.
Затворена тема
Страница 16 от 73 ПървиПърви ... 61213141516171819202666 ... ПоследнаПърви
Резултати от 376 до 400 от общо 1803
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от myl0weee
    PinkFloydSound винаги съм ти се възхищавала за начина по който се храниш, за това как приготвяш сама храната си с труд.. и сега като чета това, което пишеш.. направо ме уби..

но в крайна сметка една душа си имаш, глези я понякога..
    Мама ми готви всичко.
    Обещавам, че от ДНЕС вече няма такива работи като предните три дена. Строги ограничения, максимум 1400-1500 калории, тваЙ. Определено ще се постарая да не се поддавам на изкушенията. Щом три месеца съм издържала със съвсем малко боклуци, сега ли да не мога?
    Стискайте ми палци да се преборя с тъпото ми чревоугодничество.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от wanessa
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Аз напускам тази тема Мразя се!!!След днешните ми прегрешения с бири и шоколади,стигнах до извода,че ограниченията не са за мен Успех!...Колко драматично само
    Ако имаш воля и желание, повярвай ми че ще се ограничаваш и от бира, и от шоколад.
    Еми нямам воля,мога от всичко да се лишавам,но от тези неща точно няма как...
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

ЩЕ СЕ СПРАВИШ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..

Подкрпепям с две ръце!

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    wanessa избра ли си диета,колко си висока и колко кг.
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Ами на 14 години съм тежа 65 кг. и съм висока може би около 1.60-65. Мисля че трябва да сваля от 10 до 15 килограма за 2-3 месеца. Но за жялост не мога да си намеря диета. Даже и режим не мога да си намеря.. Ако може и някакви упражнения да препоръчате ..

Ами на 14 години съм тежа 65 кг. и съм висока може би около 1.60-65. Мисля че трябва да сваля от 10 до 15 килограма за 2-3 месеца. Но за жялост не мога да си намеря диета. Даже и режим не мога да си намеря.. Ако може и някакви упражнения да препоръчате ..
    Аз съм същата! само че не 65 а 62, но това няма кой знае какво значение! И аз от понеделник съм на 90 дневната до 3 месеца (дано да стана фиданка ) И така де ... препоръчвам ти 90 дневната диетка И успех дано се справиме!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    PinkFloydSound какво ще почваш,смисъл режим твой си съставен или диета няква?

Мега фен Аватара на vagarious
    Абе момичета, аз все забравям да ви питам - при 90 дневната диета, може ли да се пие чай с мед!? Нещо ме боли гърлото и май ще се разболявам и искам сега да си пийна чайче, да минава.
    Big or small, lies are lies!

Мега фен Аватара на Infinity
    ^ Не знам позволено ли е или не , но бих те посъветвала да отидеш и да си направиш един хубав горещ чай със мед, да ти стане едно готино на гърлцето... Как можеш да си го помислиш изобщо да предпочетеш някаква диета , пред това да ти е добре поне здравословно.

Мега фен Аватара на vagarious
    Ми 'щото, ако не е позволено, после цял ден ще се изкушавам за това и онова.
    Big or small, lies are lies!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    PinkFloydSound какво ще почваш,смисъл режим твой си съставен или диета няква?
    Че аз си карам на мой режим от три месеца, ама нещо поотпуснах юздите напоследък. Не (трябва да) ям сладко, много солено, мазно, пържено, тестено и т.н.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    От утре и аз почвам,не диета а режим пак. ++++спортт
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Цитирай Първоначално написано от enjoyth3lif3
    Аз съм същата! само че не 65 а 62, но това няма кой знае какво значение! И аз от понеделник съм на 90 дневната до 3 месеца (дано да стана фиданка ) И така де ... препоръчвам ти 90 дневната диетка И успех дано се справиме!
    Ами докато си на училище как ще ядеш ..

Цитирай Първоначално написано от PinkFloydSound
    PinkFloydSound винаги съм ти се възхищавала за начина по който се храниш, за това как приготвяш сама храната си с труд.. и сега като чета това, което пишеш.. направо ме уби..

Мама ми готви всичко.
    Обещавам, че от ДНЕС вече няма такива работи като предните три дена. Строги ограничения, максимум 1400-1500 калории, тваЙ. Определено ще се постарая да не се поддавам на изкушенията. Щом три месеца съм издържала със съвсем малко боклуци, сега ли да не мога?

моля ти се не почвай никакви диети,виждала съм твой снимки и си мн0о0г0о да не кажа прекалено слаба....

Повече от фен Аватара на silviau66
    Подкрпепям с две ръце!
    Станаха 3 ръцете.. Я се стягай.. Разбира се, че ще се справиш.. Хмм първия път като правих 90 дневната бях много надъхана и изкарах 26-7 дена.. ноооо дойде нова година.. и сега просто нямам воля да я започна.. :Х
    Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??! (music)

Повече от фен Аватара на silviau66
    Цитирай Първоначално написано от Nadyty
    Цитирай Първоначално написано от PinkFloydSound

Мама ми готви всичко.

моля ти се не почвай никакви диети,виждала съм твой снимки и си мн0о0г0о да не кажа прекалено слаба....
    +
    Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??! (music)

Повече от фен Аватара на sl0w
    за 1 седмица свалям 5 кг . Преди около 1 месец го направих , но няма смисъл пак щот съкс , хуав съм си сега
    Всеки ден пътека по над 60 минути , и леко ограничаване на мазните храни . За предпочитане повече салати и месо

Цитирай Първоначално написано от enjoyth3lif3
    Ами докато си на училище как ще ядеш ..
    аз сега съм сутрин и на голямото междучасие ям ябълка, а пак като станеме 2-ра смяна пак на голямото ще ям плод преди да тръгна ще си обядвам и като се прибера ще вечерям макар и по-късно!

Супер фен Аватара на galu6a
    Цитирай Първоначално написано от mmKamm
    Цитирай Първоначално написано от galu6a
    Цитирай Първоначално написано от mmKamm
    Щото съм през седмицата в Бургас и ми се върти и на мен нещо такова в главата
    от къде си и на колко си
    17 Oт царево, но уча в бургас
    мм аз съм на 14 дано да не ти е проблем ако искаш пиши ЛС да се разберем нещо
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Град
    Пловдив
    как вървят диетите,момичета?

Мега фен
    Моят режим вчера беше топ, бз прегрешения. Но тая вечер сигурно ще ходя да пия и като се знам, после ще омета всичката храна, която ми се изпречи.
    Сами по себе си няколко текили + сол и лимон развалят ли ми много режима?

Град
    Пловдив
    по принцип алкохола е калоричен,но в твоя случай нз има лимон исол лимона е витамин така че не ти разваля режима

Отказвам се от диетата не ми понася на организма.. снощи ми стана лошо ( бях 2ри плодов ден) и хапнах таратор и съвсем мъничко гювече с хляб и ми се поду коремът и направо като ме заболя.. Ще си дам малко почивка и ще почна сигурно от утре на мой си собствен режим.. обаче с адски много упражнения.. надявам се да е значително по-добре..
    0сttaвяш слэдii п0 ttял0tt0 мii.. Каtt0 капкii парфюм сэ впiiваш в к0жаtta мii..

Град
    Somewhere...in The sea...
    Така...миналата седмица много пиене много нещо, а и както казах...когато пуша..не издържам и ям много след тва
    Затова от утре подновявам диетката ми Не се очертават пиянски дни, както и коз няма

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си