.
Затворена тема
Страница 20 от 73 ПървиПърви ... 101617181920212223243070 ... ПоследнаПърви
Резултати от 476 до 500 от общо 1803
    Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от MichellePhan
    Цялото ми семейство ще правят диетата-спасих се...Сега ща,не ща ще я правя....
    И аз съм на път да убедя нашите. Само трябва да спасим ннякакси брат ми от това, че той ако отслабне с 2 кг, сигурно ще умре от глад

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от Sissy90
    Цитирай Първоначално написано от Neftochimic
    какви зеленчуци ядете през зимата...?
    Зеле в промишлени количества, моркови, ряпа, кисели краставички, туршия Краставиците и доматите са ми безвкусни зимата, а да не говорим колко са скъпи
    Краставиците и доматите имат ужасен вкус...аз днес започнах добре и свърших много зле
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Краставиците и доматите имат ужасен вкус...аз днес започнах добре и свърших много зле
    Бих могла да кажа същото за себе си Изядох огромно количество мед, малко леблебия, картофено пюра, половин кърначе... А така добре бях започнала. Добре поне че не ядох от тортата

Град
    Хасково
    [/quote]

И аз съм 1.68см и искам да съм точно между 52-55кг.Мойте си нормални кг.Дебела съм сегаааа.Ама много дебелааа. Направо не мога да се гледам.Каквото и да опитвам - ефекта е нулев.Само дето после ям още повече.Ама не искам и НЕ ТРЯБВА.Божее,започвам да се отчайвам.Чувствам се е*аси грозната с тея ми кг.Трябва да се замисля мамка му...ВРЕМЕ Е!Утре е моят ден.Край вече.Съвсем сериозно. [/quote]

Лелееее аз ако само дори можех и да си се представя 52... не не в никакъв случай не бих искала да съм толкова

Град
    Карлово
    Бих могла да кажа същото за себе си Изядох огромно количество мед, малко леблебия, картофено пюра, половин кърначе... А така добре бях започнала. Добре поне че не ядох от тортата
    Ти пак си го минала по-здравословно ами аз изядох един шоколад Милка,защото тези дни много ми пада кръвното и ми е отпаднало

Град
    Горна Оряховица
    Ти пак си го минала по-здравословно ами аз изядох един шоколад Милка,защото тези дни много ми пада кръвното и ми е отпаднало
    Оф това кръвно... На мен съквартирантката ми препоръчва да пия кафе или яйрян с повече сол като ми е ниско кръвното (мацката учи медицина пета година и съм склонна да й вярвам )

Супер фен
    Кажете ми упражнения за вкъщи(преси,клякани,въже и т.н.) Примерно колко коремни

Град
    Карлово
    Оф това кръвно... На мен съквартирантката ми препоръчва да пия кафе или яйрян с повече сол като ми е ниско кръвното (мацката учи медицина пета година и съм склонна да й вярвам )
    Изглежда ще се прежаля да започна да пия айрян,трябва да издържа поне 1 седмица на някакъв режим

Ох, и аз съм много зле.. ама като не съм правила никога диети и незнам.. не бях яла цял ден въглехидрати и накрая точно прегреших. Просто незнам как да си го избия от ума този тъп навик да се тъпча вечер. По цял ден мога нищо да не ям, но вечер винаги се тъпча с разни калорични неща и в крайна сметка от това дебелея много.. просто незнам. освен да започна да си лягам по- рано или какво.. плаша се вече...

Град
    Карлово
    По принцип и на мен най-големият ми проблем е вечер,а и не само-аз НЕ мога без шоколад,колкото и да слагам снимки на някакви модели искам ли шоколад изобщо не ми оказват никакво влияние

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    И аз съм така с яденето вечер.
    Общо взето не обичам много сладко, предпочитам повече солено - не че и то е по - полезно, де. Но за целия ден може да не съм яла нищо, или да съм яла нещо малко, но вечер ми избива баси апетита. А и нямам навика да закусвам... Все още не съм спряла да се ограничавам дори - съзнателно си ям всякакви боклуци.

