.
Затворена тема
Страница 25 от 73 ПървиПърви ... 1521222324252627282935 ... ПоследнаПърви
Резултати от 601 до 625 от общо 1803
    Цитирай Първоначално написано от sl0w
    Цитирай Първоначално написано от myl0weee
    ам, сигурно си споменавала, обаче не ми се рови на колко си години ти, колко си висока?

аз съм на 17 (добре де, другия месец ги правя), 1.56 съм висока и съм около 55-56 кг, различно, понякога стигам и до 57-58 за 2- 3 дни, ама ги свалям бързо искам да съм 50. Казвам се Антония, викай ми Тони, Тонита, Тонитка, или каквото ти дойде на ум
    тва не беше нужно
    кое бре, димитре
    Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..

Повече от фен Аватара на sl0w
    Цитирай Първоначално написано от sl0w
    ам, сигурно си споменавала, обаче не ми се рови на колко си години ти, колко си висока?

аз съм на 17 (добре де, другия месец ги правя), 1.56 съм висока и съм около 55-56 кг, различно, понякога стигам и до 57-58 за 2- 3 дни, ама ги свалям бързо искам да съм 50. Казвам се Антония, викай ми Тони, Тонита, Тонитка, или каквото ти дойде на ум
    тва не беше нужно
    кое бре, димитре
    да си изпееш родословното дърво

Повече от фен Аватара на sl0w

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Аз я почвам от днес.
    И според мен също не е глад. Апетит и глад са различни неща - аз понякога мога да имам апетит и цял слон да мога да изям, но не защото съм гладна. Така че, както казаха, с правилно разпределение, на организма ще му е достатъчно. Другото е лакомия. ( която трябва да преодолея )
    Аз още не съм яла. Чакам мама и тате да се върнат, да ми донесат Активия - та. ( не обичам чисто кисело мляко да ям. Обикновена Активия също, ама тя е по - малко "кисела" и затова.. )
    Утре ще ям салата от зеле и моркови най - вече, краставица по някое време, но мисля да си взема и плод - ябълка...
    Варените картофи не знам какво ще ги правя...не обичам да ям. Картофена салата - да, ама така...

Супер фен Аватара на pinki
    Цитирай Първоначално написано от Goddess
    Аз я почвам от днес.
    И според мен също не е глад. Апетит и глад са различни неща - аз понякога мога да имам апетит и цял слон да мога да изям, но не защото съм гладна. Така че, както казаха, с правилно разпределение, на организма ще му е достатъчно. Другото е лакомия. ( която трябва да преодолея )
    Аз още не съм яла. Чакам мама и тате да се върнат, да ми донесат Активия - та. ( не обичам чисто кисело мляко да ям. Обикновена Активия също, ама тя е по - малко "кисела" и затова.. )
    Утре ще ям салата от зеле и моркови най - вече, краставица по някое време, но мисля да си взема и плод - ябълка...
    Варените картофи не знам какво ще ги правя...не обичам да ям. Картофена салата - да, ама така...
    и аз я започнах от днес пак Хайде пожелавам ти успех
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Мерси и на теб.
    Истината е, че това е първата диета, която ще спазвам. ;д Надявам се да издържаа...От мен си зависи само, ама...

Мега фен Аватара на vagarious
    Искам да ви питам нещо за моята идея.
    Значи от 2 седмици се придържам към тази 90 дневна диета, естествено с прегрешения.Но си продължавах.Естествено и резултат няма,дори минимален.Така.Зачетох се отново в Точковата диета и ми хрумна нещо:добре ли е да ги спазвам и двете?!Какво имам предвид!?Ами например днес ми е белтъчен ден и ще хапвам белтъци за 40-45 точки общо.И така за останалите дни.Нали ме разбрахте какво имам предвид?Е,споделете мнението си.Мерси.
    Big or small, lies are lies!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от vagarious
    Значи от 2 седмици се придържам към тази 90 дневна диета, естествено с прегрешения.Но си продължавах.Естествено и резултат няма,дори минимален.Така.Зачетох се отново в Точковата диета и ми хрумна нещо:добре ли е да ги спазвам и двете?!Какво имам предвид!?Ами например днес ми е белтъчен ден и ще хапвам белтъци за 40-45 точки общо.И така за останалите дни.Нали ме разбрахте какво имам предвид?Е,споделете мнението си.Мерси.
    Е,добре де неска ще изкараш ами другите дни как ще ги съчетаеш?

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia

мен ли питаш за ръст и години
    почти 19 тежа 47-8 кила и съм 165
    желая да стана 45 идеалното тегло
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Град
    Горна Оряховица
    Няма как да ги докараш 45 точки с плодовете - това означава да изкараш деня на 4-5 плода Илил пък въглехидратния ден - прекалено малко въглехидратна храна можеш да изядеш, точковата диета е нисковъглехидратна като цяло.

