ги ...
    Не не.. Няма ,но един път пак имахме изобразитено и си бях забравила рисунката. Обадих се на брат ми да ми я донесе и той каза,че до 5 минути да съм пред даскалото ,щот ще дойде с колата и аз излязох на бързо и докато ме е нямало 5 6 минути г-дина е влязъл и е питал кой отсъства и тия бяха казали,че аз,но аз предупредих г-дина,че след малко се връщам.. Е! Кажете ми.. И на всичкото отгоре днес г-жата направи забележка на тия зад мен (същите ,за които си говорим) и едната каза,че аз и т`ва момиче дет седи до мен говорим,но всъщност не беше така.. Както и ще да е.. Не искам да си навличам проблеми.. Главно 2 момичета предложиха да кажем на госпожата,но нали ви казвам,че исках да се посъветвам и с вас,а вие ме нападате.. Не искам ние да го отнесем,вместо ония,дето всъщност са си виновните.. Все пак от доста време се качват на главата на г-жата и ще продължават... Неприятно е!
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Град
    Galapagar
    КЛЮЧ!!!

Град
    In the middle of Nowhere
    Хубаво добре,разбирам че ти е станало тъпо,че трябва да седиш в даскало,но защо си ги издала??Ей на такива хора много ви се чудя,абе стой си там и си мълчи бе кво толкова щи стане ..
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
    Хубаво добре,разбирам че ти е станало тъпо,че трябва да седиш в даскало,но защо си ги издала??Ей на такива хора много ви се чудя,абе стой си там и си мълчи бе кво толкова щи стане ..
    ТИ ЧЕТЕШ ЛИ ВЕ? НЕ СЪМ ГИ ИЗДАЛА И МИСЛЯ И ДА НЕ ГО ПРАВЯ,АКО НЯКОЙ ГО НАПРАВИ,ТО ТОВА ЩЕ СА 2-ТЕ МОМИЧЕТА ,КОИТО ПЪРВИ ПРЕДЛОЖИХА.. КОЛКО ПЪТИ ОЩЕ ДА ГО НАПИША,ЗА ДА ИМА НЯКАКЪВ ШАНС ДА ГО ПРОЧЕТЕТЕ И ДА НЕ МЕ НАПАДАТЕ БЕЗ ДА ИМА ЗАЩО.НЕ МИСЛЯ ДА СИ НАВЛИЧАМ КАКВИТО И ДА Е БИЛО ПРОБЛЕМИ,ЗАРАДИ ТЕЗИ БЕЗМОЗЪЧНИ СЪЩЕСТВА. КОЛКОТО И ДА МИ Е ТЪПО АЗ ХОДЯ НА УЧИЛИЩЕ,НЕ ДА БЯГАМ,А ДА СЕДЯ ТАМ. ПРОСТО ТИЯ ТЪПИ МРЪВКИ ДЕТО ИЗБЯГАХА МОЖЕХА ДА НАВЛЕКАТ НА КЛАСНАТА ПРОБЛЕМИ И ТО НЕ МАЛКИ. НЕ ГИ ЗНАЕТЕ ЩО ЗА СТОКА СА,А ГИ ЗАЩИТАВАТЕ.ПО-ДОБРЕ ЗАМЪЛЧЕТЕ.

КЛЮЧ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ТИ СИ ЕБАХТИ ТЪПОТО ЖИВОТНО ,ЧОВЕЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ! КАКВО ТИ ПУКА КОЙ Е ИЗБЯГАЛ.ТЕ СИ ИМАТ МОЗАК В ГЛАВТА КАТО СА ИЗБЯГАЛИ ЗНАЧИ СА ПРЕДЦЕНИЛИ.НАЙ-МРАЗЯ ТАКИВА ГАДНИ ДОЛНИ МЪРШИ КАТО ТЕБЕ ДЕТО ИЗДАВАТ ВСИЧКО И ВИНАГИ СА ИМ ВИНОВНИ И СЕ ТЕ СА ПРАВИ И НЕРАЗБРАНИ. ДАЕБА ТЪПАТА ОФЦА ГАДНА..ЕМИ МНОГО ЯСНО ,ЧЕ ЩЕ КАЖАТ ,ЧЕ ОТСЪСТВАШ.СИГУРНА СЪМ ,ЧЕ НЕ СА ПЪРВИ ПЪТ СИ ИЗДЪНВАШ КЛАСА ТАКА..КЛАСНАТА ТИ ЩЯЛА ДА ИМА ПРОБЛЕМИ.КВИ ПРОБЛЕМИ ВЕ МОМИЧЕ 5 ЧОВЕКА ЩЕ ИМАТ ОТСЪСТВИЯ ТЯ ГИ ОСТАВЯ И ТЕ ДА СА СПАСЯВАТ ,АМА НИКОЙ НИЩО Е НЯМАЛО ДА РАЗБЕРЕ ,АКО НЕ СИ КАЗАЛА НА ГОСПОДИНА СИ.ТИ СИ НЯКВА ДОЛНА И ГАДНА ДЕТО САМО СЕ МАЗНИ НА УЧИТЕЛИТЕ СИ И................АВЕЕЕЕ НЯМАМ ДУМИ ПРОСТО! (отдавна не се бях ядосвала така на непознат,ама това просто ме побърка)
    Сега стоим и аз и ти ,не знаем как да си простим и нека мълчим не казвай нищо всичко се топи, ако искаш забрави..

Пф...але кво сички я нападате ле .. вие не се виждате кви сте..тръгнали сте да я обиждате ... бахти хората... искала ви е мнението не е казала че ще казва ВСЕ ВИЕ СТЕ ПРАВИ

тука се сформира групичка от зубъри-комплексарчета по оста 8738129573982-авторчетоидиотче-данибеби(wtf?!?!)

не се занимавайте с тая тема, то е ясно, че авторката е от тия, които се натягат на учителите.

Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    тука се сформира групичка от зубъри-комплексарчета по оста 8738129573982-авторчетоидиотче-данибеби(wtf?!?!)

не се занимавайте с тая тема, то е ясно, че авторката е от тия, които се натягат на учителите.
    Ти и dennsy
    също сте толкова прости,че няма на къде. Аз с малумни хора,които не ме разбират какво искам дкажа,не споря. И искам да ти кажа ubomirky ,че нито съм любимка на госпожите,нито нищо, а даже напротив. Като не знаете си трайте. И пак ви казвам,че не съм искала да казвам,а просто ми стана неприятно от това,че се качват за пореден път на госпожата на главата и отново тя щеше да го отнесе.И ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ - ГЛАВНО 2 МОМИЧЕТА ПРЕДЛОЖИХА ДА КАЖЕМ,НО АЗ ГИ СПРЯХ. Като сте тъпи и не разбирате и не знаете що за хора са тези безмозъчни същества.. Съжлявам.. хах.. И не съм зубърка. Мога да кажа,че почти не уча.

И ТУК МОДЕРАТОРИ НЯМА ЛИ? ИСКАМ ТЕМАТА ДА ПРИКЛЮЧИ!!!

Мега фен Аватара на machoka
    Заключвам по желание на авторката.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си