- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ - ДНЕВНИК 2
Има една Източна диета за 10 дни до 10 кг(мама я записа в една книга,ако не я намериш в нета ми пиши ЛС да ти я напиша)Първоначално написано от mmKamm
[i]Охх аз от утре май пак продължавам да се храня по-здравословно,въпреки че напоследък много ми пада кръвното и постоянно ми е зле,но просто не мога да се гледам вече![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Защо..от онази снимка,която ми прати ти няма какво да сваляш.Мнго си слабаПървоначално написано от billytalent
![]()
59кг.съм стигам и до 60Първоначално написано от MichellePhan
и съм едра,така да го кажем
![]()
Ей диетоложките,намерих една книга със супер диети подходящи за деца според 1 вестник![]()
Диета на Бендиг
Гарантира свалянето на 2кг седмично,без да е особено драстична,поради което може да се прилага дълго време.Предназначена е за хора,които предпочитат месни храни.
Тя предвижда на обяд:
250 гр. нетлъсто месо варено или на скара +40 гр. ръжен хляб и 1 плод за десерт
Вечеря:200гр. пиле+40гр. ръжен хляб + ябълка
Бразилска диета
Предвижда всекидневна консумация на 1 до 3 твърдосварени яйца.Допуска се парче телешко месо на скара или варена риба със зеленчуци,пиле без кожа на грил.
Източна диета
Спазва се 10 дни и се отслабва до 10 кг.
Закуска:Чаша чай+сухар
2-ра закуска
1тв.сварено яйце+8 пресни/сушени сливи
Обяд:200гр варено нетлъсто месо с гарнитура от зеле и моркови,за десерт 1 ябълка/портокал
Сл. закуска
3 гр. обезсолено сирене и един несладък плод
Вечеря:
1 чаша 2% кисело мляко
Веднъж на 10 дни се се допускат картофи
15 кг. и ще се стопиш,може би имаш нужда само от спортПървоначално написано от mmKamm
15 ?? Не си добре. 5 да, но 15 е ужаасно много. Независимо колко килограма си, не изглеждаш дебела.Първоначално написано от mmKamm
Аз искам да сваля 10, но в рамките на...година или поне няколко месеца.
Повечето момичета в тази тема,които искат да отслабнат са си много добре според мен-веднага се сещам за Бианка и Тони![]()
Не е важно дали имат нужда...Абе да си отслабват поне да се харесват...щом искат
mmKmm от къде си си взела дънките/нещото си там(искам да си купя подобни)
теранова преди няколко месеца![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
o.O Мерси.....Вече ги няма![]()
![]()
![]()
Коя смяташ да почнеш?Първоначално написано от heiress
Wanessa, НЕ яж Активиа! Пълен боклук е.
Пък аз упорито продължавам да се тъпча като свиня.![]()
![]()
Досега съм изяла ориз със зеленчуци, пилешка пържола, филия Вита и овесени ядки с кисело мляко и мед. 1100 калории ей така.
Че то дневният ми прием е 1200, бе. Какво да правя сега?
![]()
Проспах си закуската-пречи ли,че няма да ям за закуска,а направо да обядвам по-късно?
Еми за закуска да се натъпча с плодове само ,става ли ?Първоначално написано от PinkFloydSound
btw; и аз си успах закуската и като цяло се успах ама неска нямам сип чак след 20 мин. тръгвам![]()
принципно на закуска не ми се яде...но ако до 1 час огладнея ще хапна малко кисело мляко. Ако не... довечера след училище ще ям кисело мляко![]()
Ти на колко години си?Първоначално написано от mmKamm
17 що?![]()
Ми нз...Питам
аз съм на 90 дневната. като за първи ден не е много стриктно..учителят ми по испански и една съученичка имат рожден ден та.. прегреших с 2 бонбона. Иначе закусвах 2 мандарини и сега си направих омлет + кисели краставички, щото нямам салата под ръка
![]()
тия кисели краставички стават, нали?![]()
Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..
mmKamm няма нужда от отслабване, а от стягане!
Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..
мерси хора, но реших да поотслабнасега ще изям половин кофи4ка кис. мляко 0.1 %
Ходи всеки ден да бягаш на патека и ще свалиш много бързо![]()