- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ - ДНЕВНИК 2
Аз правя Пилатес (купих си книга, защото не можах да намеря нищо достатъчно подробно в интернет) и съм си изтеглила най-различни клипчета - на Синди Крауфорд, Тае-бо, Pump it up. Тае-бото за сега най-много мо харесва. Иначе обилачам да бягам, но сега е студено и заснежено и се налага да се справям вкъщиПървоначално написано от MichellePhan
![]()
Ще взема и аз да си направя един дневник, видяло се е, че волята ми е отишла на майната си... Дано стимулира и помага. ;D
Аз точно заради волята ми си правя дневник...Първоначално написано от PinkFloydSound
Аз 3 дни бях на плодове,да свикна да ям по-малко,че последния месец е нещо страшно.От утре вече съм решила да ям,но просто по-малко от преди и да свикна за закуска,обяд и вечеря.Свикнала съм да ям до 18:00,което е голям++++.Само даскалото ми прецаква малко нещата.
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Аз от утре започвам да въртя обръчднес ми става нещо-ужасно съм гладна,но като погледна храна ми се повръща,едва изядох 1 портокал
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
кръвното ми сутринта беше 90/50, а на обяд си направих експеримент, наядох се като прасе, премерих си кръвното след 10 минути и ми беше 70/60- извод: не трябва да ям!
![]()
май тук всички имаме проблеми с кръвното..![]()
Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..
Аз нямам...Първоначално написано от myl0weee
АЗ имам , но при мене става обратното.Като ям си ми е нормално, но като не ям много ми пада кръвното и понякога толкова ми се завва свят, че както си вървя и падамПървоначално написано от MichellePhan
![]()
Хора...Днеска какво ядохте
Ами след като почнах училище до зимата ядах много малко но след това.. си наваксахПървоначално написано от Goddess
точно не знам колко съм си възвърнала защото не обичам да се тегля дори като малка когато бях като клечка.. А за бюста, сега съм на 14 лятото на 2007 бях на 11 - 12 и честно казано не се интересувах много от бюста си но нямам спомени да съм станала дъска или нещо подобно
![]()
Хора,това нормално ли еПървоначално написано от billytalent
страх ме е да не се разболявам от нещо
![]()
позволявам си да пусна тази снимка на MichellePhan за да и влеете акъл в главицата :д
http://gal2.ineogen.ro/galleries/soc...645_00_600.jpg
ей дебелано![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ако тва си ти...много си дебела хахахах
![]()
![]()
![]()
![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Аз имам нейна снимка![]()
Не съм аз т'ваПървоначално написано от mmKamm
Т'ва е една приятелка,която ползва акаунта ми и зат'ва иначе аз пращах снимки на другите
смятай направо се изумих като я видях тая снимка...тя няма грам за сваляне
Я дай да те видя![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Някой от тук ходи ли на фитнес?
Аз не ходя ама се замислям,защото няма да ходя на оноваПървоначално написано от billytalent
![]()
Оххх аз миналата година по тва време някъде ходих почти 2 месеца и май бедрата ми станаха огромни от тогава![]()
Днеска пак я оплесках![]()
И на мен ми се е случвало това, даже преди няколко дни вечерта.Първоначално написано от billytalent
А за ниското кръвно - много жени са с ниско кръвно по принцип. Предполагам, че има връзка с това, че почти всички имаме някаква лека форма на желязодефицитна анемия - свързано е с цикъла. Природата не го е измислила съвсем перфектноМисля, че и заради това така ни се яде сладко по времме на цикъл - на тялото му трябва повече енергия, за да си възстанови загубената кръв - като съм дарявала кръв, лекарките ме карат да ям шоколад заради това
![]()
Благодаря,успокоих се наистина се бях филмирала много,защото това е нещо необичайно за мен![]()
ако знаеш кои точно - сподели, щото аз ходя, но никой нищо не казваПървоначално написано от t1n4e7o
![]()
Ами значи толкова са и инструкториНапример аз като ходих първо си правех 2 до 3 км на пътеката, като се започне с ходене и постепенно се повдига темпото, но не и да пресилваш в началото, а колкото можеш.. След това упражнения да външна и вътрешна част на бедрото, коремни преси, упражнения за задната част на бедрата + гръдни мускули и мускули на гърба, колело 25 км и тва ми беше програмата мойта :P Трябва да знаеш как да си ги подредиш... И вече за да се стегнеш след като отслабнеш започваш всички тези неща наново + гирички и има един уред на който все едно се изкачваш по стълби.. Него не трябва да го катериш преди да отслабнеш... Ноооо колелото и пътеката са най- важни
![]()