.
Затворена тема
Страница 23 от 73 ПървиПърви ... 1319202122232425262733 ... ПоследнаПърви
Резултати от 551 до 575 от общо 1803
    Супер фен
    Коремните преси във финесите са опсани -след 1-2 години правене на уред за коремни ще ви боли гърба,защото когаро ги правите гърбът ви е парв,а трябва да е леко изгърбен,защото когато е прав прешлените се "докосват,нагъват" и след известно време по ъглите се "заоблят,натрушават"....Така, че не правет такива преси.Пресите се правят леко изгърбени с присвити колене...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от MichellePhan
    Коремните преси във финесите са опсани -след 1-2 години правене на уред за коремни ще ви боли гърба,защото когаро ги правите гърбът ви е парв,а трябва да е леко изгърбен,защото когато е прав прешлените се "докосват,нагъват" и след известно време по ъглите се "заоблят,натрушават"....Така, че не правет такива преси.Пресите се правят леко изгърбени с присвити колене...
    Абе, малката, нещо много се опитваш да ни въртиш тук, ама нЕма да стане.
    Нали това момиче на снимката не беше ти? А твоя приятелка? Тогава защо пусна същата снимка в темата за пикове?
    Ако няма какво да ми отговориш, просто не си прави труда. Безсмислено е. Явно просто имаш твърде свободно време. Аре омитай се сега, "дебелано".

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    аз ходя на фитнес :P

Мега фен Аватара на vagarious
    И аз ходех, и сега за пролетта се замислям отново.
    Big or small, lies are lies!

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    И аз мисля от пролетта да започна отново,а ми беше интересно тези които спазват диета съчетават ли я със спорт...аз не свалям нищо,прокълната съм да си остана така
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    И аз мисля от пролетта да започна отново,а ми беше интересно тези които спазват диета съчетават ли я със спорт...аз не свалям нищо,прокълната съм да си остана така
    Как бе? Я постни една снимка да те видим ....

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkFloydSound
    Цитирай Първоначално написано от MichellePhan
    Абе, малката, нещо много се опитваш да ни въртиш тук, ама нЕма да стане.
    Нали това момиче на снимката не беше ти? А твоя приятелка? Тогава защо пусна същата снимка в темата за пикове?
    Ако няма какво да ми отговориш, просто не си прави труда. Безсмислено е. Явно просто имаш твърде свободно време. Аре омитай се сега, "дебелано".
    Оф...ми ти като не разбираш какво искам да кажа...Тая приятелка пише от моя акаунт в teenproblem...Защото да ми прави повече коментари...в онази тема с снимките е писала тя...
    Ти обаче постоянно се заяждаш пък и + това ти не си дебела,даже си слаба..всички го казват

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Мин година ходих на фитнес 3 месеца,но се отказах,скучно ми е.Сега в нас пак почнах да си правя тае бо,изтеглила съм си и едни 8минутни упражнения за корем,също така и пилатес. Понякога се качвам и на степера в нас,а вечер се друскам с колана си.За хранене съм но притнципа до 12 ям ,каквото ми се яде,за обед-готвено и вечер плод или салата. Искам да смъкна 5кг и да съм 59,виска съм 176 някъде и тежа 63.8 това число,го мразяяяя
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    Хасково
    Според мен трябва да има ограничение на възрастта в някой теми.... Детски истории....

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Миналата година трябваше да ходя на нещо като фитнес-гимнастика, защото имах изкривяване на гръбнака. И си викам, че може да поотслабна малко, ама вместо това натрупах мускулна маса
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

И аз вече почвам сероизно, но от края на месеца, щото от 2-рия срок съм 2-ра и наще няма да могат да ме контролират кво ям, а до тогава ще се ограничавам, колкото да не се усетят.Ще продължа да ходя на фитнес и ще пробвам програмата на Тинчето.

П.С: 15г 170, 54 ,, Цел: 49
    П.С.С: 90-дневна или Диетата на Боряна ?

Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от xAddicteDx
    И аз вече почвам сероизно, но от края на месеца, щото от 2-рия срок съм 2-ра и наще няма да могат да ме контролират кво ям, а до тогава ще се ограничавам, колкото да не се усетят.Ще продължа да ходя на фитнес и ще пробвам програмата на Тинчето.

П.С: 15г 170, 54 ,, Цел: 49
    П.С.С: 90-дневна или Диетата на Боряна ?
    По добре 90- дневната защото тази на Боряна аз не бих я спазвака, та камо ли по- малка от мен... Много е драстична, а за твоята въздаст не е добре

Здравейте отново Исках само да ви кажа две неща : от японското чудо се отслабва да .. но проблема е че почти нищо не се яде. На петия ден вечерта няма ядене и на другия ден за закуска няма нищо. Аз тогава я спрях защото ми стана много зле. Когато реших да стана от леглото ми пречерня и картината се размаза едвам се задържах на едно място.. и след това пак ... и все пак не я правете защото не е много полезна за метаболизма ни

за да не правя нова тема може ли да ми кежете дъвките вредни ли са(без захар)

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от Nadyty
    Повечето имат аспартам, така че са вредни. Освен това предизвикват отделяне на стомашен сок и ако постоянно дъвчев дъвка на празен стомах, можеш да си докараш рпоблеми. Ако имаш много пломби по зъбите и постоянно дъвчеш, дъвката полепва по пломбите, разклаща ги и може да паднат.

Цитирай Първоначално написано от Sissy90
    Цитирай Първоначално написано от Nadyty
    Повечето имат аспартам, така че са вредни. Освен това предизвикват отделяне на стомашен сок и ако постоянно дъвчев дъвка на празен стомах, можеш да си докараш рпоблеми. Ако имаш много пломби по зъбите и постоянно дъвчеш, дъвката полепва по пломбите, разклаща ги и може да паднат.

мерси много макар че нямам пломби но обичам да дъвча дъвки...но сега ще се опитам да ги спра...

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от viksit0y
    Миналата година трябваше да ходя на нещо като фитнес-гимнастика, защото имах изкривяване на гръбнака. И си викам, че може да поотслабна малко, ама вместо това натрупах мускулна маса
    няма измъкване и няма начин да не качиш мускулна маса особенно идеш ли на фитнес,просто е неизбежно без това

мене днеска ми беше 70/50 кръвното та си хапнах..

вие как сте, как вървят диетите?
    Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Аз днес съм на 2 фреша от портокал и кафе,усещам че пак към края на деня ще се проваля брутално
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    не от неделя вече сериозно,че утре не мога да бъда стриктна офф добре,че има 5 месеца до лятото а и сега като мина втора смяна мисля,че ще ми е по-лесно.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Колежки ( ) да знаете, че аз не пиша, но чета редовно, така че не ме отписвайте. Като сваля ше пиша пакк - да се похваля ай успех

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от myl0weee
    мене днеска ми беше 70/50 кръвното та си хапнах..

вие как сте, как вървят диетите?
    при мене нещата са добре,даже вече съм още 1 кило по-малко,миналия ден на фитнеса като бях се теглих

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от xAddicteDx
    Колежки ( ) да знаете, че аз не пиша, но чета редовно, така че не ме отписвайте. Като сваля ше пиша пакк - да се похваля ай успех
    И аз съм така, имам по някоя издънчица от време на време

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Аз днес съм на 2 фреша от портокал и кафе,усещам че пак към края на деня ще се проваля брутално
    А защо не ядеш? Аз ако не съм яла цял ден (или съм на 2-3 ябълки), вечерта така стабилно си хапвам, че да си наваксам всичко. Няма смисъл да гладуваш цял ден и после да се проваляш, яж по-малко и изключи каквото прецениш, така шансът ти да успееш ще е много по-голям.

Град
    Пловдив
    pinki е свалила 6кг за 8 дни с диетата на Боряна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си