- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ - ДНЕВНИК 2
снимките са от преди и след диетата, така ли?
<N>
да, от преди и след диетата са и. Красива е, нали?![]()
Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..
Определено..Първоначално написано от myl0weee
![]()
![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
Днес поуплесках малко..Беше ми белтъчен ден
Закуска: 1 ябълка
Обяд: 1 шницел и много малко картофкии..
Вечеря: 1 варено яйце..![]()
0сttaвяш слэдii п0 ttял0tt0 мii.. Каtt0 капкii парфюм сэ впiiваш в к0жаtta мii..
сори, ако е пускана, ама може ли да ми я копирашПървоначално написано от pinki
![]()
п.с. браво![]()
Здравейте, включвам се и азз. Опитвам се да бъда на нещо между диета и да се храня поне горе долу здравословно, защото яммм САМО боклуци. Та :
Закуска : ябълка
Обяд : препечена филийка със сирене
Вечеря : няколко вилички огретен ии пак препечена филийка
Много еднообразно, но мисля, че е по-добре отколкото да се натъпча с разни сладки...![]()
Радвам се че се присъединяваш към нас.Иначе колко килограма си,колко си висока и колко искаш да свалиш,и кой режим или диета мислиш да спазваш?Първоначално написано от tainaTaa
![]()
Та да се отчета за днес...
Закуска-филийка пълн. хляб с кашкавал
В 10:35ч.-ябълка
Обяд-половин портокал и половин киви
Следобяд-прясно мляко с мед
Вечеря-малко фасул,макар че не трябва амаа...![]()
Аз днес тотално заебах всичките дни на лишения,но от утре си продължавам,а о понеделник ще започна може би диета,но до тогава ще се храня по-здравословно така да кажем![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
1 ден: 2 кофички кисело млякоПървоначално написано от xAddicteDx
2 ден: зеленчуци на корем
3 ден: 5 сварени картофа
4 ден: 5 твърдо сварени яйца
5 ден: 800 гр. варено месо без сол (телешко или пилешко)
Заповядай![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Пък аз днес леко... позарязах диетката си.
Две чинии с тиква и мед, две яйца, овесени ядки с мляко, филия със сирене, бонбон, Активиа, шоколад, солети, пурети, бейкролс, още един шоколад, четири филии с лютеница и сирене, кисело мляко, солети и вафла.
Аз май обичам да си похапвам.ТОЧНО затова постоянно спазвам диети, защото, отпусна ли се малко... виждате какво става.
Толкова ми е познато... От време на време превъртам и помитам всичко сладко наоколо... Защо просто не продължиш от утре?Първоначално написано от billytalent
И аз съм така,като знам че има нещо сладко в нас няма да се успкоя,докато не го изям иначе постоянно мисля за негопросто съм пристрастена към сладкото-трябва да се лекувам
иначе да от утре си продължавам с ограниченията надявам се повече да не се провалям
![]()
и аз така...неразположена съм и мн ми се яде сладко..Първоначално написано от Sissy90
и днеска се почерпих 1 корни, 1 шоколад, сега и локум ям
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Първоначално написано от pinki
с нещо не може ли да се замени тва месо ?!?!?! примерно сирене, кашкавал.. деа знам, нещо друго?!След колко дни започна да сваляш? Дай подробности
![]()
Аз точно деня преди да ми дойде постоянно ми се ядеше нещо... за понеделник става въпрос. Аз не съм на някаква конкретна диета, но не ям сладко и броя калориите. Та в понеделник доста ми беше трудно, но успях да се вмъкна в около 1500-1600 ккал с доста ядене на нискокалорични неща.Първоначално написано от pinki
Ами 170, 54. Сега по празниците напълняхх с 4 кг и искам да ги сваляПървоначално написано от Sissy90
![]()
по-добре не го заменяй, спазвай си я както си еПървоначално написано от myl0weee
Ами след 3я ден усетих, че съм свалила.
ама...вегетарианка съм![]()
![]()
Ми аз се мразя днес и изядох една пица![]()
You can't play on broken strings.You can't feel anything that you heart don't want to feel.You can't feel something ain't real.
^ ти като се мразиш ядеш пица, а?![]()
Аз съм така,когато се чувствам ужасно се наяждам като за последноПървоначално написано от myl0weee
![]()
Ми просто не прави последния денПървоначално написано от myl0weee
Нз к'во му е лошото ако я направиш 9 дневна диета
де спокойно. има 5 дни, които се повтарят. да ям 4 и един да не ям ли?вечно неподготвени, но изключително компетентни..