.
Затворена тема
Страница 17 от 73 ПървиПърви ... 71314151617181920212767 ... ПоследнаПърви
Резултати от 401 до 425 от общо 1803
    Здравейте, аз съм нова надявам се и на мен да помогнете със свалянето на кг. Значи аз съм висока 1,70см и по празниците вече съм сигурно 62кг. Много искам да постигна желаните от мен 55 кг. Видях в началото да сте писали за някаква диета на Боряна. Аз ще мога да я спазя. но след това няма ли да се качат мн бързо кг отново. И може ли да се спазва повече от 5 дни тази диета. А ако знаете някоя друга ще ви помоля да споделите с мен, защото имам нужда да отслабна малко. Искам да попиам също така, пушенето пречи ли нещо, защото съм забелязaла че когато пуша ям по-малко. Благодаря ви предварително.

аз почвам 90 дневната диета от утре.
    Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..

Град
    Пловдив
    тези дни се чувствам адски дебела нз,може и да си въобразявам..
    онзи ден във физическото замалко да припадна,но госпожата се смили над мен и ми даде да си доизям Фавори-то..мисля,че е време да започна да консумирам храна.
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

аз си направих нещо, което мисля, че всяка диетуваща госпожица трябва да има. направих си Диети- дневник в тетрадка, за да си я нося винаги с мен, да си записвам всяко хранене и даже си залепих снимка на Адриана Лима по бански. пък да видим..
    Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от myl0weee
    аз си направих нещо, което мисля, че всяка диетуваща госпожица трябва да има. направих си Диети- дневник в тетрадка, за да си я нося винаги с мен, да си записвам всяко хранене и даже си залепих снимка на Адриана Лима по бански. пък да видим..
    И аз си имам такава, само че не си я нося с мен. Накрая си пресмятам колко ккал съм приела. Удобно е, пък и казват, че като си записваш какво ядеш, ядеш по-малко и внимаваш.

Повече от фен
    Град
    Шумен**
    Мислех, че това го правя само аз.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    аз имам такава тетрадка още от миналата стара тема на Диети-дневник 1

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от Sissy90
    И аз си имам такава, само че не си я нося с мен. Накрая си пресмятам колко ккал съм приела. Удобно е, пък и казват, че като си записваш какво ядеш, ядеш по-малко и внимаваш.
    Как ги пресмяташ!?Смисъл,от къде знаеш кое колко кал. е!?
    Дадохте ми супер идея - не се бях сетила.Утре ще си направя и аз.
    Big or small, lies are lies!

Голям фен Аватара на eminemfenka
    Здравейтее

И аз от утре почвам диетата на Бояна ^^
    Дано има резултат
    Стискайте ми палци и аз ще ви стискам
    ла-ла-ла

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от vagarious
    Цитирай Първоначално написано от Sissy90
    Как ги пресмяташ!?Смисъл,от къде знаеш кое колко кал. е!?
    Дадохте ми супер идея - не се бях сетила.Утре ще си направя и аз.
    Има най-различни таблици из инретнет. А аз миналата година имах да правя курсов поект по информатика и си направих една програма, която сега си ползвам, за да си пресмятам ккалориите за деня.
    По принцип за да сметнеш енергията, трябва да знаеш количествата - тегля си порциите, или пък има неща, които вече свикнах да ги пресмятам на око - в една купичка се събират 300 гр. мляко, в дълбока чини - 250 гр. зеле и т. н. В началото беше малко психически натоварващо, но вече не ми прави впечатление

Мега фен
    http://www.zdravoslovno.com/Calculat...cCalories.html
    Толкова по-лесно е.

Супер фен
    Не мога да разбера какво се пише в този дневник...Закуска,обяд и вечеря?Аз ще направя такъв,но ще добавя и упражненията,който съм правила и ще записвам всяка седмица колко кг. съм.

