- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ - ДНЕВНИК 2
Мама ми готви всичко.Първоначално написано от myl0weee
![]()
![]()
Обещавам, че от ДНЕС вече няма такива работи като предните три дена. Строги ограничения, максимум 1400-1500 калории, тваЙ. Определено ще се постарая да не се поддавам на изкушенията. Щом три месеца съм издържала със съвсем малко боклуци, сега ли да не мога?![]()
Стискайте ми палци да се преборя с тъпото ми чревоугодничество.
Еми нямам воля,мога от всичко да се лишавам,но от тези неща точно няма как...Първоначално написано от wanessa
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
ЩЕ СЕ СПРАВИШ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..
wanessa избра ли си диета,колко си висока и колко кг.![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Ами на 14 години съм тежа 65 кг. и съм висока може би около 1.60-65. Мисля че трябва да сваля от 10 до 15 килограма за 2-3 месеца. Но за жялост не мога да си намеря диета. Даже и режим не мога да си намеря.. Ако може и някакви упражнения да препоръчате ..
Аз съм същата! само че не 65 а 62, но това няма кой знае какво значение! И аз от понеделник съм на 90 дневната до 3 месеца (дано да стана фиданкаПървоначално написано от wanessa
) И така де ... препоръчвам ти 90 дневната диетка И успех дано се справиме!
![]()
![]()
PinkFloydSound какво ще почваш,смисъл режим твой си съставен или диета няква?![]()
Абе момичета, аз все забравям да ви питам - при 90 дневната диета, може ли да се пие чай с мед!?Нещо ме боли гърлото и май ще се разболявам и искам сега да си пийна чайче, да минава.
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
^ Не знам позволено ли е или не , но бих те посъветвала да отидеш и да си направиш един хубав горещ чай със мед, да ти стане едно готино на гърлцето...![]()
Как можеш да си го помислиш изобщо да предпочетеш някаква диета , пред това да ти е добре поне здравословно.
![]()
Ми 'щото, ако не е позволено, после цял ден ще се изкушавам за това и онова.![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Че аз си карам на мой режим от три месеца, ама нещо поотпуснах юздите напоследък. Не (трябва да) ям сладко, много солено, мазно, пържено, тестено и т.н.Първоначално написано от titinkaa
От утре и аз почвам,не диета а режим пак.++++спортт
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ами докато си на училище как ще ядеш ..Първоначално написано от enjoyth3lif3
Първоначално написано от PinkFloydSound
моля ти се не почвай никакви диети,виждала съм твой снимки и си мн0о0г0о да не кажа прекалено слаба....![]()
![]()
Станаха 3 ръцете..Първоначално написано от wanessa
![]()
Я се стягай..
![]()
![]()
Разбира се, че ще се справиш.. Хмм първия път като правих 90 дневната бях много надъхана и изкарах 26-7 дена.. ноооо дойде нова година.. и сега просто нямам воля да я започна.. :Х
![]()
![]()
![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
+Първоначално написано от Nadyty
![]()
![]()
![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
за 1 седмица свалям 5 кг . Преди около 1 месец го направих , но няма смисъл пак щот съкс , хуав съм си сега![]()
Всеки ден пътека по над 60 минути , и леко ограничаване на мазните храни . За предпочитане повече салати и месо![]()
аз сега съм сутрин и на голямото междучасие ям ябълка, а пак като станеме 2-ра смяна пак на голямото ще ям плод преди да тръгна ще си обядвам и като се прибера ще вечерям макар и по-късно!Първоначално написано от wanessa
![]()
мм аз съм на 14Първоначално написано от mmKamm
дано да не ти е проблем ако искаш пиши ЛС да се разберем нещо
![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Моят режим вчера беше топ, бз прегрешения.Но тая вечер сигурно ще ходя да пия и като се знам, после ще омета всичката храна, която ми се изпречи.
![]()
Сами по себе си няколко текили + сол и лимон развалят ли ми много режима?![]()
по принцип алкохола е калоричен,но в твоя случай нз има лимон исол лимона е витамин така че не ти разваля режима
Отказвам се от диетатане ми понася на организма.. снощи ми стана лошо ( бях 2ри плодов ден) и хапнах таратор и съвсем мъничко гювече с хляб и ми се поду коремът и направо като ме заболя..
Ще си дам малко почивка и ще почна сигурно от утре на мой си собствен режим..
обаче с адски много упражнения..
надявам се да е значително по-добре..
![]()
0сttaвяш слэдii п0 ttял0tt0 мii.. Каtt0 капкii парфюм сэ впiiваш в к0жаtta мii..
Така...миналата седмица много пиене много нещо, а и както казах...когато пуша..не издържам и ям много след тва![]()
Затова от утре подновявам диетката миНе се очертават пиянски дни, както и коз няма
![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !