- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ТУК покажете своите СНИМКИ /vol. 12/
Трагедия...
-------------------
http://i44.tinypic.com/25ouvj5.jpg брЪммм бръмМММММмм![]()
Fesho, забелязвал ли си, че едната ти веждА не е изскубана симетрично на другата? Бегай към салона брат, срамота е!
Шефе я покажи твоя снимка да те видим.Първоначално написано от machoka
![]()
прекалих със солариума снощи и съм малко мургав, като се оправя специално ще ти пратя на мейла.Първоначално написано от shephard
След публикацията на фешо-ГЕЙшо има ли припадащи рожбички ?
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
Завиждаш ли му? Има тяло на манекен, мене ме кефи пича. Добре е след като обиждаш някой да постнеш и своя снимка за да видим колко по-хубав си от него че говориш така.Първоначално написано от realantisocial
![]()
Фешо, докато седиш гепил се за пакета си и позираш полу-гол пред цял форум 13 годишни пикли дето не знаят дали им се пика или им се е.е не си нищо повече от една гнида с обратна резба във всеки един смисъл на понятието. И е смешно да си правиш други профили, за да се самозащитавашПо-добре отиди.. ти знаеш къде
![]()
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
ЧеститоПървоначално написано от PinkFloydSound
![]()
Audio ergo sum
и новата мания на Баницата, ако случайно не сте разбрали, е алкохолът.
Let the psycho plays with you...
Ее ебаси конспирацията. Разбира се че си направих друг профил само и само за да се защитя! Доста си заблуден пич.Първоначално написано от realantisocial
![]()
Не разбрахте ли, че фешо влиза един път в месеца, за да си постне снимките и вие веднага му се връзвате...
аахах тва не е мой профил ве нз кой го е писал..питайте админите да проверат ;] пиша си само от тоа профил и си слагам отвреме на време снимки тука щот ми е забавно да ме коментирате ;дПървоначално написано от shephard
http://www.prikachi.com/files/1432846R.jpg
Още не мога да му се накефя... (На индъстриъла ми..)![]()
Попринцип аз имам снимки на 'шефа', но той доста добре ме е подкупил, за да не ги показвам. Доста кеш, достаааааа...Първоначално написано от shephard
![]()
B4
Мерси...Първоначално написано от drumhead1
Ми, боля ме, колкото и на меката част на ухото.. То не е баш болка, де... Усещаш как иглата те пробожда...![]()
(Аз си лягам 'щото още малко и ше пусна Снимката в раздела за майките... И вече малко по малко осъзнавам колко жалка ставам...)
^^при мен също май се мярка някаква снимчица, ама мен не ме е подкупвалВреме е да помисли
![]()
Let the psycho plays with you...