- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ - ДНЕВНИК 2
Коремните преси във финесите са опсани -след 1-2 години правене на уред за коремни ще ви боли гърба,защото когаро ги правите гърбът ви е парв,а трябва да е леко изгърбен,защото когато е прав прешлените се "докосват,нагъват" и след известно време по ъглите се "заоблят,натрушават"....Така, че не правет такива преси.Пресите се правят леко изгърбени с присвити колене...
Абе, малката, нещо много се опитваш да ни въртиш тук, ама нЕма да стане.Първоначално написано от MichellePhan
Нали това момиче на снимката не беше ти? А твоя приятелка? Тогава защо пусна същата снимка в темата за пикове?
Ако няма какво да ми отговориш, просто не си прави труда. Безсмислено е. Явно просто имаш твърде свободно време. Аре омитай се сега, "дебелано".
И аз ходех, и сега за пролетта се замислям отново.![]()
Big or small, lies are lies!
И аз мисля от пролетта да започна отново,а ми беше интересно тези които спазват диета съчетават ли я със спорт...аз не свалям нищо,прокълната съм да си остана така![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Оф...ми ти като не разбираш какво искам да кажа...Тая приятелка пише от моя акаунт в teenproblem...Защото да ми прави повече коментари...в онази тема с снимките е писала тя...Първоначално написано от PinkFloydSound
Ти обаче постоянно се заяждаш пък и + това ти не си дебела,даже си слаба..всички го казват
Мин година ходих на фитнес 3 месеца,но се отказах,скучно ми е.Сега в нас пак почнах да си правя тае бо,изтеглила съм си и едни 8минутни упражнения за корем,също така и пилатес.Понякога се качвам и на степера в нас,а вечер се друскам с колана си.За хранене съм но притнципа до 12 ям ,каквото ми се яде,за обед-готвено и вечер плод или салата. Искам да смъкна 5кг и да съм 59,виска съм 176 някъде и тежа 63.8 това число,го мразяяяя
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Миналата година трябваше да ходя на нещо като фитнес-гимнастика, защото имах изкривяване на гръбнака. И си викам, че може да поотслабна малко, ама вместо това натрупах мускулна маса![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
И аз вече почвам сероизно, но от края на месеца, щото от 2-рия срок съм 2-ра и наще няма да могат да ме контролират кво ям, а до тогава ще се ограничавам, колкото да не се усетят.Ще продължа да ходя на фитнес и ще пробвам програмата на Тинчето.
П.С: 15г 170, 54 ,, Цел: 49
П.С.С: 90-дневна или Диетата на Боряна ?
Здравейте отновоИсках само да ви кажа две неща : от японското чудо се отслабва да .. но проблема е че почти нищо не се яде. На петия ден вечерта няма ядене и на другия ден за закуска няма нищо. Аз тогава я спрях защото ми стана много зле. Когато реших да стана от леглото ми пречерня и картината се размаза
едвам се задържах на едно място.. и след това пак ... и все пак не я правете защото не е много полезна за метаболизма ни
![]()
за да не правя нова тема може ли да ми кежете дъвките вредни ли са(без захар)![]()
![]()
Повечето имат аспартам, така че са вредни. Освен това предизвикват отделяне на стомашен сок и ако постоянно дъвчев дъвка на празен стомах, можеш да си докараш рпоблеми. Ако имаш много пломби по зъбите и постоянно дъвчеш, дъвката полепва по пломбите, разклаща ги и може да паднат.Първоначално написано от Nadyty
Първоначално написано от Sissy90
мерси много макар че нямам пломби но обичам да дъвча дъвки...но сега ще се опитам да ги спра...![]()
![]()
няма измъкване и няма начин да не качиш мускулна маса особенно идеш ли на фитнес,просто е неизбежно без товаПървоначално написано от viksit0y
мене днеска ми беше 70/50 кръвнотота си хапнах..
![]()
вие как сте, как вървят диетите?![]()
Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..
Аз днес съм на 2 фреша от портокал и кафе,усещам че пак към края на деня ще се проваля брутално![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
не от неделя вече сериозно,че утре не мога да бъда стриктна![]()
офф добре,че има 5 месеца до лятото
а и сега като мина втора смяна мисля,че ще ми е по-лесно.
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Колежки () да знаете, че аз не пиша, но чета редовно, така че не ме отписвайте. Като сваля ше пиша пакк - да се похваля
ай успех
при мене нещата са добре,даже вече съм още 1 кило по-малко,миналия ден на фитнеса като бях се теглихПървоначално написано от myl0weee
![]()
И аз съм така, имам по някоя издънчица от време на времеПървоначално написано от xAddicteDx
![]()
А защо не ядеш? Аз ако не съм яла цял ден (или съм на 2-3 ябълки), вечерта така стабилно си хапвам, че да си наваксам всичко. Няма смисъл да гладуваш цял ден и после да се проваляш, яж по-малко и изключи каквото прецениш, така шансът ти да успееш ще е много по-голям.Първоначално написано от billytalent
pinki е свалила 6кг за 8 дни с диетата на Боряна![]()
![]()
![]()
![]()