Оф, да.. същата работа. Просто незнам.. аз лично мисля малко по малко да мина на по- нискокалорични неща вечер и след известно време съвсем да спра да ям вечер. За 1 месец не се събират и 5 дни, в които да не се тъпча вечер, а почти никога не закусвам, а през деня ям само когато съм много гладна.. мноооого решно, но навика е много гаден.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от t1n4e7o
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Ето ме преди една година - http://prikachi.com/files/1296070A.jpg , http://prikachi.com/files/1296074S.jpg свинче

Ето и след двумесечната диета за лятото - http://prikachi.com/files/1296076y.jpg , http://prikachi.com/files/1296079g.jpg , http://prikachi.com/files/1296080t.jpg не се виждат много добре, но мисля че добивате представа...

А ето и като качих сега зимата - http://prikachi.com/files/1296088j.jpg
    Колко си висока,че ми се вижда че дори да си 62кг имам чувството че поне 55 трябва да си,или просто така си излезнала на снимките,иначе си мн сладка
    E, чак 55 не искам да стана, но ми се иска поне 58, не съм чак толкова взискателна и идеалистка.. Аз много си се харесвах 62, но може би и защото никога не съм сваляла толкова много килограми наведнъж и просто си нямаш на идея какво е чувството като се погледнеш в огледалото и видиш всичко това което сама си постигнала.. Неуписуемо е просто А аз съм си височка около 1,68 или нещо такова.. Не искам да ставам манекенка, а просто когато се погледна да виждам външност която мен ме одвлетворява...
    знам какво е чувството да с ехаресваш в друг нов облик,и аз по миналата година бях отслабнала 13-14кг и знам кво е да си слаб и хубав ама сега пак съм качила

Град
    Пловдив
    Изглежда ще се прежаля да започна да пия айрян,трябва да издържа поне 1 седмица на някакъв режим
    Това за айряна е вярно при ниско кръвно

Град
    Пловдив
    Днес съм яла...
    Закуска-1 филийка пълн.хляб със сиренце
    В даскало 1 пакет солети
    Обяд-мюсли с прясно мляко,тъй като ще ходя на фитнес след малко и то е добро щото е протеин особенно млякото :P
    А за довечера-все още не съм измислила кво ще е,ама ще е здравословно де при всички случаи :P

Айде пожелайте ми лека и спорна тренировка във фитнесаа

Цитирай Първоначално написано от wanessa
    Цитирай Първоначално написано от PinkFloydSound
    Недей да закусваш само с плод, много е малко и недостатъчно. Като цяло храната ти ще е доста оскъдна. И прави упражнения всеки ден. Може би месец-два ще ти стигнат.
    Ама нали знаеш, че дори да свалиш излишните килограми, после не трябва да се връщаш към стария си начин на живот?
    Аз това го знам перфектно лятото 2007 свалих тези 15 кг за 1 месец и след 2 лета - отново същото положение горе долу. Ами ако добавя активия ? Аз упражненията ще си ги правя ..
    ще споделиш ли как ги свали?

Град
    Хасково
    Дааа интересно ми е как се свалят 15 за един месец, което ми се вижда много...

П.С да питам днес бях на гости на един приятел и майка му направо насила ме накара поне един нескуик да изпия защото не исках нищо, а само вода... Та той колко е калоричен

Град
    Карлово
    Дааа интересно ми е как се свалят 15 за един месец, което ми се вижда много...
    Класната ми за 1 месец беше свалила над 10 кг.с 90-дневната,но тя наистина имаше адски много кг.за сваляне и така става по-бързо

