- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Повече от нагли хора..
Не не.. Няма ,но един път пак имахме изобразитено и си бях забравила рисунката. Обадих се на брат ми да ми я донесе и той каза,че до 5 минути да съм пред даскалото ,щот ще дойде с колата и аз излязох на бързо и докато ме е нямало 5 6 минути г-дина е влязъл и е питал кой отсъства и тия бяха казали,че аз,но аз предупредих г-дина,че след малко се връщам.. Е! Кажете ми.. И на всичкото отгоре днес г-жата направи забележка на тия зад мен (същите ,за които си говорим) и едната каза,че аз и т`ва момиче дет седи до мен говорим,но всъщност не беше така.. Както и ще да е.. Не искам да си навличам проблеми.. Главно 2 момичета предложиха да кажем на госпожата,но нали ви казвам,че исках да се посъветвам и с вас,а вие ме нападате.. Не искам ние да го отнесем,вместо ония,дето всъщност са си виновните.. Все пак от доста време се качват на главата на г-жата и ще продължават... Неприятно е!Първоначално написано от 87439876534
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
КЛЮЧ!!!
Хубаво добре,разбирам че ти е станало тъпо,че трябва да седиш в даскало,но защо си ги издала??Ей на такива хора много ви се чудя,абе стой си там и си мълчи бе кво толкова щи стане ..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
ТИ ЧЕТЕШ ЛИ ВЕ? НЕ СЪМ ГИ ИЗДАЛА И МИСЛЯ И ДА НЕ ГО ПРАВЯ,АКО НЯКОЙ ГО НАПРАВИ,ТО ТОВА ЩЕ СА 2-ТЕ МОМИЧЕТА ,КОИТО ПЪРВИ ПРЕДЛОЖИХА.. КОЛКО ПЪТИ ОЩЕ ДА ГО НАПИША,ЗА ДА ИМА НЯКАКЪВ ШАНС ДА ГО ПРОЧЕТЕТЕ И ДА НЕ МЕ НАПАДАТЕ БЕЗ ДА ИМА ЗАЩО.НЕ МИСЛЯ ДА СИ НАВЛИЧАМ КАКВИТО И ДА Е БИЛО ПРОБЛЕМИ,ЗАРАДИ ТЕЗИ БЕЗМОЗЪЧНИ СЪЩЕСТВА. КОЛКОТО И ДА МИ Е ТЪПО АЗ ХОДЯ НА УЧИЛИЩЕ,НЕ ДА БЯГАМ,А ДА СЕДЯ ТАМ. ПРОСТО ТИЯ ТЪПИ МРЪВКИ ДЕТО ИЗБЯГАХА МОЖЕХА ДА НАВЛЕКАТ НА КЛАСНАТА ПРОБЛЕМИ И ТО НЕ МАЛКИ. НЕ ГИ ЗНАЕТЕ ЩО ЗА СТОКА СА,А ГИ ЗАЩИТАВАТЕ.ПО-ДОБРЕ ЗАМЪЛЧЕТЕ.Първоначално написано от nefchi_bs
КЛЮЧ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ТИ СИ ЕБАХТИ ТЪПОТО ЖИВОТНО ,ЧОВЕЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ! КАКВО ТИ ПУКА КОЙ Е ИЗБЯГАЛ.ТЕ СИ ИМАТ МОЗАК В ГЛАВТА КАТО СА ИЗБЯГАЛИ ЗНАЧИ СА ПРЕДЦЕНИЛИ.НАЙ-МРАЗЯ ТАКИВА ГАДНИ ДОЛНИ МЪРШИ КАТО ТЕБЕ ДЕТО ИЗДАВАТ ВСИЧКО И ВИНАГИ СА ИМ ВИНОВНИ И СЕ ТЕ СА ПРАВИ И НЕРАЗБРАНИ. ДАЕБА ТЪПАТА ОФЦА ГАДНА..ЕМИ МНОГО ЯСНО ,ЧЕ ЩЕ КАЖАТ ,ЧЕ ОТСЪСТВАШ.СИГУРНА СЪМ ,ЧЕ НЕ СА ПЪРВИ ПЪТ СИ ИЗДЪНВАШ КЛАСА ТАКА..КЛАСНАТА ТИ ЩЯЛА ДА ИМА ПРОБЛЕМИ.КВИ ПРОБЛЕМИ ВЕ МОМИЧЕ 5 ЧОВЕКА ЩЕ ИМАТ ОТСЪСТВИЯ ТЯ ГИ ОСТАВЯ И ТЕ ДА СА СПАСЯВАТ ,АМА НИКОЙ НИЩО Е НЯМАЛО ДА РАЗБЕРЕ ,АКО НЕ СИ КАЗАЛА НА ГОСПОДИНА СИ.ТИ СИ НЯКВА ДОЛНА И ГАДНА ДЕТО САМО СЕ МАЗНИ НА УЧИТЕЛИТЕ СИ И................АВЕЕЕЕ НЯМАМ ДУМИ ПРОСТО! (отдавна не се бях ядосвала така на непознат,ама това просто ме побърка)
Сега стоим и аз и ти ,не знаем как да си простим и нека мълчим не казвай нищо всичко се топи, ако искаш забрави..
Пф...але кво сички я нападате ле ..вие не се виждате кви сте..тръгнали сте да я обиждате ...
бахти хората... искала ви е мнението не е казала че ще казва
ВСЕ ВИЕ СТЕ ПРАВИ
![]()
тука се сформира групичка от зубъри-комплексарчета по оста 8738129573982-авторчетоидиотче-данибеби(wtf?!?!)
не се занимавайте с тая тема, то е ясно, че авторката е от тия, които се натягат на учителите.
Ти и dennsyПървоначално написано от lubomirky
също сте толкова прости,че няма на къде. Аз с малумни хора,които не ме разбират какво искам дкажа,не споря. И искам да ти кажа ubomirky ,че нито съм любимка на госпожите,нито нищо, а даже напротив. Като не знаете си трайте. И пак ви казвам,че не съм искала да казвам,а просто ми стана неприятно от това,че се качват за пореден път на госпожата на главата и отново тя щеше да го отнесе.И ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ - ГЛАВНО 2 МОМИЧЕТА ПРЕДЛОЖИХА ДА КАЖЕМ,НО АЗ ГИ СПРЯХ. Като сте тъпи и не разбирате и не знаете що за хора са тези безмозъчни същества.. Съжлявам.. хах.. И не съм зубърка. Мога да кажа,че почти не уча.
И ТУК МОДЕРАТОРИ НЯМА ЛИ? ИСКАМ ТЕМАТА ДА ПРИКЛЮЧИ!!!