- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ - ДНЕВНИК 2
Имам въпрос / и.. ;д При такова рязко сваляне, бюста ти не намаля ли ?Първоначално написано от wanessa
След диетата върна ли се към нормалното си хранене и колко от килограмите си върна ?
Ще си позволя и аз да отговоря - миналата зима също отслабнах не малко - към 7-8 кг, но по-бавно. Бюстът ми все пак намаля - нормално е, защото той е изключително само мастна тъкан. За жалост, не можем да отслабнем само където искаме.Първоначално написано от Goddess
И аз да се похваля вече ми е по- лесно да вляза в режим и се надявам да свикна с по- здравословен начин на хранене. Окончателно съм спряла тестените неща, което за мен е голям прогрес, защото напоследък само се тъпча с такива неща. Почти спрях и шоколадовите и останалите десерти и сега ще видим какво още ще махна от менюто си. Избрала съм този начин, защото нямам абсолютно никаква възможност за диета.
А вие момичета на по колко години сте?![]()
![]()
И искате ли да си казваме всяка какво е яла за деня, кога е започнала диетата, на какви килограми е била и за колко време колко е свалила...
Аз я започнах в понеделник моята плодово-зеленчуково месна диета
на 68 кг и днес ми е трети ден и вече след 2 седмици ще се претегля да видим какъв ще е резултата :P
Аз съм на 19Първоначално написано от t1n4e7o
Дъртофелница спрямо повечето от форума :P
Хммм.. ^^ аз съм към лапенцата..13
![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
И аз съм на 19...стара съм вече![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
от лапетата - 13![]()
'Дравейте.
Значи аз реших да правя 90-дневната от другата седмица.
Имах колебания, защото ме притеснява йо-йо ефектът и евентуално нещо да не ми се прецака организмът, но замисляйки се, просто се храня разделно... xD
Та, почвам я от другата седмица, довечера ще правим план на менюто с майка ми.
След 4 месеца ставам на 15.
Някакви съвети?![]()
Functional1Neighbour, може ли да качиш няколко снимки,любопитно ми е да те видя :P
хора,какви доказани упражнения правите за бедрата?не са големи или разпуснати,ама ме дразнят !![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Ами според мен е добре да минеш на разделно хранене, а 90 дневната диета не е точно разделно храненеПървоначално написано от vanilievisez
Препоръчвам ти да си купиш книгата на Владимир Леви - Разделно хранене. Тя е малка и струва 6.50 лв. Тя съчетана с фитнес и упражнения според мен ще бъде най- подходяща за твоята възраст.
![]()
![]()
Не, не, аз съм решила 90-дневната..![]()
На 17 съм аз.
Още не съм почнала диета...Мисля май месец да почна 90 - дневната, защото сега хем се движа по - малко, хем се ядат и по - тежки храни.
Но постепенно ще намалявам вредните боклуци. Само от кола не мога да се откажа, съжалявам. ;д
доволна съм от себе си
почти стигнах заветната ми цел 45 килавече съм 47
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Хмм.. ами.. попринцип.. съм започнала 90 дневната.. А и сега ми е по - лесно защото края на миналата година я правих към 25-6 дни..Първоначално написано от t1n4e7o
и ми е ясно за какво става въпрос ..
) (съжалявам но не ми работи запетайката
) Успех мацки..
![]()
![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
HexGirl на колко си?колко си вискока?
почти 19 и съм висока 165Първоначално написано от MichellePhan
![]()
Шапкарю .....
Аз съм на 15.
От миналата седмица насам буквално се тъпча. Просто не мога да се храня по малко като преди. Ама мин. седмица се тъпчех с боклуци, сега поне със "здравословни" храни. То не че 9 филии хляб на ден е здравословно, ама нищо...![]()
това е моментноПървоначално написано от PinkFloydSound
случвало ми се е![]()
Има моменти дето 3 ябълки ми стигат и такива в които не мога да спра да ям
Шапкарю .....
Аз сега се тъпча.....Ама утре ще почна и дневник с диетата ама моля ви кажете упражнения,който правите...Иначе ще отворя нова тема![]()