Не знам моето дали се нарича точно диета...но все пак да отбележа прогреса ми.Преди година и нещо бях доста слаба 172см - 48 кг.Не мина много време-пораснах малко на сантиментри,но от нездравословното и безкрайно тъпчене на безмислени неща като чипсове,снаксове,джобове,ш колади в твърде големи количества наддадох и на килограми /тогава бях вече станала 70 кг/ Там е работата че всъщност от кръста нагоре винаги си бях слаба,а дупето и бедрата ми бяха нещо страшно...буквално като крушка си бях.
    Е реших,че е време за промяна-изградих си режим спирайки газираното тотално,снаксовете,чипсове те,джобовете и тн,започнах да се движа повече,ходя на фитнес,всеки ден правя упражнения.В момента съм 53 кг - 178 см

Супер фен
    От Варна си!!?? Иха...на колко си годинки??

Супер фен
    През изминалата зима хапвах си за четирима.
    Резултатът беше налице- позакръглих се добре.
    Паниката бе голяма: „Искам да съм фина дама!”
    Чудех се какво да сторя, в интернет започнах да се ровя.
    Там бе пълно със диети, коя от коя по- проклети...
    Дюкан, японски чудеса... не са за мойте телеса!
    Един ден гризкайки солети намерих моята диета.
    В нея хапваш подобаващо, а на финала изглеждаш изкушаващо.
    Режимът е лек и чудесен и диетката караш със песен.
    90 дни тя продължава,след края й ефектът си остава.
    С месце започва първия ден, във втория ядеш картоф сварен.
    Третия набиваш торта и шоколад, а с плодовете в четвъртия умираш от глад.
    Звучи ви чудесно и лесно, нали? Да, но има и тегави дни...
    На всеки 29- ти ден пълниш само с вода твоя корем.
    Резултатите не закъсняват и всички ти се възхищават.
    Завистливи погледи събираш и на другите диети се присмиваш.
    И ако още ти се колебаеш и се чудиш дали да се захванеш...
    Недей! И време не губи, а бързо при нас се присъедини!
    Фиданки ние се наричаме и всички много се обичаме!
    Не сме заядливи или начумерени,с новите сме добронамерени.
    Съвети и подкрепа ще получиш и бързо всичко при нас ще научиш.
    Накрая ще ти кажем „Браво! И ти сдоби се със секси тяло!”

Цитирай Първоначално написано от MichellePhan
    От Варна си!!?? Иха...на колко си годинки??
    16 O.o

Мега фен
    Functional1Neighbour, евала! Виждала съм ти снимки и смятам, че си страхотна като цяло – стил, лице, че и тяло явно.
    Ама как така си качила цели 20 кг?

Цитирай Първоначално написано от enjoyth3lif3
    Цитирай Първоначално написано от wanessa
    Цитирай Първоначално написано от PinkFloydSound
    Недей да закусваш само с плод, много е малко и недостатъчно. Като цяло храната ти ще е доста оскъдна. И прави упражнения всеки ден. Може би месец-два ще ти стигнат.
    Ама нали знаеш, че дори да свалиш излишните килограми, после не трябва да се връщаш към стария си начин на живот?
    Аз това го знам перфектно лятото 2007 свалих тези 15 кг за 1 месец и след 2 лета - отново същото положение горе долу. Ами ако добавя активия ? Аз упражненията ще си ги правя ..
    ще споделиш ли как ги свали?
    Разбира се - Само плодове и зеленчуци и много вървене цял ден по разходки. Направо не очаквах такова нещо. Ако сега беше лято отново щях да напрява така, но сега нито времето ми позволява да се розхождам по цял ден, нито плодове и зеленчуци има ;x Затова се ровя за някаква диета и мисля да почвам 90 дневната, макар че като чуя 90 дневна и направо

ps; t1n4e7o няма за какво да лъжа започнах 'диетата' около 5 август и на 15 септ. вече бях свалила 15 кг. И чесно казано вмомента само това че съм ги свалила бързо ми е волята отново да се подложа на 'ограничаване'.. хах ;;

Супер фен
    Оф...т'ва движение Лятото почти не стоя в нас,а зимата излизам само да отида до училище

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си