- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДИЕТИ - ДНЕВНИК 2
кое бре, димитреПървоначално написано от sl0w
Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..
да си изпееш родословното дървоПървоначално написано от myl0weee
![]()
![]()
Аз я почвам от днес.
И според мен също не е глад. Апетит и глад са различни неща - аз понякога мога да имам апетит и цял слон да мога да изям, но не защото съм гладна. Така че, както казаха, с правилно разпределение, на организма ще му е достатъчно. Другото е лакомия. ( която трябва да преодолея)
Аз още не съм яла. Чакам мама и тате да се върнат, да ми донесат Активия - та. ( не обичам чисто кисело мляко да ям. Обикновена Активия също, ама тя е по - малко "кисела" и затова.. )
Утре ще ям салата от зеле и моркови най - вече, краставица по някое време, но мисля да си взема и плод - ябълка...
Варените картофи не знам какво ще ги правя...не обичам да ям. Картофена салата - да, ама така...
и аз я започнах от днес пакПървоначално написано от Goddess
Хайде пожелавам ти успех
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Мерси и на теб.
Истината е, че това е първата диета, която ще спазвам. ;д Надявам се да издържаа...От мен си зависи само, ама...
Искам да ви питам нещо за моята идея.![]()
Значи от 2 седмици се придържам към тази 90 дневна диета, естествено с прегрешения.Но си продължавах.Естествено и резултат няма,дори минимален.Така.Зачетох се отново в Точковата диета и ми хрумна нещо:добре ли е да ги спазвам и двете?!Какво имам предвид!?Ами например днес ми е белтъчен ден и ще хапвам белтъци за 40-45 точки общо.И така за останалите дни.Нали ме разбрахте какво имам предвид?Е,споделете мнението си.Мерси.![]()
Big or small, lies are lies!
Е,добре де неска ще изкараш ами другите дни как ще ги съчетаеш?Първоначално написано от vagarious
мен ли питаш за ръст и годиниПървоначално написано от myl0weee
почти 19 тежа 47-8 кила и съм 165
желая да стана 45 идеалното тегло![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Няма как да ги докараш 45 точки с плодовете - това означава да изкараш деня на 4-5 плодаПървоначално написано от vagarious
Илил пък въглехидратния ден - прекалено малко въглехидратна храна можеш да изядеш, точковата диета е нисковъглехидратна като цяло.
Ммда..правилно.Не се усетих.Е, значи с каквото мога ще ги съчетавам.Първоначално написано от titinkaa
За днес вече си оправих менюто.Излизат ми 43т.Включила съм и вечерята.Просто идеално.
Big or small, lies are lies!
защо да не постигна идеално теглоне разбирам
иначе ето снимка
http://prikachi.com/files/1306430d.jpg
и на корема
http://prikachi.com/files/1306432R.jpg
Шапкарю .....
Няма да съм единствената, която ще ти каже, че няма смисъл да отслабваш повече. По-скоро положи усилия да си запазиш това тегло (въпреки че и то е нездравословно ниско, индексът на телесната ти маса е около 17.3, а долната граница е 18.5). Аз съм малко по-ниска от теб (163 см) и на 51 кг изглеждах доста добре - сега пак това ми е целта, 50-51 кг (може ли да използвам момента да се похваля, че съм свалила малко - не знам колко кг, но днес си мерих талията и е -1 см за около седмица и бедрата пак там някъде)Първоначално написано от HexGirl
Първоначално написано от HexGirl
![]()
ожени се за мен
![]()
Ами защото си на 19, защото си 1,65 и ако отслабнеш още ще погрознееш... Да не би да искаш да станеш скелет....Първоначално написано от HexGirl
Една моя приятелка е същата като теб, като си беше 50 кг беше супер яка мадама, имаше си всичко. След това поради нерви свали към 6 кг и повярвай ми.. Горзна гледка е.. Не може да си намери дреха, която да запълни, а се налага да си купува дънки от детските магазини... Така че според мен 3-4 кг няма да те оправят, а ще станеш по- зле.. Може да походиш на фитнес и да си направиш плочки например, защото аз не виждам нищо за сваляне от корема ти, ако тооолкова много искаш да направиш нещо.. И да си ядеш здравословно..Просто съветвам, защото и аз съм била на 15, била съм и на 16 и на 17, сега съм на 18 и нямам много по- голям опит от всички тук, но имам опит с диетите и имам опит с това как ако не внимавашможе да се отрази много лошо на здравето ти.. И това го казвам от личен опит.. Като започнат да ви се получават разни аномалии с организма.. тогава да ви питам аз.. Просто спортувайте и се хранете здравословно! Няма да усетите как ще постигнете идеалното телосложение!
![]()
Мисля, че пропуснах да спомена татуировката -Първоначално написано от Sissy90
Харесва ми това, че си я направила на по-необичайно място, а не на кръста, глезена или рамото, а и самата рисунка е страхотна. Истинска е, нали?
дам истинска е
иначе аз не се смятам за слаба а напротив ...
иначе нали ви казвам от години ям здравосовно бял хляб не помня кога съм яла последно а за сол и захар да не говоря![]()
Шапкарю .....
Станала съм 53-4-5 килограма.![]()
много ли ти се струват,аз забравих ти колко искаше да стане?!Първоначално написано от PinkFloydSound
Бях 50 и се харесвах много.![]()
'драсти. Реших да не чакам до понеделник, ами да почвам от днес диетата на Б. и засега не съм почнала с мялкото, но туко-що изядох 1 Корни с банандано да не попречи
според вас ?
Продължавай си с диетата. Прегрешила си , но какво от това? Първи ден ти, тепърва ще ти стане по-лесно и ще спреш всякакво сладко.Първоначално написано от xAddicteDx
А иначе HexGirl, недей да слабееш, само си пази килограмите. Така си добре.
Да, бе, аз не съм си и помисляла да спирам. мисля неска друго да не ям. HexGirl е много красива..!