- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ - ДНЕВНИК 2
БЛАГОДАРЯ мн на всички за хубавите коментари
ами значи фивруари месец 2009 почнах за 2 седмици 5 килограма и до сега съм така да чукна на дърво ,но искав да се стегна пък никой неска с мен на фитнес ,а аз немога да събера кураж да отида самамисля си с МП4 и нали няма да обръщам внимание ама още ме е срам
![]()
а 90 дневната диета е хубава и като здравословен начин на живот ,а не само като начин на отслабване![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Момичета, може ли да се ядат плодове след 7 часа? Защото 2 месеца издържах без ядене вечер и през нощта, ама напоследък все по-често ям ябълки или нещо такова. Примерно преди малко изядох 3 ябълки.
На мен една диетоложка ми беше казала,че не е хубаво след 16:00 часа да се приемат плодове,но аз през ноща ям много често
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Откъде си?? Отчаяно си търся някой за фитнес вече 2 седмициПървоначално написано от galu6a
По темата, започнах я тази 90дневна ии за сега се чувствам супер
"Стоя на пръсти... накрая на света"
Първоначално написано от britzy
и аз съм толкова висока а тежа доста повече ....
трябва да ги сваля непремено![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
БургасПървоначално написано от chill
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Тука съм вече,неска не можах да седн ана обяд на компа да ви пиша,щото се пребрах обядвах и веднага излезнах,бях до мола щото исках да се разхождам,да топя килограми по лесноПървоначално написано от myl0weee
![]()
по принцип вечер трябва да се яде лека храна,така че според мен може да се ядат,не пречат,все пак е плодПървоначално написано от PinkFloydSound
Как!??Първоначално написано от galu6a
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Менюто за днес...
Закуска-кис.мляко
10:30ч.-ябълка
Обяд-яйца
Вечеря-пил.пържола![]()
Айде ше се подкрепяме взаимноПървоначално написано от HexGirl
![]()
Хейй, момичета приемате ли ме и мен![]()
И аз искам да отслабна, не знам колко - колкото се може повече!
Не знам колко кг съм защото ме е страх да се премеря![]()
До сега винаги съм си измисляла диети - ограничения от сладко, повече плодове, зеленчуци.
Декември хапвах повече салати и бях ок, но сега пак почнах да ям боклуци...
Та искам от утре да почна 90 дневната диета.
А има ли някой който да я е спазвал цялата? Виждам, че някои я спазват и сега.
Иначе като цялко какво мислите за нея - хубава диета ли е? :P
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
Хайде аз трябва от 49 да стана 45Първоначално написано от britzy
![]()
Смятам да се храня както досега защото аз не ям вредна храна но ще включа голяма доза спорт![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
fuck....Приятелката ми прецака всичко-"Искаш ли една ГОФРЕТА,АЗ ЧЕРПЯ"
Наите ли к'во....утре ЩЕ Я НАПРАВЯ.Не ми пука.Преди не бях толкова много надъхана.
Може ли да дъвча дъвки?(на 90 дневна съм)
Здрасти, аз съм почти като теб, на почти 13 години, само че съм висока 1,65 и тежа 54кг. Много си е знам, но аз самата съм си едра.. И тъй де, уж започнах 90 дневната диета, но не за 90 дена, а и по принцип съм си мажоретка, тъй че спорта си ми е в +, а и съм издържлива. Вчера ми беше първият ден, но днеска всичко се пецака.. съвсем забравих за диетатаПървоначално написано от MichellePhan
![]()
За вчера, първи ден - белтъчен:
Закуска: 2 ябълки, като предварително бях пила хладка вода
Обяд : Задушено пилешко месо със задушени моркови и спанак
Вечеря : Същото, но на половина..
Вчера на обяд като почнах да се вайкам, че нашите ги няма - т.е майка ми и че няма кой да ми сготви. Отидохме с баба в кухнята ( тя не може да върви) и нали тя ми вика : Сложи туй, махни унуй![]()
И така де от утре се захваащам сериозно![]()
стимул, миличка, стимул! И мен ме лъжат постоянно с разни шоколади и т.н. но знам, че не трябва, че се лепи и т.н.. трябва ти стимул..Първоначално написано от MichellePhan
![]()
Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..
Моя стимул са Cassie и Adriana Lima
Искам такова тяло....![]()
Може ли да комбинирам разделното хранене с 90 дневната?Смисъл да не смесвам въглехидрати с протеини и плодове,да не смесвам протеини с въглехидрати и плодове,зеленолистните зеленчуци да смесвам с въглехидрати и протеини,но не с плодове....и по този принцип
П.С:По време на диетата може ли да дъвча дъвка?
А аз отдавна съм се примирила, че няма такъв филм... С моите 163 см никога няма да изглеждам като тези момичета. Имам една колежка, която е с моето телосложение, но 10тина см по-висока... Нищо общо, изглежда в пъти по-добре.Първоначално написано от MichellePhan
90-дневната диета си е разделно хранене по същество, само че не на различни хранения, а по дни. За дъвките не би трябвало да има прблем, но не огладняваш ли допълнително от тях?Първоначално написано от MichellePhan
За дъвките не виждам никакъв проблем.Аз в момента дъвча някакви с Л-карнитин и екстракт от зелен чай![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Такаа на мен ми е втори ден от 90 дневната диета!
Сутринта: 1 ябълка
На обяд: задушени зеленчуци микс от храх царевица и морковиОбужавам ги
За бечеря: същото ^ само че двойно по-малко
а да ви попитам за 90 дневната диета чай с мед може ли да се пиеИ искам да отбележа че се чувствам мноооогоооо добре! И мен в училище ме изкушават с разни вкусотийки обаче аз не обръщам кой знае какво внимание
90 дневната диета чай с мед може ли да се пие
sladkata_ani4ka
koookzy ,казваш,че си на почти 13.не си ли адски малка за диети?в такава възраст си(сме),че килограмите изобщо не са определящи.все пак растеш и не мисля,че 54килограма за тази възраст за много.майка ти знае ли,че си на диета?интересно ми е какво мислят родителите на повечето момичета за диетите ви.
И преди да сте ме нападнали,че точно аз пропагандирам едва ли не анорексичния вид,ще кажа,че моята майка постоянно ми се кара,че не ям,но просто нямам апетит .
MichellePhan ,въпросът ми е и към теб.доколкото знам и ти си на нейната възраст..?
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Аз съм втори ден на витаминно- протеиновата и.. не знам защо, но се чувствам зле. Цял ден ми се вие свят и имам много гадни киселини.. Смятам да я пазя до неделя и в понеделник да започна 90 дневната. Не, няма да я развалям тая сегашната, но просто ми е много зле.. а 90 дневната не мога да почна от утре, защото в четвъртък отивам при баба на Кюстендил и не мога да я занимавам с претенции да ми готви по- специални неща ..
Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..
Зле сиПървоначално написано от myl0weee
на мен ми няма нищо,да не би да се разболяваш и да мислиш че е от диетата?
![]()