Цитирай Първоначално написано от enjoyth3lif3
    Цитирай Първоначално написано от wanessa
    Цитирай Първоначално написано от enjoyth3lif3
    Цитирай Първоначално написано от wanessa
    Ами на 14 години съм тежа 65 кг. и съм висока може би около 1.60-65. Мисля че трябва да сваля от 10 до 15 килограма за 2-3 месеца. Но за жялост не мога да си намеря диета. Даже и режим не мога да си намеря.. Ако може и някакви упражнения да препоръчате ..
    Аз съм същата! само че не 65 а 62, но това няма кой знае какво значение! И аз от понеделник съм на 90 дневната до 3 месеца (дано да стана фиданка ) И така де ... препоръчвам ти 90 дневната диетка И успех дано се справиме!
    Ами докато си на училище как ще ядеш ..
    аз сега съм сутрин и на голямото междучасие ям ябълка, а пак като станеме 2-ра смяна пак на голямото ще ям плод преди да тръгна ще си обядвам и като се прибера ще вечерям макар и по-късно!
    На мене това няма да ми се получи защото съм втора смяна и излизам в 11 от вкъщи и в голямото мога да ям плод пък то тогава обяд трябва и става много объркващо ;x. Така ли никой не може да ми предложи лека диета

Мега фен
    Хах, тая вечер се освиних, ама поне здравословно. Изядох пет ябълки, филия, ориз със зеленчуци, домашна пържолка <3 и още една филия с пилешко филе. И това по никое време... ;ХХХ
    Wanessa, състави си свой собствен режим, не е нужно да следваш точно определена диета. Закусвай с плод + овесени ядки и кисело мляко например. За обяд – леко месце + свежа салата и филия пълнозърнест хляб. Ама сега видях, че тогава си на даскало... Ами предлагам ти да ставаш рано, към 8-9, да закусваш и да направиш така, че обядът ти да е в 11 без нещо. Към 2-3 изяж някакъв плод, към пет отново и до 7 трябва да си вечеряла. Може риба, месо, каквото си поискаш.

Цитирай Първоначално написано от PinkFloydSound
    Хах, тая вечер се освиних, ама поне здравословно. Изядох пет ябълки, филия, ориз със зеленчуци, домашна пържолка <3 и още една филия с пилешко филе. И това по никое време... ;ХХХ
    Wanessa, състави си свой собствен режим, не е нужно да следваш точно определена диета. Закусвай с плод + овесени ядки и кисело мляко например. За обяд – леко месце + свежа салата и филия пълнозърнест хляб. Ама сега видях, че тогава си на даскало... Ами предлагам ти да ставаш рано, към 8-9, да закусваш и да направиш така, че обядът ти да е в 11 без нещо. Към 2-3 изяж някакъв плод, към пет отново и до 7 трябва да си вечеряла. Може риба, месо, каквото си поискаш.
    Мисля за закуска да ям някакъв плод, преди да отида на училище ще мианвам през MC за някоя салатка и после след училище сигурно пак някоя салатка или някакво месце.. И от време на време упражнения. Колко ли време ще е нужно за свалянето на 15 кг.. ?

Град
    Somewhere...in The sea...
    с тая диетата на Бояна дали ще мога да сваля и аз 15кг бе?

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Мега фен
    Недей да закусваш само с плод, много е малко и недостатъчно. Като цяло храната ти ще е доста оскъдна. И прави упражнения всеки ден. Може би месец-два ще ти стигнат.
    Ама нали знаеш, че дори да свалиш излишните килограми, после не трябва да се връщаш към стария си начин на живот?

Супер фен
    Ами примерно 2 големи портокала не са ли достатъчно.Аз дори да искам не мога повече от 2 портокала за 1 хранене... :X

Цитирай Първоначално написано от PinkFloydSound
    Недей да закусваш само с плод, много е малко и недостатъчно. Като цяло храната ти ще е доста оскъдна. И прави упражнения всеки ден. Може би месец-два ще ти стигнат.
    Ама нали знаеш, че дори да свалиш излишните килограми, после не трябва да се връщаш към стария си начин на живот?
    Аз това го знам перфектно лятото 2007 свалих тези 15 кг за 1 месец и след 2 лета - отново същото положение горе долу. Ами ако добавя активия ? Аз упражненията ще си ги правя ..

Супер фен
    какви упражнения правиш

Град
    Как по дяволите да сваля 15кг за минимално време? (не ме интересуват здравословните проблеми, които мога да получа или това дали ще възвърна килограмите) ?

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от mmKamm
    Как по дяволите да сваля 15кг за минимално време? (не ме интересуват здравословните проблеми, които мога да получа или това дали ще възвърна килограмите) ?
    15 кг. че ти колко си?
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Град
    срам ме е да си кажа колко съм ама съм бая моШна мадама

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от mmKamm
    срам ме е да си кажа колко съм ама съм бая моШна мадама
    Не си,според мен-далеч си от мощните
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Град

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си