- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ - ДНЕВНИК 2
Здравейте, аз съм нова надявам се и на мен да помогнете със свалянето на кг. Значи аз съм висока 1,70см и по празниците вече съм сигурно 62кг. Много искам да постигна желаните от мен 55 кг. Видях в началото да сте писали за някаква диета на Боряна. Аз ще мога да я спазя. но след това няма ли да се качат мн бързо кг отново. И може ли да се спазва повече от 5 дни тази диета. А ако знаете някоя друга ще ви помоля да споделите с мен, защото имам нужда да отслабна малко. Искам да попиам също така, пушенето пречи ли нещо, защото съм забелязaла че когато пуша ям по-малко. Благодаря ви предварително.
аз почвам 90 дневната диета от утре.![]()
Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..
тези дни се чувствам адски дебеланз,може и да си въобразявам..
онзи ден във физическото замалко да припадна,но госпожата се смили над мен и ми даде да си доизям Фавори-то..мисля,че е време да започна да консумирам храна.
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
аз си направих нещо, което мисля, че всяка диетуваща госпожица трябва да има.направих си Диети- дневник в тетрадка, за да си я нося винаги с мен, да си записвам всяко хранене и даже си залепих снимка на Адриана Лима по бански. пък да видим..
![]()
Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..
И аз си имам такава, само че не си я нося с мен. Накрая си пресмятам колко ккал съм приела. Удобно е, пък и казват, че като си записваш какво ядеш, ядеш по-малко и внимаваш.Първоначално написано от myl0weee
аз имам такава тетрадка още от миналата стара тема на Диети-дневник 1![]()
Как ги пресмяташ!?Смисъл,от къде знаеш кое колко кал. е!?Първоначално написано от Sissy90
Дадохте ми супер идея - не се бях сетила.Утре ще си направя и аз.![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Здравейтее![]()
И аз от утре почвам диетата на Бояна ^^
Дано има резултат
Стискайте ми палци и аз ще ви стискам![]()
![]()
ла-ла-ла
Има най-различни таблици из инретнет. А аз миналата година имах да правя курсов поект по информатика и си направих една програма, която сега си ползвам, за да си пресмятам ккалориите за деня.Първоначално написано от vagarious
По принцип за да сметнеш енергията, трябва да знаеш количествата - тегля си порциите, или пък има неща, които вече свикнах да ги пресмятам на око - в една купичка се събират 300 гр. мляко, в дълбока чини - 250 гр. зеле и т. н. В началото беше малко психически натоварващо, но вече не ми прави впечатление![]()
http://www.zdravoslovno.com/Calculat...cCalories.html
Толкова по-лесно е.![]()
Не мога да разбера какво се пише в този дневник...Закуска,обяд и вечеря?Аз ще направя такъв,но ще добавя и упражненията,който съм правила и ще записвам всяка седмица колко кг. съм.
На мене това няма да ми се получи защото съм втора смяна и излизам в 11 от вкъщи и в голямото мога да ям плод пък то тогава обяд трябва и става много объркващо ;x. Така ли никой не може да ми предложи лека диетаПървоначално написано от enjoyth3lif3
![]()
Хах, тая вечер се освиних, ама поне здравословно.Изядох пет ябълки, филия, ориз със зеленчуци, домашна пържолка <3 и още една филия с пилешко филе. И това по никое време... ;ХХХ
Wanessa, състави си свой собствен режим, не е нужно да следваш точно определена диета. Закусвай с плод + овесени ядки и кисело мляко например. За обяд – леко месце + свежа салата и филия пълнозърнест хляб. Ама сега видях, че тогава си на даскало... Ами предлагам ти да ставаш рано, към 8-9, да закусваш и да направиш така, че обядът ти да е в 11 без нещо. Към 2-3 изяж някакъв плод, към пет отново и до 7 трябва да си вечеряла. Може риба, месо, каквото си поискаш.![]()
Мисля за закуска да ям някакъв плод, преди да отида на училище ще мианвам през MC за някоя салатка и после след училище сигурно пак някоя салатка или някакво месце.. И от време на време упражнения. Колко ли време ще е нужно за свалянето на 15 кг.. ?Първоначално написано от PinkFloydSound
![]()
с тая диетата на Бояна дали ще мога да сваля и аз 15кг бе?
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Недей да закусваш само с плод, много е малко и недостатъчно. Като цяло храната ти ще е доста оскъдна. И прави упражнения всеки ден. Може би месец-два ще ти стигнат.
Ама нали знаеш, че дори да свалиш излишните килограми, после не трябва да се връщаш към стария си начин на живот?
Ами примерно 2 големи портокала не са ли достатъчно.Аз дори да искам не мога повече от 2 портокала за 1 хранене... :X
Аз това го знам перфектно лятото 2007 свалих тези 15 кг за 1 месец и след 2 лета - отново същото положение горе долу. Ами ако добавя активия ? Аз упражненията ще си ги правя ..Първоначално написано от PinkFloydSound
![]()
какви упражнения правиш
Как по дяволите да сваля 15кг за минимално време? (не ме интересуват здравословните проблеми, които мога да получа или това дали ще възвърна килограмите) ?
15 кг.Първоначално написано от mmKamm
че ти колко си?
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
срам ме е да си кажа колко съмама съм бая моШна мадама
![]()
Първоначално написано от mmKamm
Не си,според мен-далеч си от мощните
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!