Град
    Хасково
    HexGirl защо не пуснеш една снимка, защото според мен няма да постигнеш идеалното тегло.. Единственото, което ще стигнеш е една анорексия.. Нищо лично, но тук половината ми се виждат много зле...

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Е,добре де неска ще изкараш ами другите дни как ще ги съчетаеш?
    Ммда..правилно.Не се усетих.Е, значи с каквото мога ще ги съчетавам.
    За днес вече си оправих менюто.Излизат ми 43т.Включила съм и вечерята.Просто идеално.
    Big or small, lies are lies!

Град
    niderlandia
    защо да не постигна идеално тегло не разбирам

иначе ето снимка
    http://prikachi.com/files/1306430d.jpg
    и на корема
    http://prikachi.com/files/1306432R.jpg
    Шапкарю .....

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от HexGirl

иначе ето снимка
    и на корема
    Няма да съм единствената, която ще ти каже, че няма смисъл да отслабваш повече. По-скоро положи усилия да си запазиш това тегло (въпреки че и то е нездравословно ниско, индексът на телесната ти маса е около 17.3, а долната граница е 18.5). Аз съм малко по-ниска от теб (163 см) и на 51 кг изглеждах доста добре - сега пак това ми е целта, 50-51 кг (може ли да използвам момента да се похваля, че съм свалила малко - не знам колко кг, но днес си мерих талията и е -1 см за около седмица и бедрата пак там някъде)

иначе ето снимка
    и на корема

ожени се за мен

Град
    Хасково

иначе ето снимка
    и на корема
    Ами защото си на 19, защото си 1,65 и ако отслабнеш още ще погрознееш... Да не би да искаш да станеш скелет.... Една моя приятелка е същата като теб, като си беше 50 кг беше супер яка мадама, имаше си всичко. След това поради нерви свали към 6 кг и повярвай ми.. Горзна гледка е.. Не може да си намери дреха, която да запълни, а се налага да си купува дънки от детските магазини... Така че според мен 3-4 кг няма да те оправят, а ще станеш по- зле.. Може да походиш на фитнес и да си направиш плочки например, защото аз не виждам нищо за сваляне от корема ти, ако тооолкова много искаш да направиш нещо.. И да си ядеш здравословно..Просто съветвам, защото и аз съм била на 15, била съм и на 16 и на 17, сега съм на 18 и нямам много по- голям опит от всички тук, но имам опит с диетите и имам опит с това как ако не внимавашможе да се отрази много лошо на здравето ти.. И това го казвам от личен опит.. Като започнат да ви се получават разни аномалии с организма.. тогава да ви питам аз.. Просто спортувайте и се хранете здравословно! Няма да усетите как ще постигнете идеалното телосложение!

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от Sissy90

иначе ето снимка
    и на корема
    Няма да съм единствената, която ще ти каже, че няма смисъл да отслабваш повече. По-скоро положи усилия да си запазиш това тегло (въпреки че и то е нездравословно ниско, индексът на телесната ти маса е около 17.3, а долната граница е 18.5). Аз съм малко по-ниска от теб (163 см) и на 51 кг изглеждах доста добре - сега пак това ми е целта, 50-51 кг (може ли да използвам момента да се похваля, че съм свалила малко - не знам колко кг, но днес си мерих талията и е -1 см за около седмица и бедрата пак там някъде)
    Мисля, че пропуснах да спомена татуировката - Харесва ми това, че си я направила на по-необичайно място, а не на кръста, глезена или рамото, а и самата рисунка е страхотна. Истинска е, нали?

Град
    niderlandia
    дам истинска е
    иначе аз не се смятам за слаба а напротив ...
    иначе нали ви казвам от години ям здравосовно бял хляб не помня кога съм яла последно а за сол и захар да не говоря
    Шапкарю .....

Мега фен
    Станала съм 53-4-5 килограма.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от PinkFloydSound
    Станала съм 53-4-5 килограма.
    много ли ти се струват,аз забравих ти колко искаше да стане?!

Мега фен
    Бях 50 и се харесвах много.

'драсти. Реших да не чакам до понеделник, ами да почвам от днес диетата на Б. и засега не съм почнала с мялкото, но туко-що изядох 1 Корни с банан дано да не попречи според вас ?

Цитирай Първоначално написано от xAddicteDx
    'драсти. Реших да не чакам до понеделник, ами да почвам от днес диетата на Б. и засега не съм почнала с мялкото, но туко-що изядох 1 Корни с банан дано да не попречи според вас ?
    Продължавай си с диетата. Прегрешила си , но какво от това? Първи ден ти, тепърва ще ти стане по-лесно и ще спреш всякакво сладко.

А иначе HexGirl, недей да слабееш, само си пази килограмите. Така си добре.

Да, бе, аз не съм си и помисляла да спирам. мисля неска друго да не ям . HexGirl е много красива..!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си