- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ - ДНЕВНИК 2
Нямах време,понеже обикалях цял ден библиотекитеПървоначално написано от Sissy90
но преди малко изядох 1 банан и след малко ще си направя салата
нз защо толкова се ограничавам от към храна,за мен това наистина си е сериозно ограничение,като се има предвид преди менюто ми какво беше и не свалям абсолютно нищо,това много ме депресира и отказвада продължавам
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Ние с майка ми започваме 90 дневната диета ще си пишем всеки ден кокво се яли и колко калори в една книга та да видим
аз съм 155 висока 45 кт. искам стана около 40-42![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
аз сегаетох за нея в нета мисля да я пробвам и аз от Неделя до Четвъртък.Първоначално написано от titinkaa
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
мхм и сега се тъпча като разпрана и не съм напълняла, даже вс ми казват, че като, че ли съм отслабнала ощеПървоначално написано от kuklichka_bg
От утре я започвам пак и ще я издържа 10 дни
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Тука чета разни глупости за диети на някакви Боряни, които не са диети, а са си направо глад, глад, и пак глад... и това Японско чудо... Хора, не си причинавайте само заболявания.. Тези диети от този тип до нищо хубаво не водят...
А аз иначе за днес съм яла 1 оооогромна ябълка1 банан
за обяд една салатка с доматки краставички лук и сиренце
и за вечеря ще хапна малко картофена салатка :P
И аз мисля да пробвам диетата на Боряна...въпреки че ми изглежда ужасно сурова и не ми е ясно как ще издържа...Ама аз ще я правя само 5 - те дни, не повече. 8 кг са ми много и то за такова време.
Но ще попрочета още малко за нея и ше видя.
И аз, въпреки че Тинчето ми предоложи 90-дневната , виждам, че тази също има ефект по коментарите тук.Започвам от утре, още не съм решила колко ще продължа.Първоначално написано от Goddess
И аз мислех 90 - дневната, но тя пък е супер продължителна и трябва да ям всички тези определени храни 3 месеца...няма угодия. ;дПървоначално написано от xAddicteDx
Аз не че като приключа с тази на Боряна, ще почна да се тъпча като прасе, но все пак. Пък и тя е такава, че я спазваш 10 дни, след това почиваш 10 и пак почваш, ако имаш чаак такава нужда. Но аз до повторение няма да стигна. Иначе много добри отзиви има. Даже не прочетох за йо - йо ефект..
кажете ква е тая диета на Боряна щот мен ми остават 2 кила до заветната цел![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Диетата на Боряна
ЕФЕКТ: при повторение на тази диета за 10 дни се свалят 8-9 килограма.
1 ден: 2 кофички кисело мляко
2 ден: зеленчуци на корем
3 ден: 5 сварени картофа
4 ден: 5 твърдо сварени яйца
5 ден: 800 гр. варено месо без сол (телешко или пилешко)
Мисля, че от тази дието няма начин да не се появи йо-йо ефект. То си е живо мъчение това.Не е полезно изобщо.По-добре някой режим, но по-дълко време, отколкото тази диета 5-10 дни.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
значи, аз като съм на диета и знам, че не трябва да ям и се ошашквам, просто когато нещо ми е забранено и.. за това сега реших да не си поставям високи цели, да не си казвам, че няма да ям, а ще се ограничавам, като същевременно ще мамя мозъка си с мислите "Не си на диета, просто днес не си гладна"![]()
мамка им на тея 5 килограма..ще ги сваля, ако ще златни да са..![]()
Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..
не мисля ,че е гладПървоначално написано от titinkaa
ако храната се разпределя правелно а не да ги изядете на веднъж не е глад![]()
мисля да я пробвам тази седмица
Шапкарю .....
на същото мнение съм. Например сутринта на 1ви ден половинката кисело мляко, на обяд другата половина, после третата и четвъртата. На др ден зеленчуци може да се ядат когато си пожелаеш. 5та картофа, да не забравяме, че картофите са бавни въглехидрати и засищат. 2 на закуска, 2 на обяд, 1 на вечеря. Същото и с яйцата.Първоначално написано от HexGirl
ето и аз така си го разпределих на ум
и при факта ,че не ям много тази храна ще ми е достатачна![]()
макар че тея картофиии малко тежко ще ми става от тях![]()
Шапкарю .....
няма да ти е тежко. Аз също искам да я започна, но не ям месо и не знам с какво да го заместя, или просто да я правя 4 последователни дни, т.е. само
1 ден: 2 кофички кисело мляко
2 ден: зеленчуци на корем
3 ден: 5 сварени картофа
4 ден: 5 твърдо сварени яйца
дали ще има ефект?![]()
![]()
ами ще има 100 %
но пък после не трябва да се отпускаш
ето аз преди 2 години почнах да се храня правелно и да имам свестен режим направих го защото бях изпаднала в депресия няква тогава тежах 57 кила може и повече
сега тежа 47но това са килограми свалени с правелно хранене и воля за промяна
Шапкарю .....
е защо искаш да отслабваш още? 47 килограма са идеални..?Първоначално написано от HexGirl
Иначе, ако си навита можем да я започнем диетата от понеделник
аз сега ще се ограничавам тея 2 дни, за да подготвя организма си, да не го стресирам после
![]()
дам от понеделник ще яПървоначално написано от myl0weee
![]()
а иначе за храненето аз ям основно сурова храна зеленчуци плодове + много течности и пилешко![]()
това си ми е нормалното
такааа че от понеделник таз диетка ще е лесна е
Шапкарю .....
e, добре тогава, ще те имам за подкрепа, защото аз съм от Лаком Дол![]()
![]()
![]()
еми аз на 6 ти ще започна житния постПървоначално написано от myl0weee
ако искаш спазваи го с мен![]()
Шапкарю .....
оу, жито не мога да ям..Първоначално написано от HexGirl
![]()
![]()
ам, сигурно си споменавала, обаче не ми се ровина колко си години ти, колко си висока?
![]()
аз съм на 17 (добре де, другия месец ги правя), 1.56 съм висока![]()
и съм около 55-56 кг, различно, понякога стигам и до 57-58 за 2- 3 дни, ама ги свалям бързо
искам да съм 50.
Казвам се Антония, викай ми Тони, Тонита, Тонитка, или каквото ти дойде на ум
![]()
![]()
![]()
тва не беше нужноПървоначално написано от myl0weee
![]()